idana_85 -> RE: Kakav je vaš muž? (25.9.2009 21:25:23)
|
IZVORNA PORUKA: NUR Drage moje, iz dana u dan se pitam jesu li svi muškarci isti. Da li je moguće da je mene zapao najneoodgovorniji, najpovršniji....? Zato i otvaram ovu temu. Zanima me kakvi su vaši muževi, možete li se osloniti na njih u svim situacijama, pomaže li vam išta oko djece, u kući. Ma jednostavno, kakav je prema vama? Moj muž je 11 godina stariji od mene. I pored toga, toliko je neodgovoran i neozbiljan da me redovno izbacuje iz takta. Šta god mu kažem da obavi, sigurno će zaboraviti. Ništa svoje ne vraća na mjesto, već sve za njim moram kupiti. Cijelu platu potroši sad pa sad, uopće ne misli na sutra (kupi on i meni i da što treba za kuću, ali ne štedi, već se rasipa). Hoće da ima svoje "jarane" i da s njima ode/ide na kafe. Stalno neka zezancija. Helem, sve pada na mene. Razmišljati šta treba kupiti, račune platiti, obaveze izmiriti... Kako je kod vas? Draga moja, kao da sam ja pisala. A moj je mladji od mene godinu dana i on ima nepune 24 godine. ZAKLJUCAK: Svi su oni isti! [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
|
|
|
|