|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakav je vaš muž?
18.1.2010 9:44:28   
Mamica24
Draga lilix ja sam mislila da ja imam problematične hormone al kad sam ono sinoć vidjela... ja sam mila majka... ona sirotica jeca.. Pa kaže "zar mu ja nisam dovoljna, pa evo skinut ću se ja pa nek mene gleda..."
Ja ne znam koga mi je više žao, njega ili nje..

Lično ne znam kako bih reagovala...

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 251
18.1.2010 9:50:27   
lilix
hormoni, hormoni su čudo user posted image user posted image user posted image ma proći će je, mislim da to stvarno nije razlog ni za brigu a kamo li plakanje, osim ako mu to naravno nije preokupacija, a koliko vidim nije user posted image , al ne kažu za trudnoću džaba da je drugo stanje user posted image

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 252
18.1.2010 9:57:50   
samedi
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Dida79

Kud bas naleti sad na ovu temu kad sam svojim na viuser posted image user posted image user posted image user posted image
Citav dan se vuce po kuci ko prebijena macka,te boli ga ovo te boli ga ono.Carapa na sve strane,nisi u stanju sjesti pored njega od novina,daljinskih,laptopa i telefona.Ovakva je situacija samo nekoliko dana u mjesecu.Ko zna mozda je i njega poceo drmati PMSuser posted image user posted image user posted image
A inace nije los ima i gorihuser posted image user posted image user posted image user posted image

i moj zna tako kukati da ga sve boli, ko onaj jezdimir iz boljeg zivota:))malo se prehladi, odmah frka ko da umire:)))

user posted image user posted image user posted image user posted image to je moj mm,original!!! malo ga zigne nesto u ledjima a on odma misli bubrezi mu otkazali user posted image user posted image user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 253
18.1.2010 9:59:11   
Mamica24
hahahha ma jadničak valjda malo prebacio da šta vidi dok ona tamo nešta radi... al nije trebao bar dok je ona tu u kuću!!

i ona uleti u sobi i eto ti belaja... dok je on jadničak prebacio ona je to skužila  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jooooooj.... znajući nju dobro je živ osto... mogao je progutati daljinski user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Mamica24 -- 18.1.2010 10:00:06 >

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 254
18.1.2010 10:04:45   
Hanady RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image svašta. a ja sve svog moljakama da pogledmo koji zajedno...a on meni kaže nije to bona za tebe ...tebe bi bilo stid...pa ja mu vjerujem i pustim ga na miru da odgleda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 255
18.1.2010 10:12:15   
Mamica24
user posted image user posted image user posted image user posted image ma vala meni ti filmovi nikad nisu ni bili nešto aman... Šta me briga nek gleda šta hoće na tv-u pa i ja gledam šta mi se gleda.. ne mogu mu staviti cenzuru na tv..

Al šta ćeš.. ima nas raznih!!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 256
18.1.2010 10:13:53   
Dida79
Ma sta ima plakati trebala je samo sjesti sa njim,ih kad bi ja zato plakala ne bi nikad obraza susilauser posted image user posted image user posted image user posted image Dok sam ja na rr moj redovno virne da vidi sta radeuser posted image user posted image user posted image user posted image Cim vidim da je otiso spavati ja znam da je na repertuaru gay program,ih da ih hoce cesce pustatiuser posted image da i ja malo odmorimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 257
18.1.2010 10:17:42   
niki83
da je savrseno..nije..ali ja mislim da sam dobila najboljeg za sebe..
on je taj koji me bodri i tjera da uz njega i ja mislim pozitivno..i uvijek je taj koji ce reci "izvini" jer u nasem slucaju ja to nikako ne umijem..sve u svemu hvala Bogu dragom pa nas je spojio..

N&N

Neposredna veza do poruke: 258
18.1.2010 10:19:25   
Mamica24
Hahahhaha... i ja sam joj rekla šta se bona kidaš pa kad ti sjedeš pred tv onda ti prebaci pa gledaj..

Al žao mi je nekako... valjda kako je pred porod pa je osjetljiva ko paučina...  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma i on... treba imati malo osjećaja brate mili nek gleda kad je nje nema!!

hahahhahaha... joj mogu misliti kad je ona uletila a on okino prebacivati!

