RE: Provale nase djece :) (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Djeca

Poruka

tekja -> RE: Provale nase djece :) (11.2.2013 10:48:26)

Spremamo se jutros u vrtic i kazem Vedadu hej znas cega se mozemo igrati do vrtica, ti budi mama i k'o fol  mene vodis u vrtic. Sta mislis? On me par sekundi gleda, napravi facu kao da ce zaplakati i kaze: Ne zelim da igram tu glupu igru. -Zasto ne? Nije glupa. - Jeste, znas li ti uopste koliko si teska[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ja necu tebe da nosim do tamo [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/sad.gif[/image] 

jasmin -> RE: Provale nase djece :) (13.2.2013 21:38:19)

Jedu Ibro i mm sudzuk...i kaze Ibro nemoj mi pojesti,ostavi mi babo da imam i sutra. Kaze mu mm,e hocu...ali sigurno ces cijelu noc sanjati sudzuk...kaze mali,necu,nego cu sanjati da si ti negdje otis`o.
[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

reallove -> RE: Provale nase djece :) (13.2.2013 21:54:06)

IZVORNA PORUKA: jasmin

Jedu Ibro i mm sudzuk...i kaze Ibro nemoj mi pojesti,ostavi mi babo da imam i sutra. Kaze mu mm,e hocu...ali sigurno ces cijelu noc sanjati sudzuk...kaze mali,necu,nego cu sanjati da si ti negdje otis`o.

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

salmy -> RE: Provale nase djece :) (13.2.2013 22:28:13)

hahhahaha sad padam od sege

Pjeva on pjesmu od Enesa lijepa jeeee...naljepsa....husamed,lemjelid velem juled..kufu ven ehad...ljubicu je da je stalno njegova[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

teacher75 -> RE: Provale nase djece :) (13.2.2013 22:53:59)

doslo vrijeme da se vratim na posao i objasnjavam ja svojoj lani kako radim u skoli i ucim djecu kao njene uciteljice u vrticu, samo sto ja ucim veliku djecu. vracam se sa posla kad ce lana jos sa vrata: "kako ti je bilo na poslu? sta ste radili, jesi li plesala, jeste li pjevali "Kad si sretan"?[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]a poslije govori: "mama uci djecu engleski, kako se kaze cuko? dog, a kako se kaze maca? cat"[sm=jezicek.gif]

zumbulcica -> RE: Provale nase djece :) (13.2.2013 23:00:02)

Moja I misli da je ,,malo,, nesto slatko. Neku noc kod mene sijelo, dotrca ona do mene i pred svima :Mama ima malu ciku[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]
A mamina cika je sve samo nije mala[sm=smiley36.gif]

ena23 -> RE: Provale nase djece :) (13.2.2013 23:08:58)

Moj Emir je postao pravo fin tako kad god uradim nesto za njega uvjek kaze : "hvala mi mama to si mi pomoga" [sm=smiley1.gif]

Mala Selma -> RE: Provale nase djece :) (13.2.2013 23:11:26)

Afanova izjava veceras:
"mama mi smo sisavci jer imamo sise"[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Honey3 -> RE: Provale nase djece :) (13.2.2013 23:30:57)

Ovo je najljepsa tema,bas se ismijah,slatkisi dragi[sm=smiley27.gif]

Kaze meni Esma:mama "bil bi" ti mene progutala
ja :ma neeee,zasto bih te progutala
Esma: pa da ja vidim sta ima unutra [sm=smiley36.gif]

teacher75 -> RE: Provale nase djece :) (13.2.2013 23:34:50)

IZVORNA PORUKA: zaha

Ovo je najljepsa tema,bas se ismijah,slatkisi dragi[sm=smiley27.gif]

Kaze meni Esma:mama "bil bi" ti mene progutala
ja :ma neeee,zasto bih te progutala
Esma: pa da ja vidim sta ima unutra [sm=smiley36.gif]

Neca xxx -> RE: Provale nase djece :) (14.2.2013 0:19:31)

IZVORNA PORUKA: teacher75

doslo vrijeme da se vratim na posao i objasnjavam ja svojoj lani kako radim u skoli i ucim djecu kao njene uciteljice u vrticu, samo sto ja ucim veliku djecu. vracam se sa posla kad ce lana jos sa vrata: "kako ti je bilo na poslu? sta ste radili, jesi li plesala, jeste li pjevali "Kad si sretan"?[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]a poslije govori: "mama uci djecu engleski, kako se kaze cuko? dog, a kako se kaze maca? cat"[sm=jezicek.gif]

Joj, slatka je. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Ovako je rođak mm, tada u 1. ili 2. razredu OŠ, pitao svog tatu da li on ode malo ranije na posao da se mogu ganjati oko stolova. [sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

leona81 -> RE: Provale nase djece :) (14.2.2013 0:22:59)

IZVORNA PORUKA: ena23

Moj Emir je postao pravo fin tako kad god uradim nesto za njega uvjek kaze : "hvala mi mama to si mi pomoga" [sm=smiley1.gif]

M govori daj mi meni:) haha

leona81 -> RE: Provale nase djece :) (14.2.2013 0:23:39)

IZVORNA PORUKA: tekja

Spremamo se jutros u vrtic i kazem Vedadu hej znas cega se mozemo igrati do vrtica, ti budi mama i k'o fol  mene vodis u vrtic. Sta mislis? On me par sekundi gleda, napravi facu kao da ce zaplakati i kaze: Ne zelim da igram tu glupu igru. -Zasto ne? Nije glupa. - Jeste, znas li ti uopste koliko si teska[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ja necu tebe da nosim do tamo [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/sad.gif[/image] 

hahahahaha

Alma_27 -> RE: Provale nase djece :) (14.2.2013 8:06:51)

