mum82 -> RE: Dijasporo, sreco? Tugo? (27.8.2013 13:29:32)
|
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR IZVORNA PORUKA: veeseelaa Bogme da imam gdje i kome otišla bih sigurno, pošto nemam niĐe nikog, sjedim ovdje i hvalim Bogu što mi dade pamet, što završih škole, imam dobar posao, i ne sikiram se plaho - i ponajviše što mi Bog dade zdravlje, i meni i najbližim mojim. ama nije bitno što pojedinac ima, društvo u Bih je otišlo u rasulo dijete ti izadje van strahuješ da ga neko ne polomi zbog mobitela ne znam kako da se insan ne sekira ako imaš love kao jedinka a okolo tebe ljudi nemaju meni nije dobro Vesela pojedinac čini društvo, a kad čujem pojedinca i pojedince kako ili neće glasati na izborima jer "kao nemaju za koga" ili glasaju "za "svog" pa nek je i naopak", meni bude zlo. Mi imamo izbora da promijenimo stanje, ali nas ne interesuje - jer nam je očito dobro. e to se slazem,2010 god u sa bili oni protesti pokret-"dosta" kako vec, za prvi maj,i mm i ja kao svi koji zelimo promjene zapicimo u sa iz brckog,ja u 4-om mj trud,i znate svi kako je bilo,nema ba raja kad protestirat,valja jagnje okrenut za prvi maj-cast izuzecima[sm=smiley1.gif]...a kuknjava na sva usta-nemamo,e pa care necemo nikad ni imat...
|
|
|
|