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 259
18.1.2010 10:20:21   
lilix
IZVORNA PORUKA: niki83

da je savrseno..nije..ali ja mislim da sam dobila najboljeg za sebe..
on je taj koji me bodri i tjera da uz njega i ja mislim pozitivno..i uvijek je taj koji ce reci "izvini" jer u nasem slucaju ja to nikako ne umijem..sve u svemu hvala Bogu dragom pa nas je spojio..

potpisujem user posted image user posted image user posted image pogotovo za ovo "izvini" meni je nažalost kad je on u pitanju ta rječ nekako strana

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 260
18.1.2010 10:20:51   
Dida79
To nju  hormoni drmaju.smijace se ona jednom tome dok zajedno budu gledali xx filmoveuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 261
18.1.2010 10:31:15   
delly
ja moram svog da pohvalim user posted image izvrstan muz,jakoo dobar ljubavnik ,jakoooo dobar otac a i moj najbolji prijatelj i prijateljica. najbolji savjetnik i uvjek je tu kad mi treba i u sreci i u tuzi . voli me i sa sminkom i bez sminke ,ruku na srce nevoli bas kad se nasminkam ,mrzi kad hocu sad da ofarbam svoju prirodnu kosu . vrijedan je radi,pomaze sve u kuci , svima bih pozelila ovakovog muza user posted image user posted image

a sto se tice tih xxx filmova moj nece da gleda user posted image recite mi jesam li ja luda ili sta? dugo smo mi skupa preko 5 godina ali nijednom on nije uzeo da pogleda i punooo sam pricala sa njime o tome da ako zeli gledati ok precu preko toga nije mi to nesto veliko ma volim i ja pogledati ( nisam mu to rekla da volim) i nece ,samo mi kaze, pa sto si luda ako nevolim i necu necu netjeraj me. kad je naka zenska na tv-u u kupacem ili polugola on odma mjenja kanal ili okrene glavu ,bila ja tu ili nebila ( pratila ga dali to radi kad mene nema ,mislila reko radi pa haj da se uvjerim,promijenuo je kanal ,ja bila stavila neku svoju seriju gdje ima cura modela u kupacem i otisla kao u wc user posted image ) kad prolazimo kupovnim centrom i kad naide neka lijepa cura ja mu kazem "vidi kako je lijepa cura i zgodna" on me samo mrsko pogleda i kaze mi da nisam normalna,da sta mu radim i naljuti seuser posted image odustala sam...ali jos koji put ubacim tako nesto ma nece tako da me briga. mislia sam da nesto nije ok .ali on nece i gotovo sam je rekao da to nezeli da radi i da ga netjeram na to jer ce prestati da prica samnom user posted image tako da neznam .vidim da ih punooo gleda a ima ih koji negledaju ...

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 262
18.1.2010 11:26:25   
sara.at

IZVORNA PORUKA: delilah

ja moram svog da pohvalim user posted image izvrstan muz,jakoo dobar ljubavnik ,jakoooo dobar otac a i moj najbolji prijatelj i prijateljica. najbolji savjetnik i uvjek je tu kad mi treba i u sreci i u tuzi . voli me i sa sminkom i bez sminke ,ruku na srce nevoli bas kad se nasminkam ,mrzi kad hocu sad da ofarbam svoju prirodnu kosu . vrijedan je radi,pomaze sve u kuci , svima bih pozelila ovakovog muza user posted image user posted image

