Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja mislim da se ova tema ne bi trebala pretvoriti u nasu raspravu sa odredjenom forumasicom... ona je izrazila svoje misljenje, a nas.... ma boli nas ba briga sta ko misli!!! ne dajte se zene "povuci za jezik"
ljubim ja vas sve koji ste bili uz BiH veceras!!! i koji ce te ostati uz BiH i dalje...
svaka ti zlatna...al mene je bas naljutil...IL je to samo kap koja preli casu..dan mi bio bas tezak...a ona ..necu vise....
Zao mi sto ne bi spahica ...uh da mi cojek viidi ovo
ja mislim da se ova tema ne bi trebala pretvoriti u nasu raspravu sa odredjenom forumasicom... ona je izrazila svoje misljenje, a nas.... ma boli nas ba briga sta ko misli!!! ne dajte se zene "povuci za jezik"
ljubim ja vas sve koji ste bili uz BiH veceras!!! i koji ce te ostati uz BiH i dalje...
svaka ti zlatna...al mene je bas naljutil...IL je to samo kap koja preli casu..dan mi bio bas tezak...a ona ..necu vise....
Zao mi sto ne bi spahica ...uh da mi cojek viidi ovo
Ipak, jos jednom kazem: ovo je Bosni trebalo! Ogromno hvala zmajevima, jer zadnjih par mjeseci zbog njih osjecamo da nije sve otislo u honduras... Bravo Ciro legendo, Bravo zmajevi nasi!!!!
my_little_babyma zeno mm je operisan od fudbala on veze nema.. ja se nerviram: precka, crveni, a on gleda na netu nekakve dijelove od auta ali se ne dam da se casa prelije!!! a pogotovo da neko drugi prelijeva casu. ne daj se my_little_baby ne daj se godinama my_little_baby
jadan i on se iznervirao :( malo sale da razbijemo tenzije...a sad ozbljno... je li ti to ozbiljno ili nas zezas? kakav nervni slom? nemoj zezati... covjece nije ni njima lahko...koja je to odgovornost...eh kad bi barem politicari imali srce u pola manje nego njihovo... gdje bi nama kraj bio!!! drzite se momci BiH je uz vas!
jadan i on se iznervirao :( malo sale da razbijemo tenzije...a sad ozbljno... je li ti to ozbiljno ili nas zezas? kakav nervni slom? nemoj zezati... covjece nije ni njima lahko...koja je to odgovornost...eh kad bi barem politicari imali srce u pola manje nego njihovo... gdje bi nama kraj bio!!! drzite se momci BiH je uz vas!
evo sad Ćiro pricao sa nasim komentatorom i rekao je da im je svima tesko ,da je Hasagic imao nervni slom...ma covjek skoro pa suze pustio
evo sad Ćiro pricao sa nasim komentatorom i rekao je da im je svima tesko ,da je Hasagic imao nervni slom...ma covjek skoro pa suze pustio
a kako sma ja bila bezobrazna....rekla cojeku koji se bori s temperaturom...da bi ja radije da Bosna pobjedi nego da njemu temperatura padne...reko ozdravit ces kad ozdravis a kad cemo opet imati priliku za SP
i eto ne bi ni jedno ni drugo...jos mu skocila temperatura
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.