mama mala -> RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! (25.8.2009 20:28:07)
|
Evo i ja se javljam društvo, Imam curicu, ali sam išla na drugu trudnoću, i paf, na pregledu mi kaže neuredna trudnoća ili jako jako rana. Odmah sam znala da nemože biti jako rana , već da je neuredna, kontrola za 5 dana i isti dan kiretaža. Prepali me da boli, da ne možeš izdržati, da je to katastrofa. Tresla se ko prut. Bez lokalne anestezije, bez ičega, ništa nisam osjetila,nikakvu bol, samo kao malo neugodniji ginekološki pregled, i doc kaže završeno, sve u redu, dao mi inekciju da se maternica malo stegne i neki antibiotik, i već sutra na poslu bila. I evo odlično se osjećam.Nemam nikakvih bolova i krvarenje je normalno. Išla bi ponovo na drugu odnosno treću trudnoću, i doc mi rekao da je obično potrebno pustiti maternicu da odmori onoliko tjedana koliko je trajala trudnoća ( neuredna). Ima li neko sa iskustvom o kiretaži i zatrudnjivanju poslije kiretaže , jer sam sada zbunjena, svi govore 3-6 mj, a meni doc 8 tjedana. Da li je dobro da pijem PRENATAL kao pripremu za narednu trudnoću ili je rano za to sada? Hvala vam puno društvo.
|
|
|
|