Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ali ipak VOLIM TE BIH,cestitke momcima,ma vi ste nasi zmajevi, ipak smo se necemu radovali ovih nekoliko dana,a bice i za nas nekad srece da odemo na neko prvenstvo
Ali ipak VOLIM TE BIH,cestitke momcima,ma vi ste nasi zmajevi, ipak smo se necemu radovali ovih nekoliko dana,a bice i za nas nekad srece da odemo na neko prvenstvo
ja sam imala nesrecu da se ukljucim na stream taman kad je go pao... ne znam kakvo je bilo prvo poluvrijeme ali kako je vrijeme odmicalo sanse i taktika su se gasili... momci su jednostavno izgubili nadu u same sebe... malo nam je moral opa, a ni navijaci nisu bili bas od velike pomoci...
dzaba dzaba ne igramo mi nogama, ni glavom; MI IGRAMO SRCEM!!!
ja mislim da se ova tema ne bi trebala pretvoriti u nasu raspravu sa odredjenom forumasicom... ona je izrazila svoje misljenje, a nas.... ma boli nas ba briga sta ko misli!!! ne dajte se zene "povuci za jezik"
ljubim ja vas sve koji ste bili uz BiH veceras!!! i koji ce te ostati uz BiH i dalje...
slažem se sa vama pojedine komentare samo na ignor
ma nije vrijedno komentarisati al eto meni je samo bilo lijepo vidjeti da je proslo bez nerada da je Bosna i HERCEGOVINA u cjelosti navijala za Bosnu i Hercegovinu ... kako i treba da su ulice bile predivne i atmosfera odlicna ... a ostalo ... hajde do nase generacije fudbalera mozda jednom i odemo jos jednom bravo i hvala za ovo malo euforije bez recesije, gripe, kredita, kirija a sad zene vratite se u svakodnevnicu
Nogomet je uvijek više od igre,naši su bili sjajni,bravo za momke,svaka čast na godini, sa puno golova,na baražu,na svemu jer ste nas sve obradovali,živjeli smo za ove dane ,voljeli bismo da i do Afrike dođoste,ali slijedi Evropsko,ista ekipa pa čekamo vasss
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.