|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta poslije spontanog pobačaja?!
2.3.2010 20:06:14   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: naša.mrvica

toliko zelim da pokusam a tako se plasim...danas je 5 tuznih mjeseci kako moja mrvica nije vise u meni...fuj osjecam mozda ja nisam normalna,ali ova bol nikako da prestane...

mrvice nemoj tugovati nemoj se predavati nego napred kako sam ti pisala vec mi se moramo boriti i prihvatiti sudbinu  kakva da je jer je  to nasa sudbina.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu naša.mrvica)
Neposredna veza do poruke: 1751
2.3.2010 21:00:15   
naša.mrvica
pravo kazes moja mirkice,pokusacu abd i nadam se da ce me dragi Allah kao i sve obradovati.ljubim tebe 2x

Nikad necu zaboraviti kako sam bila sretna s tobom pticice moja.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1752
2.3.2010 21:09:30   
Lina85
IZVORNA PORUKA: Mirkica

IZVORNA PORUKA: naša.mrvica

toliko zelim da pokusam a tako se plasim...danas je 5 tuznih mjeseci kako moja mrvica nije vise u meni...fuj osjecam mozda ja nisam normalna,ali ova bol nikako da prestane...

mrvice nemoj tugovati nemoj se predavati nego napred kako sam ti pisala vec mi se moramo boriti i prihvatiti sudbinu  kakva da je jer je  to nasa sudbina.

Potpisujem u potpunosti.Draga ono sto nas je snaslo moralo je da nas snadze,ono sto nas je mimoislo moralo je da nas mimoidze,zato draga idemo u novoe pobede zauser posted image

^^^^^Zivot mamin i tatin stigao 10.09.2011.^^^^^

----------Volimo te najvise na svjetu----------

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1753
2.3.2010 21:10:09   
milenium
mala mrvice,kad budeš spremna psihički onda pokušajte ponovo.kažeš da je bol još tu... nebi valjalo da se sekiraš u trudnoći.vrijeme liječi sve,i ti kad osjetiš da si spremna sve će bit okuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1754
2.3.2010 21:15:10   
naša.mrvica
draga milenijum hvala.cesto i ja to kazem kad budem psihicki spremna,ali da budem iskrena pitam se sta znaci biti psihicki spremna? znam da bih kao i vecina koje ponovo uspiju malo,malo trcala u wc da vidim ima li sta.ali ja hocu da pokusam,pa sta bude.zelim to malo stvorenje da raste i razvija se u meni,zelja i ljubav su tu.a prvu bebicu cu uvijek nositi u sebi.zato se na kraju krajeva spremam kod ginekologa da sve odradim i uvjerim se da sam ok abd,onda je u Bozijoj moci...nadam se da cu biti uskoro user posted image :) evo mi osmijeh na licu:) valjda to znaci da sam spremna

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1755
2.3.2010 21:18:40   
Lina85
Ma dusice ti nabolje poznajes sebe i ako se ti osecas spremnom onda juris draga,nema potrebe cekati insala da budes sto preuser posted image kao i sve mi koje toliko zelimo.Amin

Neposredna veza do poruke: 1756
2.3.2010 21:40:22   
gagach
mrvice...taj osmjeh na licu puno znaci:) sretno:)user posted image

(odgovor članu Lina85)
Neposredna veza do poruke: 1757
2.3.2010 22:11:11   
disam
Eh drage zenice evo mene na ovoj temi jer sam i ja prezivjela isto sto i vi
izgubila sam prvu bebuu petoj nedelji trudnoce na svu srecu u toj nesreci sve je otislo prirodnim putem tako da neki fizicki bol nisam trpila ali mojoj dusi nije bilo lijeka dugo poslje nisam spavala prva noc poslje mi je bio kosmar.Doktor mi je rekao da poslje prve menstruacije mogu opet pokusati ali i ja kao i svaka od nas sam imala veliki strah u sebi i tako sam cekaa 5 mjeseci i shvatila da se tog straha u potpunosti necu nikad rijestit i pokusala.Dragi allah me obradovao,moja bebica je zakacila od prve i iako sam imala mnogo tesku i traumaticnu trudnocu rodila sam zdravu djevojcicu u augustu prosle godine.Zato samo hrabro jer kako kazu klin se klinom izbija,sreca izbrise nesrecu.Prvu trudnocu nikad zaboraviti necu i uvijek se pitam zasto
ali sad niko nije sretniji od mene
puno srece i hrabrosti vam zelim

