|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zaludjenost fudbalom
18.11.2009 22:43:09   
milenium
user posted image moji su pobjedili,bar je netko sretan!hajmo ljudi to je samo igra!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 501
18.11.2009 22:43:17   
Niobe
pu..

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 502
18.11.2009 22:43:58   
new mama
IZVORNA PORUKA: milenium

user posted image moji su pobjedili,bar je netko sretan!hajmo ljudi to je samo igra!

molimmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 503
18.11.2009 22:44:35   
leli§
ori se zenica: BOSNA! BOSNA! BOSNA! BOSNA!

a meni pod pendzerom procvjetali ljiljani!!!!

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 504
18.11.2009 22:46:07   
Ex Yu
Bosna place
user posted image

zalosno momci su bili super pogotovo prvo poluvrijeme user posted image user posted image user posted image al hajd

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 505
18.11.2009 22:46:08   
Private
stetauser posted image
Neposredna veza do poruke: 506
18.11.2009 22:46:12   
new mama
Ali ipak VOLIM TE BIH,cestitke momcima,ma vi ste nasi zmajevi, ipak smo se necemu radovali ovih nekoliko dana,a bice i za nas nekad srece da odemo na neko prvenstvo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 507
18.11.2009 22:46:43   
Skvo RR
Ovaj, zasto bacaju petarde?user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 508
18.11.2009 22:46:57   
new mama
Stvarno je neke ljude suvisno komentarisatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 509
18.11.2009 22:47:01   
almai
IZVORNA PORUKA: new mama

Ali ipak VOLIM TE BIH,cestitke momcima,ma vi ste nasi zmajevi, ipak smo se necemu radovali ovih nekoliko dana,a bice i za nas nekad srece da odemo na neko prvenstvo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

slazem seuser posted image

moja su djeca zlatna...
kad spavaju:))

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 510
18.11.2009 22:48:09   
leli§

Stvarno je neke ljude suvisno komentarisatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image dobra, dobra ti ova user posted image user posted image user posted image user posted image neka tako i ostaneuser posted image user posted image user posted image user posted image

I can feel it everywhere

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 511
18.11.2009 22:48:17   
Ex Yu
skvo da ih potrose da necekaju Bajram user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

svaka im cast i ovo je nas rekord ... neznam nadali smo se uljepsali su nam par dana kako god ... svaka im cast ...

a suvisni komentari nam netrebaju bar nocas i danas kad je cjela Bosna bila zajedno ko jedan

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 512
18.11.2009 22:48:44   
milenium
dobro su igrali,i jedni idrugi!user posted image

(odgovor članu almai)
Neposredna veza do poruke: 513
18.11.2009 22:48:53   
dinaa
Sve cestitke nasim zmajevima,momci su bili odlicni ali eto sta je tu je nazalost.

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 514
18.11.2009 22:50:23   
Private
Hasagicu svaka castuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu almai)
Neposredna veza do poruke: 515
18.11.2009 22:52:33   
leli§
da te volim, dusa zna DRAGA MOJA BiH!!!!

ja sam imala nesrecu da se ukljucim na stream taman kad je go pao... ne znam kakvo je bilo prvo poluvrijeme ali kako je vrijeme odmicalo sanse i taktika su se gasili... momci su jednostavno izgubili nadu u same sebe... malo nam je moral opa, a ni navijaci nisu bili bas od velike pomoci...

dzaba dzaba ne igramo mi nogama, ni glavom; MI IGRAMO SRCEM!!!

I can feel it everywhere

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 516
18.11.2009 22:54:32   
remzy
tako sam tuznauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ali hvala nasim momcima da li su sve od sebe ,ali nismo imali srece
valjda nam se nekad posreci ,ja vjerujem da hoce!!!

new mama:
Stvarno je neke ljude suvisno komentarisati

upravu si!!!user posted image user posted image user posted image

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 517
18.11.2009 22:55:02   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: dadada

ovog sudiju treba isamaratiuser posted image

Zovem ja mamu maloprije...a ona se javlja sa " ubise sudiju user posted image tako mu i treba".

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 518
18.11.2009 22:55:16   
leli§
ja mislim da se ova tema ne bi trebala pretvoriti u nasu raspravu sa odredjenom forumasicom... ona je izrazila svoje misljenje, a nas.... ma boli nas ba briga sta ko misli!!! ne dajte se zene "povuci za jezik"

ljubim ja vas sve koji ste bili uz BiH veceras!!! i koji ce te ostati uz BiH i dalje...

I can feel it everywhere

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 519
18.11.2009 22:56:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: skvo

Ovaj, zasto bacaju petarde?user posted image

i ja se to pitam kod mene bacaju i rakete, sviraju, luduju ja mislila pobijedili obradovaše me bezze...jer odustala sam od gledanja kad su pogodili sudiju-nervira me to...

slažem se sa vama pojedine komentare samo na ignor

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 520
18.11.2009 22:56:06   
Visnja RR
nasi momci su nam dali dane nade...i lijepe osjecaje u srcu ovih dana... Hvala im!

fudbal je cudo... i jaci izgube kao npr. mocna Rusija izgubila od Slovenaca...

do nekog sljedecg puta user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08
Neposredna veza do poruke: 521
18.11.2009 22:56:26   
Ex Yu
ma nije vrijedno komentarisati al eto meni je samo bilo lijepo vidjeti da je proslo bez nerada da je Bosna i HERCEGOVINA u cjelosti navijala za Bosnu i Hercegovinu ... kako i treba da su ulice bile predivne i atmosfera odlicna ... a ostalo ... hajde do nase generacije fudbalera mozda jednom i odemo user posted image user posted image user posted image jos jednom bravo i hvala za ovo malo euforije bez recesije, gripe, kredita, kirija a sad zene vratite se u svakodnevnicu user posted image user posted image user posted image

Danijal 09.06.2009
Neposredna veza do poruke: 522
18.11.2009 22:57:12   
Private
Jednostavno nismo imali srece.Po meni odavno nisu igrali bolje.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 523
18.11.2009 22:57:28   
Nunichi

user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobri su zmajevi nasi...dali su srce definitivno na teren!

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 524
18.11.2009 22:57:59   
dafri
Nogomet je uvijek više od igre,naši su bili sjajni,bravo za momke,svaka čast na
godini, sa puno golova,na baražu,na svemu jer ste nas sve obradovali,živjeli smo za ove dane ,voljeli bismo da i do Afrike dođoste,ali slijedi Evropsko,ista ekipa pa čekamo vasssuser posted image user posted image user posted image
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *