witch
|
klemzi mnogo mi je zao zbog toga sto ti se desilo, kao sto sam vec napisala, nisam jos procitala sve postove, pa ne znam jos bas tacno kome se sta desilo. Ne mogu ni zamisliti kako ti je bilo, i kako ti je sada, jesu li nasli uzrok svemu tome? I jesi li radila kod Balica sve te pretrage, koliko otprilike kostaju? Jesi li zadovoljna pristupom Balica? Ja sam bila jednom kod doktorice, sada cu opet, cini mi se da je mnogo dobar strucnjak i da se bas trudi. Posto moj ginekolog iz DZ radi samo osnovno, pa cu morati privatno da uradim ostalo. Hvala ti na ovim informacijama, bar otprilike znam sta traze, i zelim ti mnogo srece i zdravlja i da te uskoro obraduje trudnoca koja ce uredno proteci i dobro se zavrsiti, i da sto prije dobijes svoju bebicu, u sta ne sumnjam, bitno je naci problem, rijesiti ga, i dobar ishod mora doci! Ljubim te mnogo i drzi se! Mrvica_83 zao mi je zbog tvog iskustva, kao sto sam vec pisala, meni je samo otislo sa krvarenjem, dok sam bila u bolnici, pa sam samo isla na reviziju, ali pod opstu anesteziju, tako da tu bar nisam imala problema, niti bolova, samo oskudno krvarenje koje tako mora biti, valjda se materica jos sama cisti. I nekako mi je bilo lakse ici i na reviziju, jer sam znala da je to vec sve otislo 2 dana ranije, na UZ vise nista nije bilo, a i doktor i ja smo znali da je gotovo, ali eto da ne bi doslo do nekih komplikacija, uradili mi reviziju. Za 2 sedmice idem po onaj nalaz, mada kazu da on slabo sta pokaze, pa cu onda na pretrage. Meni su isto dali Dabroston za odrzavanje kada mi se pojavilo to oskudno krvarenje, da bi odrzali trudnocu, plus depo progesteron , i mirovala sam u bolnici, ali jednostavno se nije dalo, samo se otkacilo i otislo. Sada me je mnogo strah od buduce trudnoce i kada ce ona doci, posto smo se i ove nacekali. I tebi zelim da se sto prije oporavis, psihicki prvenstveno, i da sto prije dodju Saljem ti mnogo zagrljaja podrske!
|