RE: Provale nase djece :) (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Djeca

Poruka

Lejla Ka -> RE: Provale nase djece :) (27.2.2013 23:25:31)

IZVORNA PORUKA: teacher75

ova moja kad gleda nesto na internetu ima obicaj govoriti: "kupi mi" i nekidan naletismo na klip djecaka od nekih godinu i po kako pjeva i plese i ja govorim :" kako je sladak" a ona ce na to: kupi mi ga[sm=smiley36.gif] ja joj rekoh da se ne moze kupiti vec roditi i da sam joj vec rodila jednog bracu a ona ce na to: "ali nemam velikog, hocu velikog"[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

Moja je rekla da joj je brat bio sladak dok je bio mali, a sad je samo dosadan.

saritaa -> RE: Provale nase djece :) (28.2.2013 0:03:14)

uspavljujem ja nedavno djecicu i sad Sarah se nesto zali na brata...i ja joj objasnjavam kako je on mali,ovo,ono, nista nezna...kad ce ona "mama, pa kako ne zna, zna ujedati" hahahhaha, taj dan je ujeo valjda [sm=smiley1.gif]

ziki -> RE: Provale nase djece :) (28.2.2013 14:29:35)

Od kad ništa nisam pisala ovdje
Pravila ribu, Ledove filete i bili grozni. Svi komentarišemo kako su loši a Tarik sav ljut: Kako oni kažu najbolje je jer je Ledo, e nije! Napisaću im ja pismo: Ledo nije najbolji" [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ljubi majka borca s vjetrenajčama
Došla mi sestra i otačili oni načisto, galame, skaču...Teufik skače sa kauča na ugaonu, ona ne navika na najnovije ludriranje skače da čuva da glavu ne razbije i udari se. Ljuta ona ko ris grdi ga, a on crkava od smijeha "Ljuta, Ljuta"[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ziki -> RE: Provale nase djece :) (28.2.2013 14:30:02)

.

salmy -> RE: Provale nase djece :) (3.3.2013 16:51:21)

Jucer u Mercatoru djecak gura svoja kolica[sm=smiley36.gif]trpa sta stigne

stoji kod frizidera i kaze meni:cekaj bona da kupim salamu,samo da procitam rok[sm=smiley36.gif]

a vrhunac je bio u cevabdzinici jucer...jede on cepave neka teta ga dira..kaze on: sta me diras..pusti prljave ti ruke....
i sad svi gledaju u njega..kaze sta me gledate..jedite te cevape i sutite...ja u zemlju htjela propast

škorpija -> RE: Provale nase djece :) (3.3.2013 17:11:19)

IZVORNA PORUKA: salmy

Jucer u Mercatoru djecak gura svoja kolica[sm=smiley36.gif]trpa sta stigne

stoji kod frizidera i kaze meni:cekaj bona da kupim salamu,samo da procitam rok[sm=smiley36.gif]

a vrhunac je bio u cevabdzinici jucer...jede on cepave neka teta ga dira..kaze on: sta me diras..pusti prljave ti ruke....
i sad svi gledaju u njega..kaze sta me gledate..jedite te cevape i sutite...ja u zemlju htjela propast

[sm=smiley20.gif]
[sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif][sm=smiley36.gif]

Vinetu -> RE: Provale nase djece :) (4.3.2013 10:41:26)

IZVORNA PORUKA: salmy

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Vala bih mu za ovo i nagradu dala. Kad bi moja curica znala ovako da kaže, bilo bi mi mnogo lakše. Svi vole da diraju njenu frčkavu kosu, i poznati i nepoznati ljudi, a od toga mi je muka.

mamine oci -> RE: Provale nase djece :) (6.3.2013 9:21:52)

gledam neku emisiju na TV pita mene F. mama mogu li ja da gledam crtani,reko kasnije samo mami da zavrsi emisija, uzima on mobitel slika ekran tv i kaze :"evo gledaj ti emisiju a sad meni pusti crtani"[sm=smiley36.gif]

smajli80 -> RE: Provale nase djece :) (6.3.2013 9:40:38)

IZVORNA PORUKA: mamine oci

gledam neku emisiju na TV pita mene F. mama mogu li ja da gledam crtani,reko kasnije samo mami da zavrsi emisija, uzima on mobitel slika ekran tv i kaze :"evo gledaj ti emisiju a sad meni pusti crtani"[sm=smiley36.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Dobro se sjetio[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

sirnica -> RE: Provale nase djece :) (7.3.2013 10:19:02)

Mamine oči, pametno dijete imaš[sm=bravo.gif]
Moj juče na priredbi u vrtiću (povodom Dana žena) pjeva: Nabrali smo kiflicu, najljepšega cvijeća, dat ćemo ga majčici nek je prati sreća[sm=jezicek.gif]

senka 81 -> RE: Provale nase djece :) (9.3.2013 20:07:23)

Ruzim ja svog Armana veceras kako me ne slusa i kako moram 100 puta ponoviti jedno te isto, i pitam ga :" zasto moram 100 puta ponoviti jedno te isto" a on ce na to :" mama, to je zato sto ja ne cujem, meni srce glasno kuca i ja ništa ne čujem" :-)

jasmin -> RE: Provale nase djece :) (9.3.2013 20:52:57)

IZVORNA PORUKA: senka 81

Ruzim ja svog Armana veceras kako me ne slusa i kako moram 100 puta ponoviti jedno te isto, i pitam ga :" zasto moram 100 puta ponoviti jedno te isto" a on ce na to :" mama, to je zato sto ja ne cujem, meni srce glasno kuca i ja ništa ne čujem" :-)

[sm=jezicek.gif]

Mi doručkujemo.
Kaja i Ibo komentarišu ko je više pojeo. Kaže Kaja mi smo malo,a babo je puno.
A Iban će na to,to je zato što babo ima velike zube.