a sto se tice tih xxx filmova moj nece da gleda user posted image recite mi jesam li ja luda ili sta? dugo smo mi skupa preko 5 godina ali nijednom on nije uzeo da pogleda i punooo sam pricala sa njime o tome da ako zeli gledati ok precu preko toga nije mi to nesto veliko ma volim i ja pogledati ( nisam mu to rekla da volim) i nece ,samo mi kaze, pa sto si luda ako nevolim i necu necu netjeraj me. kad je naka zenska na tv-u u kupacem ili polugola on odma mjenja kanal ili okrene glavu ,bila ja tu ili nebila ( pratila ga dali to radi kad mene nema ,mislila reko radi pa haj da se uvjerim,promijenuo je kanal ,ja bila stavila neku svoju seriju gdje ima cura modela u kupacem i otisla kao u wc user posted image ) kad prolazimo kupovnim centrom i kad naide neka lijepa cura ja mu kazem "vidi kako je lijepa cura i zgodna" on me samo mrsko pogleda i kaze mi da nisam normalna,da sta mu radim i naljuti seuser posted image odustala sam...ali jos koji put ubacim tako nesto ma nece tako da me briga. mislia sam da nesto nije ok .ali on nece i gotovo sam je rekao da to nezeli da radi i da ga netjeram na to jer ce prestati da prica samnom user posted image tako da neznam .vidim da ih punooo gleda a ima ih koji negledaju ...

ruku na srce ni moj nije nikad za drugom pogledao jer zna da bi mu ona dva plava oka iz glave noktima iscupala user posted image ,a sto se tice filmica kad smo poceli zivjeti zajedno i to sam na kompu nasla a on se jadan branio da mu je to komsija poslao e-mailom na pocetku nisam vjerovala kad ono bas komsija i ja mu recem komsija jos jedan e-mail i onda cemo ja i Klaudija (njegova zena) da gledamo vise nikad nije poslao user posted image user posted image user posted image
A ti bona okani se covjeka po tvom pisanju vidi se da je on mnogo stidljiv ako nece da gleda znaci da te stvarno voli i nije mu do gluposti... user posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 263
18.1.2010 11:28:58   
acudesa
Moj isto ne gleda kad sam ja tuuser posted image user posted image  a kad mene nemauser posted image  ne znamuser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 264
18.1.2010 11:42:05   
bebita
delilah - pusti stereotipe, nisu oni svi isti koliko god zene 'rondale' da jesu. MM vise voli Animal Planet i od xxx, prekrizi i vijesti, sport, muziku...jednostavno takav je i sumnjam da ce se mijenjati.

Dean 07.08.09.

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 265
18.1.2010 11:44:24   
Nunichi

kad je naka zenska na tv-u u kupacem ili polugola on odma mjenja kanal ili okrene glavu ,bila ja tu ili nebila ( pratila ga dali to radi kad mene nema ,mislila reko radi pa haj da se uvjerim,promijenuo je kanal ,ja bila stavila neku svoju seriju gdje ima cura modela u kupacem i otisla kao u wc user posted image ) kad prolazimo kupovnim centrom i kad naide neka lijepa cura ja mu kazem "vidi kako je lijepa cura i zgodna" on me samo mrsko pogleda i kaze mi da nisam normalna,da sta mu radim i naljuti seuser posted image

Bas imas interesantnog muza. user posted image

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 266
18.1.2010 11:46:22   
Mamica24
Dok smo bili u vezi moj je znao i pogledati... pa i dobaciti nekad nekoj nešto... user posted image user posted image

Al sreća pa je valjda malo sazreo a i ja malo priprjetila pa sad neće... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 267
18.1.2010 11:49:48   
bebita
Da dodam na temu da je MM presvukao i okupao user posted image vise puta od mene. Kuha malo manje od mene, a kucu posprema svakog vikenda. Ja kad spomenem cistacicu, kaze da imam njega, a i ako je malo razbacano nema veze. Divan je, ali ipak mi zivac zna dici user posted image kao niko, tj kao i ja njemu user posted image user posted image . Pa kakav je brak gdje se dvoje ne porijeckaju makar nekad, nemozemo se vala u svemu slagati koliko god se mi volili.

Dean 07.08.09.

(odgovor članu bebita)
Neposredna veza do poruke: 268
18.1.2010 11:51:14   
fatimica09

IZVORNA PORUKA: Nunichi

kad je naka zenska na tv-u u kupacem ili polugola on odma mjenja kanal ili okrene glavu ,bila ja tu ili nebila ( pratila ga dali to radi kad mene nema ,mislila reko radi pa haj da se uvjerim,promijenuo je kanal ,ja bila stavila neku svoju seriju gdje ima cura modela u kupacem i otisla kao u wc user posted image ) kad prolazimo kupovnim centrom i kad naide neka lijepa cura ja mu kazem "vidi kako je lijepa cura i zgodna" on me samo mrsko pogleda i kaze mi da nisam normalna,da sta mu radim i naljuti seuser posted image

meni bi ovakav bio BAS sumnjiv user posted image , ipak malo ne prirodno....bar meniuser posted image
a opet....mozda covjek bas vjernik, pa je haram da gleda tudje ili druge zene....ko zna....

