Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ne kontam kakva je frtutma u snizeenoj robi,ne znam kako je dole po tim Sarajevskim ducanima nisam odavno bila ali ovdje npr u radnju dodje nova roba ta ista roba je za dvije sedmice snizena jer dolazi druga roba ,fakticki oni vise zarade na snizenju nego na pravim cijenama....Ako je skupo jedino sto valja samo zato sto je neki Kurt Pedersen napravio skicu jbg onda i kakvi su uopste ljudi koji te gledaju samo kroz marku... Danci zive od akcija,pa i ja sa njima,zasto da budem budala i kupim recimo nesto danas kad znamda ce to sutra sniziti i onda kupim to sto sam htjela otatak ostavim Adiju na knjizicu
tzv tilbut... al ja nikada nisma cijene poklona gledala...
moja tetak donese stavrno lijep stavri i djeci i meni i suprugu... znam d aje uzela na tilbutu a milion sma joj puta rekla...više volim da imaš novaca za sebe...nemoj trošoto meni je dovoljno d ate vidim...al jok ta meni na tilbutu kupila i jorgan i jastuke i sve živo kad sma s eudavala...oprmeila me smao tako
Tilbud se to zove u dk a evo primjera sad za Bozic od hrane do bijele tehnike,garderobe,igracaka drzava je svojim drzavljanima obezbijedila to snizenje da si mogu kupiti poklone,hranu za Bozic,Novu sto znaci dobro nama a dobro i njima,ali prava snizenja dolaze tek u januaru jer sva roba narucena za decembar koja nije prodana ide na akciju jer vec dolazi polako roba za proljece...Tako sam ja sebi predprosle godine za 50% kupila bracni krevet platila sam ih oko 3500km,sto znaci za pola cijene a imam garanciju 15 godina,da mu rikne feder ili malo zaskripi dobijem nove...
ma skoro svaki tvoj post malo naginje ka hvalisanju ili tebe ili tvoje familije..bez ljutnje..
naravno... šta da ja radim kad imam divne odnose sa mamom i bratom, kad je tema o tome moram reći kako stvari stoje... šta je tu je, hB a nešto se ne sjećam da sam o imovini pričala niti da sam prijavljivala šta sam u skorije vrijeme kupila itd A mnogima su se čestitale i kupovima kuće, stana, auta itd Meni niko nije ništa čestitao, jer nisam ni pisala o tome... a pazaraila sam i ja ponešto na temi šta ste posljednje kupili sebi haman da se nisam ni javljala itd
Možda nisu ljudi iz dijaspore škrti koliko su ljudi u BiH navikli da im se daje. Vrijeme je da svi shvatimo da svako od nas ima svoj život, svoje obaveze, svoje prioritete, svoje kredite i šta me briga koliko ko, šta i cega ima! Moje je da budem domaćin gostu iz Švedske, Finske, Danske, Mostara, Sarajeva....ponudim šta imam, ne očekujem ništa, živim svoj život i nosim se sa svojim problemima i savješću. Pokondirenih tikava ima svugdje, a tikva je tikva bila ona u zemljama EU ili na našem Balkanu. Stoga, ne treba najekstremnijim slučajevima dokazivati karakter i osobnost svih dijasporaca niti svih balkanaca.
naravno... šta da ja radim kad imam divne odnose sa mamom i bratom, kad je tema o tome moram reći kako stvari stoje... šta je tu je, hB a nešto se ne sjećam da sam o imovini pričala niti da sam prijavljivala šta sam u skorije vrijeme kupila itd A mnogima su se čestitale i kupovima kuće, stana, auta itd Meni niko nije ništa čestitao, jer nisam ni pisala o tome... a pazaraila sam i ja ponešto na temi šta ste posljednje kupili sebi haman da se nisam ni javljala itd
nemoj veesela izazivat....
