|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakav je vaš muž?
21.1.2010 21:57:53   
teacher75
mm ima i vrline i mane, kao i svaka osoba. ne voli kucne poslove ali zato zna sve popravljati po kuci, ne trebaju nam nikakvi majstori, sam postavlja namjestaj, pravi ormare, zna uvoditi struju, vodu... uzasno je tvrdoglav i kada se posvadjamo, ja sam ta koja prva popusta. nije pokvaren, previse je posten i cesto se iznervira zbog nepravde, uglavnom je pesimista a ja sam optimista:)) nikad ne gleda druge zene, vecinu svog slobodnog vremena provodi kod kuce, ne pije, ne izlazi u kafane. pametan je i zanimljiv, nikada nam nije dosadno. zgodan je i privlacan muskarac. velikodusan je i ne zali novac da mi kupi ako mi se nesto svidi, cak i kad smo u frci s lovom. nervira me sto je ters i brzo plane radi gluposti, ali mu poslije bude zao, mada je tvrdoglav i nikad ne bi priznao svoju gresku.

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 276
21.1.2010 22:08:25   
bubaze
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Ehh drage moje blago vama-ja sam evo u suzama vise ne znam sta da radimuser posted image user posted image user posted image .Sav se promjenio vise ne lici na onog covjeka u kojeg sam se bila zaljubila i kojeg sam voljela.<trazi od mene i podrzavam ga a nista ne dobivam zauzvratuser posted image .Doslo mi je da eksplodram -samo se svadamo nema vise nimalo njeznosti ni ljubavi da osjetimuser posted image user posted image user posted image

probaj razgovarati s njim, naci neki kompromis da vam oboma bude dobro..a ako ne ide, nogu u dupe..to je moje rjesenje jer zivot je prekratak da bi dopustile da nas neko maltretira..samo pomisli da si to vrijeme koje places s njim mogla provoditi s nekom ko bi te cinio sretnom..dakle probaj popraviti, a ako ne ide, trazi svoju srecu negdje dalje..

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 277
21.1.2010 22:22:23   
Mirkica

Ehh drage moje blago vama-ja sam evo u suzama vise ne znam sta da radimuser posted image user posted image user posted image .Sav se promjenio vise ne lici na onog covjeka u kojeg sam se bila zaljubila i kojeg sam voljela.<trazi od mene i podrzavam ga a nista ne dobivam zauzvratuser posted image .Doslo mi je da eksplodram -samo se svadamo nema vise nimalo njeznosti ni ljubavi da osjetimuser posted image user posted image user posted image

zao mi je zbog svega ali probaj naci enko rijesenje zelim ti srecu  i da ti olaksa neznam sta da ti kazem osim nesikiraj se ako je vriejdno borbe bori se i ostani ako nije onda ima izlaza za sve , puno srece

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 278
21.1.2010 22:49:01   
acudesa

Žao mi je zbog tebe, nadam se da je to privremeno, dešava se....kriza u braku, koju bi trebali zajedno prebroditiuser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 279
22.1.2010 0:01:51   
simbijan
ZA ANONIMNU,imam samo jedan svjet. Ostavi to na vrijeme i podigni malo sebi cijenu.Dokle god budes trcala da mu ugodis i ti pravila kompromise,on ce biti sve gori i ti mu vise neces biti interesantna jer zna da ces svaki put popustiti i potciniti se.Samo da znas kako trce,naravno ako im je stalo,kad misle da te mogu izgubiti.A ako ne potrci za tobom znaci da mu nije stalo do tebe i takvog se treba rijesiti sto prije da ti ne unisti zivot.I tebi i djeci.
A sto se mene tice ja sam vam novi clan,i vec sam krenula sa paljbom.Pozdravljam sve mame i sveuser posted image ,i tate koji to zasluzuju.
MM je ok. Uhvatila sam ga par puta kako gleda xxx i napravila mu pravu dramu,pitala ga kako bi njemu bilo da mene zatekne u istoj situaciji(ruku na srce ne zna da je mogao,a nije,cisto zanimalo me pa par puta gledala) svasta mu nagovorila,a on se onda poceo izvlaciti,sto je dobar znak,jer time pokazuje krivicu i nije vise ili ga bar ja vise ne hvatam...A JAKO JE VRIJEDAN I SPOSOBAN,pokazuje mi da me voli.Ne voli bas zenske poslove,ali kad ja pocnem da se zalim kako mi je tesko kako samo radim,uzme i on i pomogne mi,a ja ga onda jos dodatno natovarim.Jako je inteligentan i konta on st ja  to njemu radim,ali on to izgleda voli. Voli sto mu ne podilazim,sto imam svoje JAuser posted image ,i sto se borim za sebe...
Sada imamo predivnog sincica,i sve u svemu lijepo nam je.