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

sporty mamaa -> RE: Provale nase djece :) (10.3.2013 2:02:42)

Moja N nasla higijenski ulozak i pita me sta je to. Govorim joj ja da su to moje pelene, i da ih ponekad nosim. Nakon milion pitanja i podpitanja odustala je. I tako mi bili kod svekrve, a tu bile jos dvije svekrvine prijateljice. I rovi moja N po mojoj torbi i ispadnu naravno ulosci. A ona sva na sav glas : Ispale mi mamine pelene[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Doslo mi je u zemlju da propadnem[sm=hudicek1.gif]

my new baby -> RE: Provale nase djece :) (11.3.2013 11:01:15)

Moja djecak kad ga mama ruzi ...ne reaguje ja ponekad pomislim da ne cuje dobro...i kad sam ga jedne prilike upitala onako ljuta...pa koliko ti puta moram ponoviti jedno te istooo...on ce na to tako hladno..mama samo dva puta! [sm=zmeden.gif]

hapymum -> RE: Provale nase djece :) (11.3.2013 11:03:01)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
IZVORNA PORUKA: senka 81

saninica -> RE: Provale nase djece :) (11.3.2013 11:05:20)

moj stariji sin postuje sve sto ja kazem ali zato mali ne reaguje na moje rijeci. on slusa samo taju. tako da smo se podijelili oko njih dvojice hahaha

saninica -> RE: Provale nase djece :) (11.3.2013 11:07:26)

jednom kada sam ga dovela kod doktorice bio je pravi brbljivko....kaze doktorica izvoli jednu cokoladu, a on na to njoj odgovara...nemojte mi smo trebali vama donijeti nesto jer znam ja da se doktorima uvijek nesto nosi, tako to radi moja nena. ali nije htjel amoja mama.....zemljo otvori se [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Silver -> RE: Provale nase djece :) (11.3.2013 11:09:53)

IZVORNA PORUKA: saninica

jednom kada sam ga dovela kod doktorice bio je pravi brbljivko....kaze doktorica izvoli jednu cokoladu, a on na to njoj odgovara...nemojte mi smo trebali vama donijeti nesto jer znam ja da se doktorima uvijek nesto nosi, tako to radi moja nena. ali nije htjel amoja mama.....zemljo otvori se [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

hahahahahahaha pametnica mala...a mama svaka cast neka nisi nista ponijela [sm=jezicek.gif]

ljubičica 28 -> RE: Provale nase djece :) (11.3.2013 11:10:34)

Brišem ja tepih i na jednom mjestu se malo više zadržala,a J. čučni kod mene i pita a ta ti to mama jadiš, ha [sm=smiley36.gif]

Nije neka provala al' on nikad ne koristi ha na kraju rečenice pa meni baš bi smiješno [sm=smiley36.gif]

ziki -> RE: Provale nase djece :) (11.3.2013 11:18:02)

Ja i Tarik lovimo drvece a Teufik dolazi iz spavace nosi mi trenerku haman je po njemu vakat da skinem pidzamu[sm=jezicek.gif]

tekja -> RE: Provale nase djece :) (11.3.2013 11:34:08)

Dosla sinoc s posla i pitam V.: jesi fino ruckio? Kaze jesam, sve sam iz tanjira pojeo, a rekoh sta je to tako fino bilo pa si sve pojeo, kad ce on: ma nemam pojma, pitaj babija, on me je hranio, ja sam samo otvarao usta[sm=sad.gif] Ovo se desava kad se dijete hrani uz omiljeni crtic[sm=jezicek.gif]

Honey3 -> RE: Provale nase djece :) (11.3.2013 11:37:08)

Ruzio Esmu babi neku noc,kad ona meni na sav glas ljutito govori"Mama nervira me ovaj nas babo,nadji nam drugog babu"[sm=smiley3.gif][sm=jezicek.gif]

ziki -> RE: Provale nase djece :) (11.3.2013 11:40:17)

IZVORNA PORUKA: zaha

Ruzio Esmu babi neku noc,kad ona meni na sav glas ljutito govori"Mama nervira me ovaj nas babo,nadji nam drugog babu"[sm=smiley3.gif][sm=jezicek.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] i Tarik hoce novog kad god se naljuti

kleoopatra -> RE: Provale nase djece :) (11.3.2013 11:40:56)

hahahah, a moja kaze baboo kupi nam drugu mamu ova me neslusa

Silver -> RE: Provale nase djece :) (11.3.2013 11:43:02)

IZVORNA PORUKA: tekja

Dosla sinoc s posla i pitam V.: jesi fino ruckio? Kaze jesam, sve sam iz tanjira pojeo, a rekoh sta je to tako fino bilo pa si sve pojeo, kad ce on: ma nemam pojma, pitaj babija, on me je hranio, ja sam samo otvarao usta[sm=sad.gif] Ovo se desava kad se dijete hrani uz omiljeni crtic[sm=jezicek.gif]

aaaaaaaaahahahhahaahahahahhaah bravo malii [sm=bravo.gif]

Jedva cekam da moj beban proprica!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>