dalmatinka -> RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! (19.12.2008 12:36:55)
|
Zaboravljeno! Evo samao da napisem svoj slucaj-ja sam prije 3godine imala spontani zbog bakterije serihije(NAPISALA SAM OVAKO JER SADA NEZNAM KAKO SE TOCNO PISE)i onda sam godinu dana se lijecila od nje,pa zbog loseg ciscenja sam dobila zacepljenje jajovoda i ostecenje desnog jajnika i onda sam dvije godine muku mucila dok sam to rijesila i prosla puste pretrage i preglede po Splitu,Zagrebu i na kraju u travara,da bi mi dr rekao da zbog prevelikog ostecenja janika necu moci nikada imati djecu,onda sam upala u depresiju nisam imala volju za nicim,i mm je pomogao i moji roditelji da se trgnem.Onda smo ja i mm poceli razmisljati o posvajanju,i ovo ljeto meni bilo slabo i mucnine mama me nagovorila da ipak ja uradim test il odem dr,jer par tjedana nisam mogla od slabosti iz kreveta i kada sam uradila test nisam vjerovala da je pokazao da sam trudna,pa sam poslala mm po jos jedan kada sam i taj uradila bio isto pozitivan.Nakon par dana otisla dr koji nije mogao vjerovati da sam trudna. Mislim da se nikada netreba prestati nadati i boriti,zato cure puno srece. Sada nakon tri godine braka cekamo svog prvog cvrcka. Zelim vam svu srecu svijeta i da u novoj godini dobijete sve sto najvise zelite. Znam da je tesko kada dode[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] al izdrzite,i razumijem vas potpuno jer sam i sama prosla 3godine muke,razocaranja i svega drugog.
|
|
|
|