amy983 -> RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! (25.5.2011 12:42:50)
|
Pozdrav svima, evo jos jedne clanice ovog foruma, koja se nalazi u ocajnom stanju, i koja ne vidi izlaz iz svega ovoga, danas sam toliko razocarana, tuzna, da jednostavno sve ovo vise ne moze pod kozu..Kao i ostale clanice ovog foruma, i ja sam imala spontani, tacnije dva, prvi u 8 sedmici, nije bilo otkucaja, a drugi u 6 sedmici, doslo do krvarenja..Ni sama ne znam razlog, radila sam neke nalaze, sada treba da radim kariogram...E onda su mi se vrtile razne misli po glavi, da nije ovo, da nije ono, i kada sam radila torch nalaz, nesto sam istrazivala bakterije, i slucajno naletim na bakteriju, koja kada je aktivna vaginalni iscjedak ima miris na ribu, sto se meni i desavalo u obje trudnoce, i onda nakon spontanog taj miris prestane, kao ta se bakterija javlja prilikom pada imuniteta, poremeti se vaginalna flora i ona sa drugim bakterijama moze prouzrokovati spontani pobacaj, ili prijevremeni porod, pa me sada interesuje, da li je neko od vas radio neke nalaze, briseve vezano za neke bakterije, osim torch-a????
|
|
|
|