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1758
16.3.2010 10:04:32   
gagach
haloo zeniceee:)

nema nas dugo na ovoj temi a to nadam se znaci da kod nikoga nema problema i komplikacija ili da ste se bacile u akciju:)

Evo da se javim da sam se pokrenula sa nalazima i da sam uradila bris cerviksa, vaginalni bris, test na clamidiju i Toxoplazmozu, Rubeolu, citomegalovirus i herpes i sve je super urednoooooooooooouser posted image user posted image user posted image bravo za meneuser posted image user posted image
ostala mi je jos mikroplazma...to cu ove sedmice nekad...

Sta ste vi jos vadile od nalaza? Nekako se nadam da je to to....
imate mahanjeee

(odgovor članu disam)
Neposredna veza do poruke: 1759
22.3.2010 15:07:16   
naša.mrvica
draga disam
cestitam na bebici.hvala ti na podrsci koju nam dajes.evo meni ce jos malo 6 mjeseci i gore mi je iz dana u dan.u pravu si da se klin klinom izbija,ali razumjeces i strah.nekad mislim ma pusticu sve,imam muza posveticemo se jedno drugom,a onda uhvatim sebe kako mu pricam o bebi,nasoj koju smo izgubilo.moracu nekako da nastavim kao i sve mi i pokusati,pa sta dragi Allah da.
gagach, ja sam radila u trudnoci te nalaze i bili su super,sad sam sva u defektu od zeluca do triglicerida i masnoce,pa da prostis proljeva(uh kako zivotopisno) ali ja mislim da je sve to od stresa, bice bolje abd.mislim otici i napraviti nalaze :papa test ostalo sam uradila i onda cemo lagano.samo boze zdravlja.zelim ti srecu i zdravlje i sto prije bebicu i svim zenicama koje su prozivjele ovo isto.pusa

(odgovor članu disam)
Neposredna veza do poruke: 1760
23.3.2010 15:49:54   
lida
Dugo nisam pisala na ovoj temi ali redovno citam,potpuno vas razumijem jer i ja sam imala dva spontana.Drage moje nedajte se znam da vas je strah i da jos uvijek boli,vjerujte u Boga i Bog ce vam pomoci.Isplacite se a onda u nove pobjede.Ja sam uspjela hB i iduci mjesec moj Mirzic slavi 2 jodjendan.Od srca zelim da uspijete.1000 pusa vam saljem iz Travnika

Irhana 28.11.1999.

Mirza 26.04.2008.

Neposredna veza do poruke: 1761
30.3.2010 11:23:05   
Latinka
Evo da se i ja javim na ovu temu, nažalost. Prošli utorak su mi uradli kiretažu u 10 sedmici trudnoće.
Neću pisati ni kako je bilo kad je na redovnoj kontroli dr.rekao da bebi srce ne kuca, ni kako je bilo sutradan kad kad je beba izvađena, ni kako sam sad, jer ste vi, cure (opet kažem: nažalost), sve to ranije napisale. Svo vrijeme govorim i sebi i drugima da sam dobro i samo to i ponavljam kad progovorim, da je tako trebalo da bude.
Znate šta još? Ne mogu da plačem. Sve ovo nekako doživljavam na način k'o da se posmatram sa strane i samoj sebi stalno govorim: dobro si, ne pokazuj bol pred drugima, proći će...samo da prođe još koji dan. Pred MM se pravim da nisam  previše tužna, i njega je, naravno, sve ovo strašno pogodilo, pogotovo zbog mene, to šta sam prošla i preživjela, jer je taj dan na kontroli ušao sa mnom da vidimo skupa našu bebu, a, eto, bilo je tako kako je bilo.
Uglavnom, sutra idem na kontrolu. Nadam se da će sve biti OK.
To je to. U zadnje vrijeme mi fali riječi. Samo sam se htjela javiti i s nekim ovo podijeliti.

