mersiha 77 -> RE: Dijasporo, sreco? Tugo? (18.1.2012 12:08:09)
|
IZVORNA PORUKA: ena23 ja cu se eto, haman, seliti van iz ove drzave. sa svojom djecicom i muzem naravno. iskreno, tek sada shvatam svu ozbiljnost situacije, u jednu ruku mi drago sto cemo aBd vidjeti i taj evropski nacin zivota,u drugu ruku mi zao, zao i tesko i mucno, sto mi djeca nece imati nikog, ama bas nikog svoga blizu, ko moze na kafu da navrati... tesko mi je, ne znam zbog cega, i pisati trenutno, ali sam dosla da zamolim forumasice koje mozda takodjer nemaju nikog svoga blizu da se jave sa iskustvom (m.i.n.a. mila ako citas javi se i na p.p.), rjecima ohrabrenja ili podrske, ili mozda cak i savjetom da ipak ostanemo u BiH jer je pretesko zivjeti poptpuno sam??? ljubim vas i pozdravljam sve draga moja Enice jeste tesko na pocetku,ali evo rekla ti je mala_sa i potpisujem ja sam bila u svedskoj samo nekoliko mjeseci i otisla sam kuci na ljeto i vjeruj mi da sam kjedva cekala da se vratim kad vidis kako je dole i ovdje,tek onda ces shvatiti o cemu ti pricamo a kad te zaokupe druge stvari nece ti past na pamet da pijes s nekim kafu osim kad odes na odmor a moje licno misljenje je da takva prilika ne pruza svaki dan,pa razmisli,opet cete ti i tvoj muz najbolje naci kompromis zelim ti srecu i mislim da ce za tvoju djecu biti najbolje to rijesenje neznam svako ima svoje razmisljanje[sm=smiley1.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|