Blue rose RR -> RE: Kakav je vaš muž? (24.1.2012 13:58:44)
|
IZVORNA PORUKA: lajlac Pazite sad ovo [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Moj buduci muz je neko ko je strasno lijen i neodgovoran, ukratko, njemu je sve tesko i volio bi da svi sve rade umjesto njega. 5 ispita vuce ima nekoliko godina, knjige u ruku nije uzeo svega sat vremena kroz citav period studiranja (ima sigurno 8 godina), ali kad god odluci da ode na faks, polozi ispit s lakocom. Po zanimanju je policajac, najmanje radi ali je jedan od najuspjesnijih na području grada. Nema stila, puno pusi, voli kladionicu i dobro društvo (pa nekad i žensko). Rak u horoskopu, kad mu izrazite jednu manu, nezadovoljstvo, losu osobinu, on ce vam navesti 10 vasih osobina, kojima ce vas prikazati punog goreg od njega. Zlopamtilo veliko, nikad ne zaboravlja i kad tad, ako je nesto lose, nabije na nos, ali ceka pravo vrijeme za to. Za njega sve ima svoj smisao i svoje opravdanje, pa i ono najgore, sto me ponekad strasno iritira... Voli popiti, ali nikad ne prelazi granicu. Voli uzivanciju, luksuz, pare...vjerovanja je da ce jedan dan dobiti veliki iznos na kladionici i biti bogat. Voli mastati, iako su sanse da se te maste ostvare minimalnije od minimalnih... Na jednom od prvih randesa, pobio se s momkom jer me je krivo pogledao...Najvece kriminalce smatra umjetnicima u svom poslu... Pitate se pa kakav je to covjek i uopce sta me je privuklo na njemu? E sad cu vam reci... Volim ga jer je dobar covjek, u punom smislu te rijeci, za pravdu ide do kraja, ne preza ni od koga ni od cega. Kakvi god da su njegovi interesi i stavovi, grcevito ih se drzi. Zna sta hoce u zivotu. Pare mu znace mnogo, ali u isto vrijeme nista. Kad god padnem, pruzi mi ruku da ustanem i dok ne ustanem, i dok ne izmami osmijeh na mom licu, nece biti miran. Voli me ko nikog i ja sam mu u svemu prva. Vec nakon mjesec dana nase veze, htio je pobjeci sa mnom... Na utakmice nosi transparent : "Klub i moja Lajla do groba". Odvratno je iskren i realan i nikad ne laze, uvijek kaze: "takav sam, kakav sam, svjestan sam svojih mana i da mogu puno vise, ali ovako mi je bolje..." Vatrenog duha, uvijek za zabavu i smijeh, prezire ozbiljnost i ustogljenost. Nikad nije nervozan i veliki je optimista. I mozda zvuci nevjerovatno, ali to je osoba koja ima ogromnu srecu u zivotu, iz nista stvori nesto, svojim stavom je dobio jednu veliku bitku. Svak ga voli i postuje...rodjen za lidera...Sve, svakog i svacije prihvata (od prostituke do intelektualca). Raspian je i voli se gotivit i nije skrt (a skrtost mi je najgora ljudska osobina). Obozava djecu. U svakoj vjeri vidi smisao, i nije ga strah te cinjenice. Nicim se ne opterecuje mnogo. I cesto kaze: Kad ti je najteze, zapjevaj, jer ti ne preostaje nista drugo!!! A ja sam sve ono sto on nije, sve obrnuto... Definitno najbolji i najiskreniji opis, fascinirao me je ...a ti ženo budi ponosna :)
|
|
|
|