I. srce mamino 16.01.2012.
A. mamin dobrica 21.02.2014.

(odgovor članu lida)
Neposredna veza do poruke: 1762
30.3.2010 11:28:13   
dzeni_nl
Latinka zao mi je zbog toga kroz sta si prosla, tvoja pricam me potsjetila na moju koju sam dozivjela prosle godine isto u 10 sedmici. sta da ti pametno napisem, izdrzi , moras biti jaka i i dalje se boriti. ja sam Bogu hvala ponovo sad trudna i nadam se da ces i ti cim prodje vrijeme koje moras da se cuvas i budes spremna da novi pokusaj uspjeti i da ces narednu trudnocu iznjeti do kraja i biti najretnija mama na svijetu.
sve najbolje ti zelimuser posted image

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu Latinka)
Neposredna veza do poruke: 1763
30.3.2010 11:30:13   
Lalana
Latinka, sve rijeci su suvisne, ali saljem ti samouser posted image user posted image user posted image

Moje tri srece...

(odgovor članu Latinka)
Neposredna veza do poruke: 1764
30.3.2010 11:35:17   
Private
A zasto Latinka da skupljas to u sebi,i da se pravis hrabra?Isplaci se,izbaci iz sebe.Ja sam imala kiretazu u 12 sedmici,i znam kroz sta prolazis.

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 1765
30.3.2010 11:36:20   
sara.at
latinka nemoj da brines i ja sam isto prezivjela u 12-stoj sedmici i nakon mjesec i pol dana opet ostala trudna i evo nas sam 21-sedmica....Plakala sam, svijeca mi je stalno gorjela u kuci jednostavno nisam se mogla odvojiti od tog al trgulo me sto sam morala da ucim i polazem ispite pa sam i u tom ostala opet trudna ne razmisljajuc....
Vjeruj bice i tebi tako, ja nisam ni bila svijesna koliko zena djeli moju sudbinu dok je sama nisam dozivjela,al
drugi put ce biti sve bolje user posted image user posted image user posted image user posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 1766
30.3.2010 11:53:49   
Latinka
Hvala vam, drage moje.
Plakala bih ja, ali ne mogu. Kao da sam u stalnom šoku. Ali, nadam se da će kontrola proteći kako treba pa ću krenuti na posao u četvrtak i, mislim, da će biti drugačije malo.
Ljubim vas

< Poruku je uredio Latinka -- 30.3.2010 11:54:16 >

I. srce mamino 16.01.2012.
A. mamin dobrica 21.02.2014.

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 1767
30.3.2010 16:44:06   
Lina85
Latinka draga moja tako mi je zao zbog tvog gubitka

(odgovor članu Latinka)
Neposredna veza do poruke: 1768
30.3.2010 16:45:43   
Lina85
Izdrzi draga moja znam da ti je tesko jer sam i sam sve dozivela u decebru saljem ti velikiuser posted image

(odgovor članu Lina85)
Neposredna veza do poruke: 1769
30.3.2010 17:35:49   
aicha
IZVORNA PORUKA: Latinka

