fatimica09 -> RE: Dijasporo, sreco? Tugo? (15.12.2009 21:04:59)
|
IZVORNA PORUKA: mamaajna tamo je bolje ovde je ljepse [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ja sam rodjena u Sarajevu i cijeli svoj zivot sam tu! Dosta bliske rodbine imam sirom svijeta, od Kanade, Njemacke, Norveske, SAD....Niko me nije tjerao da odem ili ostanem, kao ni njih....ljudi imaju svoj izbor (valjda se po tom razlikujemo od majmuna)! Jedni su otisli prije rata, neki u ratu, a oni najhrabriji po mom misljenju...poslije rata! Ja sam imala priliku ali ne i petlju! Ali ne kajem se! Zadovoljna sam i lijepo mi je, ne zavidim im, a zelim im svu srecu ovog svijeta, mada vjerovatno, imaju mnogo vise od mene u materijalnom smislu! Ja cesto u sali znam reci, dzaba...nemate carsiju! Sto se komentara i hvalisanja tice, ma toga ima i ovdje, u BiH...i to jako puno, sve je postalo nadmetanje i prestiz, zavist i ljubomora! I za kraj moram jos jednom reci mada sam to vec negdje pisala, neka se niko ne uvrijedi ali samo je jedan grad ljepsi od Sarajeva......RajvoSa, bezbeli [sm=smiley1.gif]!
|
|
|
|