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 280
22.1.2010 9:52:31   
my_little_baby
mom je prije bilo van pameti da opere sudje ....sad ga cesto opere,i raskloni mi po kuci i svasta nesto bez da mu kazem....a to se sve nekako promjenilo otkad sam rodila trece dijete,ha valjda i on skonto da je bolje da malo "prileti" neg da ima ludu zenu..rekla sam reko ja rodim jos koji put i ti ces biti ko mehlem,ma insan te na ranu previt .user posted image user posted image

Muhamed-23.10.2009
Ahmed-10.06.2007
Merjema-22.11.2003

(odgovor članu simbijan)
Neposredna veza do poruke: 281
22.1.2010 10:32:27   
Anoniman
Hvala vam na savjetima drage moje!Moj najveci problem je to sto sve dok ja radim sve po njegovom i ispunjavamo njegove zelje onda je sve uredu cim pocnemo da pricamo sta sam ja htjela od toga nastane i onda grmi u kuci.Najvise mi zao moje user posted image sto je tu prisutna dok se mi svadamo ja pokusam da se strpim da se nesvadam pred njom ali ne uspjeva uvijekuser posted image user posted image .On misli da je uvijek upravu-mi smo se davno dog da cemo praviti kucu-posto zivimo s njegovim roditelljima da imamo nesto svoje,a on nema govotra cujes li ti sta svijet prica koji je napravio kucu bolje i da nisu je pravili i tako te price.On bi gospoda da ide negdje u inostranstvo da zivimo sad kad imamo bebu nema te mogucnosti ja mislim!!A kad sam mu govorila dok smo se zabavljali da odemo zajedno negdnkje da studiramo-to bi bilo lakse izvesti on mi je tad govorio kako se ne vidi tamo gdje ja hocu.Ali nazalost ja se mogu uvijek vidjeti tamo gdje on hoce!!!Ja bi ga mozda i ostavila ali kud cu?Kod roditelja da se vracam-ne zelim jer bi oni pametovali cijeli zivot da odem u stan odakle mi pare da placam kiriju i za dijete jer trenutno ne radimuser posted image user posted image Izvinite na gugom postu ali jednostavno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se.

(odgovor članu my_little_baby)
  Neposredna veza do poruke: 282
22.1.2010 10:36:30   
my_little_baby
samo da se ispravim pospremi nam po kuci

Muhamed-23.10.2009
Ahmed-10.06.2007
Merjema-22.11.2003

Neposredna veza do poruke: 283
22.1.2010 10:44:57   
my_little_baby
draga anonimna  citam tvoj post i lici mi na moje stanje od prije par godina...brak bio katastrofa,bila sam na ivici da od svega dignem ruke...bilo je sve po njegovom...a meni i djetetu je malo toga pruzao,ne znam  ni odakle mi snaga  pa sam sve to izdrzala,a uz sve to sam imala i bolesnu bebu......voljela bih da ti mogu reci ...eh ja sam radila to i to pa sam promjenila brak...recept nemam....nekako sam vise sutila i trpila ..i uzdala se u dragog Boga i molila ga da mi olaksa....
nemoj me pogresno shvatit ne preporucujem ti sad  da sjjednes skrstenih ruku i trpis,nije ni to rjesenje,kosta nerava,ali ja samo govorim kako je meni bilo ,jer nijedna metoda mi nije upalila..
zelim da sto prije rjesis to svoje stanje nabolje...cuvaj se user posted image

Muhamed-23.10.2009
Ahmed-10.06.2007
Merjema-22.11.2003

Neposredna veza do poruke: 284
22.1.2010 11:54:43   
acudesa

Najvise mi zao moje user posted image sto je tu prisutna dok se mi svadamo ja pokusam da se strpim da se nesvadam pred njom ali ne uspjeva uvijekuser posted image user posted image .

Ovo ne smijete raditi...jeste li svjesni posljedica koje dijete može imati, žao mi je stvarno tebe, ne mogu ti reći koliko, jer su naši muškarci user posted image ...ali, radi sebe i ne daj Bože sutra kakvih problema, svađe samo kad ste sami. Nemoj misliti što je dijete malo da ne upija i ne može imati posljedica. Izađi iz sobe kad počne da se svađa, reci mu: Izvini, ja ne želim da mi dijete sutra (ne daj Bože)user posted image  muca, ima tikove, probleme u ponašanju, bude povučeno, slabog uspjeha u školi, probleme u svom budućem braku...user posted image user posted image user posted image  ne treba ono da ispašta što je on ....(da ne pišem svašta)user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 285
22.1.2010 11:56:46   
acudesa
IZVORNA PORUKA: my_little_baby