Evo da se i ja javim na ovu temu, nažalost. Prošli utorak su mi uradli kiretažu u 10 sedmici trudnoće.
Neću pisati ni kako je bilo kad je na redovnoj kontroli dr.rekao da bebi srce ne kuca, ni kako je bilo sutradan kad kad je beba izvađena, ni kako sam sad, jer ste vi, cure (opet kažem: nažalost), sve to ranije napisale. Svo vrijeme govorim i sebi i drugima da sam dobro i samo to i ponavljam kad progovorim, da je tako trebalo da bude.
Znate šta još? Ne mogu da plačem. Sve ovo nekako doživljavam na način k'o da se posmatram sa strane i samoj sebi stalno govorim: dobro si, ne pokazuj bol pred drugima, proći će...samo da prođe još koji dan. Pred MM se pravim da nisam  previše tužna, i njega je, naravno, sve ovo strašno pogodilo, pogotovo zbog mene, to šta sam prošla i preživjela, jer je taj dan na kontroli ušao sa mnom da vidimo skupa našu bebu, a, eto, bilo je tako kako je bilo.
Uglavnom, sutra idem na kontrolu. Nadam se da će sve biti OK.
To je to. U zadnje vrijeme mi fali riječi. Samo sam se htjela javiti i s nekim ovo podijeliti.

latinka, potpuno isto!!! sam dozivjela

dosla sam na ultrazvuk da vidim svoju bebu i vidjela sam je, vec je imala i nogice i rukice ali se nista nije pomijeralo...takodjer missed ab., zadrzani abortus

bila sam u soku, nista me nije boljelo, nisam krvarila samo sam strasno umorna bila tih dana jer je kod mene bila 11 sedmica a bebi je srce prestalo kucati u 9. ili 10. nisu ni oni sigurni bili. I ja takodjer nisam plakala..jednostavno je sve prebrzo bilo, sok pravi. Kad sok popusti nemoj se iznenaditi ako se i malo rastuzis i isplaces, sve je to normalno. Naravno, cim prodje 1 ili 2 mjeseca sabraces se i ako Bog da ako sve bude ok nemoj dugo cekati (ali obavezno uradi papa test poslije jer meni nisu uradili i meni je ostala infekcija od tog zadrzanog i nakon 6 mj imala sam jos nesto gore-vanmatericnu zato sve povadi nalaze a PAPA TEST pogotovo, meni su sve nalaze uradili osim tog i eto...al ja kazem Bozija volja)

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

(odgovor članu Latinka)
Neposredna veza do poruke: 1770
1.4.2010 9:14:54   
baby_joy
Latinka žao mi je user posted image user posted image

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 1771
1.4.2010 9:32:24   
Zoe
Latinka, riječi mi jednostavno zapinjuuser posted image user posted image ,žao mi jeuser posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu baby_joy)
Neposredna veza do poruke: 1772
1.4.2010 10:42:07   
ivana st
Latinka drži se, razumijem kako se osjećaš user posted image user posted image user posted image .

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 1773
1.4.2010 14:49:55   
naša.mrvica
latinka evo sam se rasplakala.. hvala ti sto dijelis ovo s nama.meni je sutra 6 mjeseci u ovom sam se mjesecu trebala poroditi i ne mogu reci kako mi je...nemam rijeci ni za svoju bol niti sam pametna kako da te utjesim.jedino da molimo dragog Allaha da nam podari drugu sansu i da se ovo vise nikada ne ponovi.ljubim vas sve mile moje

(odgovor članu Latinka)
Neposredna veza do poruke: 1774
1.4.2010 15:26:18   
Lejla Ka
Drage moje, to što se desi je beskrajno teško, beskrajno boli i slobodno patite, slobodno budite očajne i slobodno mislite da se svijet srušio. Jer tako će prije biti lakše, i prije ćete ustati i krenuti dalje. U ovakvim situacijama nema potrebe da se pravite jake, jer niko nije toliko od kamena. Ako ste htjele ostati trudne, onda je završetak trudnoće bez bebe istinski kraj svijeta. Vjerujte mi, važno je to izbaciti iz sebe. Ni jednom od tri puta mi nije bilo lakše za predeverat, samo sam znala kao pokrenuti i ubrzati proces oporavka. A danas, sa dvoje svoje djece, više ne osječam bol i očaj, više ih se ni ne sječam, samo znam kako to izgleda.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 1775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *