Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Danas sam beskrajno sretna jer sam jednom meni nepoznatom čovjeku, na indirektan način pomogla da dobije dobar posao, samo da znate kako sam sretna, vriskala bih od sreće.
Danas sam sretna jer mi je svekar poslao vrecicu svjezeg manga.
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
Danas sam sretna jer moj sincic puni 5 mjeseci Sretni sine, da mi budes zdrav i uvijke nasmijan..Imam dosta razloga da budem tuzna ali svaki njegov osmijeh mi donese neizmjernu srecu, sve probleme zaboravim...Zaista sam sretna zena....
Jer sam bila tehnološki višak na poslu i danas sam saznala gdje ću dopuniti normu... sviđa mi se
jer moj dječak nije sinoć imao temperaturu i jutros je hvala Bogu bolje, počeo je da jede i igra se a i mene kašalj polako popušta hvala svim mojim dragim ženicama koje su mi pomogle svojim savjetima za kašalj jer svaki sam primijenila i bolje mi je
jer smo svi zivi i zdravi Elhamdulilah , siti , odmorni i sposobni da svaki dio dana iskoristimo :))
"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
jer sam napokon upoznala onu plavu ljepoticu...reallove i njenog emina (sa slatkim osmijehom) ps-samo ću još ovdje napisati, a najrađe bih ko i hanady kad je postala tetka
Jer neke ružne odnose polako vraćam u normalu i jer sam uspjela izbjeći sukob govoreći sebi "sutra ćemo sigurno imati drugačiju perspektivu". Uglavnom, prvi put sam uspjela izbrojati do 10 i JA popustiti zarad nečijih godina i dobrih odnosa. Ja sam jedna divna, smirena, strpljiva osoba .