Anoniman -> RE: Kakav je vaš muž? (15.5.2012 15:27:06)
|
Moram ovo sa vam podjeliti. Cesto citam na RR, cesto komenatrisem, uvijek sam na strani braka, nekad branim zenu a nekad muskarca. Ima mnogo forumasica koje smatram ekstremnim u nekim situacijama, te kako odbruse muzu, te kako se postave, po mom misljenju nekad i drsko itd. A nekad me sve moje tako pljusne u lice. Ne od mog muza. Maloprije svrati kolega i ne znam koliko ima da mu je supruga umrla, godina, maksimalno dvije. Mlada bila, zenica ko lutka. Dvoje djece je ostalo. I bas mi je bilo nekako drag, to je toliki gubitak da se probude sva saosjecanja. I on ulazi sav sretan, prva vjest je da sam se ozenio. Ja sam se skamenila. Nekako mi je ukaljao svo ono moje lijepo misljenje o njemu, svu ljubav prema toj prvoj zeni. Jest mi nekako bilo tesko, jedva sam mu cestitala, sve mi nekako glupo. Mislim, nemam pravo da bilo sta kazem, nismo bas tolika raja ali mi nekako prebrzo. Ne znam, nisam pametna. I onda pomislim, vidi, ja kontam on ucviljeni muz, brizan otac a on se tamo zeni, bilo mu to na pameti. I kao zakljucak, muskarci su svinje [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Nista pametnije mi ne pada na pamet. Evo, moj nije svinja ali pitam se da li bi i on tako poletio pa se ozenio da mene nema. Bas cu da ga pitam.
|
|
|
|