draga anonimna  citam tvoj post i lici mi na moje stanje od prije par godina...brak bio katastrofa,bila sam na ivici da od svega dignem ruke...bilo je sve po njegovom...a meni i djetetu je malo toga pruzao,ne znam  ni odakle mi snaga  pa sam sve to izdrzala,a uz sve to sam imala i bolesnu bebu......voljela bih da ti mogu reci ...eh ja sam radila to i to pa sam promjenila brak...recept nemam....nekako sam vise sutila i trpila ..i uzdala se u dragog Boga i molila ga da mi olaksa....
nemoj me pogresno shvatit ne preporucujem ti sad  da sjjednes skrstenih ruku i trpis,nije ni to rjesenje,kosta nerava,ali ja samo govorim kako je meni bilo ,jer nijedna metoda mi nije upalila..
zelim da sto prije rjesis to svoje stanje nabolje...cuvaj se user posted image

My_little_babyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Svaka ti čast user posted image user posted image ...danas bi rijetko koja žena bila spramna na bilo kakvu žrtvu da spasi brak....

Neposredna veza do poruke: 286
22.1.2010 11:59:42   
Hanady RR
anonimna...samo da ti kažem jedno opšte poznato...4 su stuba kuće...1 nosi muž a ova ostala tri žena...moraš biti jaka i sve dovesti u red ipak ti imaš više stubova na sebi. Ako poklenkneš, a znam lako je i to učiniti, samo si svom djetetu život zagorčala. nema grmljavine pred djetetom...moraš to dovesti u red...tvoja ljubav i snaga i želja za boljim sutra za to nedužno stvorenje mora balansirati između onoga što se može i nemože trenutno. Moraš biti jaka...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 287
27.2.2010 9:56:05   
zelenooooka
Moj je muz ko i svaki drugi insan, ima mahana ima dobrih strana...

Pomalo je ters, ne voli bas kucanske poslove,

Jako je vrijedan, inteligentan, poduzetan

Prema meni je uvijek fer, a kad nije izvine se
voli me i mazi, cuva me i pazi

Hajde bogati niko nije idealan

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 288
27.2.2010 13:32:43   
ivana st
IZVORNA PORUKA: zelenooooka

Moj je muz ko i svaki drugi insan, ima mahana ima dobrih strana...

Pomalo je ters, ne voli bas kucanske poslove,

Jako je vrijedan, inteligentan, poduzetan

Prema meni je uvijek fer, a kad nije izvine se
voli me i mazi, cuva me i pazi

Hajde bogati niko nije idealan

user posted image user posted image nasmija me!

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu zelenooooka)
Neposredna veza do poruke: 289
27.2.2010 13:48:46   
aida.
On je moj andjeo, moje sve sto postoji!! Vrijedan, pored svog posla u kojem nema radnog vremena meni pomogne u bilo cemu sto treba i ne treba.. Kad smo se uzeli on je bio taj koji me naucio da kuham, jer zivio je sam tako da zna... Pomogne mi i poradit, i sudje oprat i bilo sta sto treba, nikad mu nisam rekla da nesto uradi, vidi to sam. Nikad nisam za njim sklonila prljavi vesh, nikad nisam imala potrebe pogrdno ga nazvati... Ali ono najbitnije on je taj koji me nasmije svaki put kad sve mi crno izgleda, on je taj koji mi nece reci svaki dan da me voli--ali kad kaze-kaze u pravom trenutku. On je taj zbog koga me zmarci prodju kad mi se priblizi da me poljubi i on je taj u kojeg sam zaljubljena i dan danas i koga cu voljeti dok disala budem. On je smisao mog postojanja i hvala Bogu sto ga imam jer ne znam cime sam ga zasluzila. Brani me u svemu, cuva od zlih rijeci, brani od pokvarenih ljudi. Uvijek je na mojoj strani, razumije moje greske, ne spominje moju proslost, sanjari za nasu buducnost... Hvala mu sto postoji i hvala njegovoj mami sto ga je rodila takvog kakav jeste i odgojila da zenu drzi kao malo vode na dlanu...

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 290
27.2.2010 13:52:54   
sanja25
evo da i ja nesto napisem na ovu temu kako god da pogledas muskarci nisu isti kad se zabavljte i u braku to su maltene dvije razlicite osobe bar je u mene tako bilo. ja sam isto imala problema u pocetku cak sam i otisla od njega  zbog prevareuser posted image i svekrveuser posted image user posted image user posted image .... i imali smo zestoki svadja... a beba nam tad bila tek rodjena znaci dojila sam je i u tome svemu mi je nestalo mlijeka. pa smo se pomirili doso mali povuko rep nakon desetak dana i evo ga sad ko bubica. kad podje svadja u mene je glavna ako odem drugi put nevracam ti se majkemi moje mile hehehehe.... i sad je sve super imam i je pravo glasa  u svojoj kuci i pitam se ko i on a svekrva je sad samo gost i mrs kuci heheheheheh..

