sara.at -> RE: Kakav je vaš muž? (18.1.2010 11:26:25)
|
IZVORNA PORUKA: delilah ja moram svog da pohvalim [sm=bravo.gif]izvrstan muz,jakoo dobar ljubavnik ,jakoooo dobar otac a i moj najbolji prijatelj i prijateljica. najbolji savjetnik i uvjek je tu kad mi treba i u sreci i u tuzi . voli me i sa sminkom i bez sminke ,ruku na srce nevoli bas kad se nasminkam ,mrzi kad hocu sad da ofarbam svoju prirodnu kosu . vrijedan je radi,pomaze sve u kuci , svima bih pozelila ovakovog muza [sm=smiley1.gif] [sm=smiley1.gif] a sto se tice tih xxx filmova moj nece da gleda [sm=smiley13.gif]recite mi jesam li ja luda ili sta? dugo smo mi skupa preko 5 godina ali nijednom on nije uzeo da pogleda i punooo sam pricala sa njime o tome da ako zeli gledati ok precu preko toga nije mi to nesto veliko ma volim i ja pogledati ( nisam mu to rekla da volim) i nece ,samo mi kaze, pa sto si luda ako nevolim i necu necu netjeraj me. kad je naka zenska na tv-u u kupacem ili polugola on odma mjenja kanal ili okrene glavu ,bila ja tu ili nebila ( pratila ga dali to radi kad mene nema ,mislila reko radi pa haj da se uvjerim,promijenuo je kanal ,ja bila stavila neku svoju seriju gdje ima cura modela u kupacem i otisla kao u wc [sm=smiley36.gif]) kad prolazimo kupovnim centrom i kad naide neka lijepa cura ja mu kazem "vidi kako je lijepa cura i zgodna" on me samo mrsko pogleda i kaze mi da nisam normalna,da sta mu radim i naljuti se[sm=smiley13.gif] odustala sam...ali jos koji put ubacim tako nesto ma nece tako da me briga. mislia sam da nesto nije ok .ali on nece i gotovo sam je rekao da to nezeli da radi i da ga netjeram na to jer ce prestati da prica samnom [sm=smiley13.gif] tako da neznam .vidim da ih punooo gleda a ima ih koji negledaju ... ruku na srce ni moj nije nikad za drugom pogledao jer zna da bi mu ona dva plava oka iz glave noktima iscupala [sm=smiley36.gif],a sto se tice filmica kad smo poceli zivjeti zajedno i to sam na kompu nasla a on se jadan branio da mu je to komsija poslao e-mailom na pocetku nisam vjerovala kad ono bas komsija i ja mu recem komsija jos jedan e-mail i onda cemo ja i Klaudija (njegova zena) da gledamo vise nikad nije poslao [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] A ti bona okani se covjeka po tvom pisanju vidi se da je on mnogo stidljiv ako nece da gleda znaci da te stvarno voli i nije mu do gluposti... [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|