Enni
|
Hvala puno, mamin sin! Nisam znala , pošto sam se tek učlanila da se moram svaki put učlanit kad hoću poruku poslat, pa sam morala promjenit korisničko ime za drugu prijavu i napisat enni, nadam se da nisam zbunila. Baš danim apratim hoće li mi netko odgovorit na moj post pa sam jutros vidjela tvoj prekrasan odgovor. Ja se nosim s tim kako najbolje znam, malo mi je lakše jer nitko nije znao na poslu pa me na povratku nije nitko sažaljivo gledao. Dobro si mi napisala zadnju rečenicu, da se pripremim za novu trudnoću, to sam tako i shvatila, jer ja zbilja nisam pazila na sebe, uz dijagnozu ab. imminens = prijeteći pobačaj, i preporuku strogog mirovanja, ja to nisam ispoštivala i najgore mi je zbog tog, grize me savjest. Ali sad za drugi put sve znam, odmah nakon plusića bolovanje, i držati do sebe, jer sada mi nitko ne vidi što sam za nekog učinila, a u meni je ostala praznina. Samo da mi prođu ova još dva mjeseca , otprilike, jer mi je spontani bio 26.7., planiram u 11 na novu bebu, a onda će sve i novo da bude, i moji stavovi i ponašanje prema sebi, ali i prema drugima, u korist bebe koju budem nadam se brzo imala. Samo me umaraju misli tipa: što ako ne mognem zatrudnjeti ili bude opet isto, ali sam rekla sebi da ću se samo opustiti, jer me je stes (to ja u dubini duše znam) i doveo do ove situacije. Hvala mamin sin na ovom postu, puno, puno mi je značio, baš lijepe riječi. Puno pozdrava. Nadam se da će mi vrijeme brzo proći i da ću ponovno uživati u maloj trudnoći, ali držati i cijeniti to i sretno je iznijeti do kraja. Pozdrav, veeliki!
|