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 291
3.3.2010 14:53:42   
Soleil

IZVORNA PORUKA: aida.

On je moj andjeo, moje sve sto postoji!! Vrijedan, pored svog posla u kojem nema radnog vremena meni pomogne u bilo cemu sto treba i ne treba.. Kad smo se uzeli on je bio taj koji me naucio da kuham, jer zivio je sam tako da zna... Pomogne mi i poradit, i sudje oprat i bilo sta sto treba, nikad mu nisam rekla da nesto uradi, vidi to sam. Nikad nisam za njim sklonila prljavi vesh, nikad nisam imala potrebe pogrdno ga nazvati... Ali ono najbitnije on je taj koji me nasmije svaki put kad sve mi crno izgleda, on je taj koji mi nece reci svaki dan da me voli--ali kad kaze-kaze u pravom trenutku. On je taj zbog koga me zmarci prodju kad mi se priblizi da me poljubi i on je taj u kojeg sam zaljubljena i dan danas i koga cu voljeti dok disala budem. On je smisao mog postojanja i hvala Bogu sto ga imam jer ne znam cime sam ga zasluzila. Brani me u svemu, cuva od zlih rijeci, brani od pokvarenih ljudi. Uvijek je na mojoj strani, razumije moje greske, ne spominje moju proslost, sanjari za nasu buducnost... Hvala mu sto postoji i hvala njegovoj mami sto ga je rodila takvog kakav jeste i odgojila da zenu drzi kao malo vode na dlanu...

Drago mi je da ima još ljudi koji imaju svoga anđela. Ja sam zbog svog anđela bolja osoba i što je još ljepše, postao je još nježniji otkako nam je u život stigao naš mali anđeo :) Zbog njega vjerujem u ljubav i u sreću user posted image

...Emma 26. 09. 2009. - Sunce je obasjalo naše živote...

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 292
25.3.2010 10:54:50   
Skvo RR
San svakog muza

user posted image  user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Soleil)
Neposredna veza do poruke: 293
25.3.2010 10:57:17   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ovo je ekstrauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 294
25.3.2010 10:59:48   
Anoniman
Ahahahahahaha, e fakat je dobar daljinac, mada bi morale i mi smisliti svojuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 295
25.3.2010 11:04:41   
malena ze
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za daljinski

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 296
25.3.2010 11:20:16   
mimh
user posted image user posted image user posted image daljinski je fenomenalan, negdje sam vidjela daljinski i za ene, ali sad ne znam gdje.
moj mm je ok, uglavnom, pomae u kućanskim poslovima kad je tu, za suđe mi je nedavno kupio mainu pa ne mora prati, ali često usisa, stavi store a posebno sad kad sam opet trudna. lako se naljuti i trvdoglav je često plane, i ja sam uglavnom bila ta koja poputa do nedavno al vie ne, sad on sam kae da se bezveze ne ljutimo isvađali smo se hajmo sad lijepo pričatuser posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malena ze)
Neposredna veza do poruke: 297
25.3.2010 11:40:27   
radost82
moje bracno iskustvo traje tek 11mjeseci, al za sad sam jedna jako zadovoljna i sretna zenauser posted image ,i svaki dan zahvaljujem Allahu sto nas je spojio, istina ponekad me iznervira da bih vristala al sta cu kad njegov mozak radi drugacije od mog, milion sitnica koje ja primijetim i na koje odreagujem on jadnik nije ni primijetio, kad se posvadjamo ja bih do jutra raspravljala, natezala se sve u nastojanju da dokazem da sam u pravu, a on kaze sve sto ima u jednoj recenici i ode dalje,pomaze mi po kuci, pazi kad sam bolesna, iznenadi me sitnicama koje volim, a posebno me tetosi sad kad sam user posted image ,niko ko on me ne zna "spustit na zemlju", al me niko ne zna usrecit ko on, kazu da je sedma godina braka krizna a ja imam obicaj rec da je svaki trenutak krizni, a na tebi je hoces li uzivat ili patit, u svakom slucaju zivot je prekratak da bi ga proveli u svadjama, danas znam da me voli,da ja volim njega ,i znam da ni jedno ni drugo nismo savrseni, a kako ce biti, Allah zna...

(odgovor članu mimh)
Neposredna veza do poruke: 298
8.4.2010 15:12:03   
marny
mm je savršen za mene, ima mana kao i svi mi, ali mnogo više vrlina, jako dobar čovjekuser posted image .

(odgovor članu radost82)
Neposredna veza do poruke: 299
8.4.2010 15:50:51   
škorpija
kakvih ima, moj je zlatanuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu marny)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *