fatimica09 -> RE: Kakav je vaš muž? (17.12.2009 10:16:49)
|
Mamice24, ti mene bas nasmija valjda se neces ljutiti [sm=smiley1.gif]...ali kako si to izletila iz auta i ono demonstrativno jel de....ti pravo, mozes ti sama....[sm=smiley36.gif], tako moja sestra cesto....a meni sega [sm=smiley36.gif] Hajde ne smaraj se glupostima, ne znam sta te toliko povrijedio, ali mi zene u principu previse razmisljamo i analiziramo sve njihove recenice, ono sto misle i ne misle, a oni vecinom ne misle [sm=smiley36.gif]....nekim ljudima je tesko reci izvini, jednostavno tako....ja sam zena, pa kazem izvini jedino mami....muzu kazem jesi li gladan, volim te, zagrlim ga....on se valjda navikao, pa mu sega...kad ga sad pitam jesi li gladan, on kaze sta si ,,pogrijesila" jer se zezamo da je to ,,moje izvini"....[sm=smiley36.gif] Ako te vec toliko ,,kopka" zasto ga ne pitas ,,Mislis li ti da si u pravu, zasto se ne izvines ako ti je zao, sto me samo grlis ko pijavica, ja hocu da NESTO kazes" Ne znam, ja svom odmah kazem sta mi smeta, sta mi nije jasno, sta me boli i INSISTIRAM na odgovoru koji ce mi nesto pojasniti a ne samo da me skine s vrata![sm=smiley1.gif]
|
|
|
|