DOR@ -> RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! (11.8.2011 9:43:12)
|
nažalos moram se ponovo javiti na ovoj temi, i trebam hitan savjet, mišljenje, bilo šta. naime upravo sam se vratila sa kontrole s nimalo dobrim vijestima. al evo idem ispocetka, prije 3 sedmice urađena mi je kiretaža (al o tom iskustvu necu pisati, ko je prošao zna kako je [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image] ), nakon 5 dana javilo se krvarenje, do tada je bilo jako malo, na kontroli nakon 10 od kiretaže dr. nije bio previše zabrinut, rekao je da ce biti još krvarenja i ugrušaka, komadica i tako. međutim to je trajalo i još uvijek traje. krvarenje nikad nije bilo obilno, niti je bilo bolova, zapravo sve u granicama normale, ono kao menstrualni bolovi prvih nekoliko dana. i danas odlucim ponovo otici s obzirom da su prošle 3 sedmice. moj dr. je na godišnjem i mijenja ga kolegica, ona nimalo optimisticna kaže da unutra ima nekog sadržaja i da hitno odem na kliniku da videm šta oni kažu, dali ponovo kiretaža ili da cekam prvu men. pa da samo izađe. i ja sam sad van sebe, pitam se zašto onaj pakao ponovo proživljavati ako može izaci samo? šta mi savjetujete, da li da idem gore ili da cekam, da li je neko imao slicno iskustvo, molim vas pomozite. zvala sam i svog dr. radi mišljenja ali je nedostupan, pokušavacu opet u toku dana.
|
|
|
|