jesi napisla si...na svakoj tmei na kojoj se moglo
samo ja to ne doživljama kao hvalisanje ja to gledam drugačijim očima kao info gdje su povoljni krediti hipotekarni za kupovinu stana... il gdje je građevinski materijal povoljan uzet za graditi vikendicu itd
Možda nisu ljudi iz dijaspore škrti koliko su ljudi u BiH navikli da im se daje. Vrijeme je da svi shvatimo da svako od nas ima svoj život, svoje obaveze, svoje prioritete, svoje kredite i šta me briga koliko ko, šta i cega ima! Moje je da budem domaćin gostu iz Švedske, Finske, Danske, Mostara, Sarajeva....ponudim šta imam, ne očekujem ništa, živim svoj život i nosim se sa svojim problemima i savješću. Pokondirenih tikava ima svugdje, a tikva je tikva bila ona u zemljama EU ili na našem Balkanu. Stoga, ne treba najekstremnijim slučajevima dokazivati karakter i osobnost svih dijasporaca niti svih balkanaca.
Bas ovako lijepo napisano i meni Hanady rece da ce doci kad bude cvjetni festival ima da joj kupim najljepsu orhideju... Ja ne znam nikad nisam gledala jel neko dolazi s rukama u dzepovima ili nosi kesu...Mene najvise obraduje buket cvijeca,meni dosta,a sad da li neko ima porsea ili trabanta boli me ,sve dok su ljudi dobri u dusi...Dooljno da mogu s nekim sjesti popiti kafu a da me glava ne zaboli
Stoga, ne treba najekstremnijim slučajevima dokazivati karakter i osobnost svih dijasporaca niti svih balkanaca.
pa naravno, ja pišem ne o svima,. nego o većini
a ne slažem se sa ovim...nije većina ...stvarno nije... ja bih mogla reći eto familija pa fini u tom domenu ( što meni i nije oličje dobrote da s erazumijemo ne očekujem a nudim koliko mi je jorgan dug)
avo prijemr novostečenih prijatelja u posljednjim godinama iz švedske i slovenije...pa i njemačke... stavrno imama pozitivna iskustav i počesto me postide .... a dijasporci su
al to je samo djelić imala sam napisati još ponešto, npr prije par mjeseci sam kupila auto, novi polo i nisam se pohvalila a za kredit? pa naravno da sam pitala? mnoge su, zar ne? cijela tema o tome postoji, navela sam svrhu, jer je kamata drugačija ajd sad lijepo mi čestitajte novi bibi
Bas ovako lijepo napisano i meni Hanady rece da ce doci kad bude cvjetni festival ima da joj kupim najljepsu orhideju... Ja ne znam nikad nisam gledala jel neko dolazi s rukama u dzepovima ili nosi kesu...Mene najvise obraduje buket cvijeca,meni dosta,a sad da li neko ima porsea ili trabanta boli me ,sve dok su ljudi dobri u dusi...Dooljno da mogu s nekim sjesti popiti kafu a da me glava ne zaboli
al to je samo djelić imala sam napisati još ponešto, npr prije par mjeseci sam kupila auto, novi polo i nisam se pohvalila a za kredit? pa naravno da sam pitala? mnoge su, zar ne? cijela tema o tome postoji, navela sam svrhu, jer je kamata drugačija ajd sad lijepo mi čestitajte novi bibi
nek ti je sa srećom
samo polo mogla si i bolje
Pa moja vesela ne hvalim se ni ja koliko bi mogla,par puta uletila sa noom garderobom cizmama a rado bi pohalila soje nausnice ,samo bojim se da mi neko ne nabije na nos sto kupujem bizuteriju a ne dijamante jer sam u dijaspori
Pa moja vesela ne hvalim se ni ja koliko bi mogla,par puta uletila sa noom garderobom cizmama a rado bi pohalila soje nausnice ,samo bojim se da mi neko ne nabije na nos sto kupujem bizuteriju a ne dijamante jer sam u dijaspori
pih kakva je raja i toga bi bilo ma treba sve reći šta je ko kupio, ev ja sad odoh obići neke teme da ne idem više OT