Bas imas interesantnog muza. user posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 269
18.1.2010 11:59:23   
D_K
nikad nama zenama ugoditi:
ako jadnicak pogleda mi odmah kukamo 'eno ga gleda - ludimo od ljubomore' ako nece da pogleda 'sta mu je, sto ne gleda'..
draga delilah uzivaj sa svojim muzem. on je izgleda prerastao neke stereotipe da je 'pravi muskarac kada se okrece za dobrom ribom' i nema potrebe da se dokazuje pa ni gledajuci..

(odgovor članu fatimica09)
Neposredna veza do poruke: 270
18.1.2010 12:03:35   
acudesa
Ma meni ne smeta pomalo, ali kad sjedi muškarac sa ženom, pa gleda stalno u druge-kretenizam pravi

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 271
18.1.2010 12:17:54   
delly

IZVORNA PORUKA: bebita

delilah - pusti stereotipe, nisu oni svi isti koliko god zene 'rondale' da jesu. MM vise voli Animal Planet i od xxx, prekrizi i vijesti, sport, muziku...jednostavno takav je i sumnjam da ce se mijenjati.

to su mome favorit kanali ,animal planet ,auta, utakmice ,,,to on moze 24 sata da gleda .
nebunim se ja nego me niste shvatile ja sam samo pokusavala da mu dam sigurnost da to moze ako zeli naravno u granicama jer sam mislila da krije ali eto nezeli i ja sam zadovoljna super .rekao mi je sam da sam mu dovoljna da nema potrebe user posted image

(odgovor članu bebita)
Neposredna veza do poruke: 272
18.1.2010 12:19:31   
delly

IZVORNA PORUKA: D_K

nikad nama zenama ugoditi:
ako jadnicak pogleda mi odmah kukamo 'eno ga gleda - ludimo od ljubomore' ako nece da pogleda 'sta mu je, sto ne gleda'..
draga delilah uzivaj sa svojim muzem. on je izgleda prerastao neke stereotipe da je 'pravi muskarac kada se okrece za dobrom ribom' i nema potrebe da se dokazuje pa ni gledajuci..

ah bome imas pravo nikad nam ugoditi . sto jest rekao mi je da je on to prije gledao kad je bio "mladi" ali da sad nema volje i da nezeli

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 273
21.1.2010 21:24:13   
bubaze
moj muz je meni savrsen..user posted image  jos samo da kucnem u drvo da mi se ne urekne..pomaze mi u svemu, u cemu mi treba pomoc..zna ukljuciti masinu, prostrijeti ves, smotati ves, usisavanje je njegovo, a peglanje i prozori moji..ako ja kuham, on pere sudje..a uglavnom sve radimo skupa..uz brdo poljubaca..svaku noc zaspim na njegovom ramenu (dok ne krene hrkati user posted image )..zajedno imamo pms, i znamo procitati s lica jedno drugom sta nam u tom trenu treba...jos kad pomislim da je dosao iz porodice u kojoj se tacno znalo da zena sve radi, a muz ide na posao i to je sve sto radi, te da mu je brat isti takav, ne mogu da vjerujem..ali to smo se dogovorili jos dok smo se zabavljali, tako da sve funkcionise..u braku smo 4 prelijepe godine..da kucnem opet, just in case..user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 274
21.1.2010 21:47:33   
Anoniman
Ehh drage moje blago vama-ja sam evo u suzama vise ne znam sta da radimuser posted image user posted image user posted image .Sav se promjenio vise ne lici na onog covjeka u kojeg sam se bila zaljubila i kojeg sam voljela.<trazi od mene i podrzavam ga a nista ne dobivam zauzvratuser posted image .Doslo mi je da eksplodram -samo se svadamo nema vise nimalo njeznosti ni ljubavi da osjetimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bubaze)
  Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *