Anoniman -> RE: Kakav je vaš muž? (28.11.2009 19:51:50)
|
Draga Anonimna, prvo zelim da tvoja tuga i patnja nestane i sto prije tm shvati koga ima pored sebe i sta treba i MORA uraditi da budete zajedno sretni... Zao mi je kad cujem, procitam ovakvu pricu, a vjeruj mi da se i sama nalazim u skoro pa istoj situaciji... I meni je ostalo dvadesetak dana do poroda, imam vec jednu princezu, u braku smo skoro osam godina, ali cesto se nadjem u situaciji da kada mi treba pomoc od njega je ne dobijem... Zato te mogu malo i razumjeti, pogotovo jer si trudna i hormoni rade svoje... Jedino sta ti mogu reci jeste da ce sve biti i proci, izdrzat ces jer nismo ni svjesne koliko smo mi zene u stvari jake i sve ce to jednom biti jucer.... Ali neka ti to bude pouka i mislim da je ipak bolje drzati se one narodne UZDAJ SE U SE I U SVOJE KLJUSE... Ako on sam ne vidi i ne osjeca da ti treba pomoci nece ti puno znaciti niti razgovor s njim, jer pokusala sam i sama takvo nesto, medjutim, plodova posebnih nema... Zato sam se uzdala u samu sebe i u svoju snagu i zelju da iznesem trudnocu do kraja i rodim svoje medeno dijete... Dovoljno je samo da ti kazem da i ovih dvadesetak dana pred porod vozim automobil, a moj dragi ostane da lezi u kuci besposlen.... Ali ima Boga i kazem svak ce dobiti sta zasluzi... Ne budi tuzna i ne posustaj... Budi jaka zbog sebe i svog djeteta i ne dozvoli da te iko i ista izbacuje iz takta...
|
|
|
|