IZVORNA PORUKA: Mala Selma

Afanova izjava veceras:
"mama mi smo sisavci jer imamo sise"[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

pa, kad skontas malo bolje, tako i jeste [sm=jezicek.gif]

ljubičica 28 -> RE: Provale nase djece :) (16.2.2013 16:15:30)

Izvadila ja prekrivač što prekrije cijeli ugao i pokušavam da namjestim isti. Kad će J. eeeeee, vidi, mamina nova haljina [sm=jezicek.gif] Rekoh, sine, nije mama još dogurala do te veličine [sm=sad.gif][sm=lev.gif]

tekja -> RE: Provale nase djece :) (17.2.2013 11:34:06)

Par V. crnih misli, zakljucaka i provala.

Je l' se starom dedi J. piskilo kad je umro? Je l' smrt boli?[sm=smiley13.gif]
Ko je tebi babi umro kad si ti porastao? Ja ne zelim da porastem, odmah ce neko umrijeti[sm=smiley13.gif]
Majna (nana) necu da te volim ionako si stara i umrijeti ces[sm=sad.gif]

Iz toga proizilazi da ne zeli vise da jede, jer je taman porastao. Zeli da vjecno ostane u istoj grupi u istom vrticu.
Opterecenost smrcu je nastupila kad je na nekoj slici vidio starog dedu kako ga kao bebu drzi i pitao ko je on, gdje je i sl. Rekli smo da je bio star, bolestan i da je umro. Sav mi je sad u tim mislima, emotivac moj mali[sm=smiley19.gif]

MicoTico -> RE: Provale nase djece :) (18.2.2013 18:22:57)

Sinoć uzela M. neke moje novine i lista. Kako naiđe na sliku neke ljepotice, okrene se mm-u pa ga pita: Je li ti ljepša mama ili ova teta? I mm, naravno, odgovara ljepša je mama. nakon neke desete slike i njegovog desetog identičnog odgovora, M. se okrene meni i kaže mi: Joj, što nas ovaj tvoj muž laže!"[sm=smiley36.gif]

nanika -> RE: Provale nase djece :) (18.2.2013 18:27:55)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Sinoć uzela M. neke moje novine i lista. Kako naiđe na sliku neke ljepotice, okrene se mm-u pa ga pita: Je li ti ljepša mama ili ova teta? I mm, naravno, odgovara ljepša je mama. nakon neke desete slike i njegovog desetog identičnog odgovora, M. se okrene meni i kaže mi: Joj, što nas ovaj tvoj muž laže!"[sm=smiley36.gif]

[sm=jezicek.gif]

smajli80 -> RE: Provale nase djece :) (27.2.2013 8:52:29)

Ovo nije provala više zaključak

Pitam ja svoju Sofiu sinoć jel voliš ti mene.Kaže ona volim mama i tebe i tatu,brata malo manje.
Reko koga voliš najviše a ona će pa sebe mama -sebe volim najviše[sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif]

Leena -> RE: Provale nase djece :) (27.2.2013 23:12:42)

pisala sam vec na jednoj temi, ali toliko mi je smijesno da moram i ovdje ponoviti:
Moja prijateljica u septembru rodila blizance i i E. je potpuno zaljubljena u njih... i stalno me moli da joj rodim i brata i sestru, tacnije kaze:"Mama, rodi mi Ivicu i Maricu"[sm=smiley36.gif]
I objasnjava neku noc njoj mm da se bebe ne mogu zvati Snjeguljice, Ivice, Marice i sl.
Ugl. musko ime imamo odavno, a ja sada kazem kako mi se zensko sviđa Rania. Mm kaze da mu nije nesto, a Esma me gleda kao da sam poludjela, kaze:"Ne moze!"
I veceras, ja je stavila u krevet, a ona ce:"Mamice, rodi ti meni seku, moze se eto zvati Buranija" [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

teacher75 -> RE: Provale nase djece :) (27.2.2013 23:14:14)

MicoTico -> RE: Provale nase djece :) (27.2.2013 23:15:25)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

zeze -> RE: Provale nase djece :) (27.2.2013 23:17:03)

IZVORNA PORUKA: Leena

pisala sam vec na jednoj temi, ali toliko mi je smijesno da moram i ovdje ponoviti:
Moja prijateljica u septembru rodila blizance i i E. je potpuno zaljubljena u njih... i stalno me moli da joj rodim i brata i sestru, tacnije kaze:"Mama, rodi mi Ivicu i Maricu"[sm=smiley36.gif]
I objasnjava neku noc njoj mm da se bebe ne mogu zvati Snjeguljice, Ivice, Marice i sl.
Ugl. musko ime imamo odavno, a ja sada kazem kako mi se zensko sviđa Rania. Mm kaze da mu nije nesto, a Esma me gleda kao da sam poludjela, kaze:"Ne moze!"
I veceras, ja je stavila u krevet, a ona ce:"Mamice, rodi ti meni seku, moze se eto zvati Buranija" [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

[sm=sad.gif][sm=sad.gif] Legenda je

teacher75 -> RE: Provale nase djece :) (27.2.2013 23:21:14)

ova moja kad gleda nesto na internetu ima obicaj govoriti: "kupi mi" i nekidan naletismo na klip djecaka od nekih godinu i po kako pjeva i plese i ja govorim :" kako je sladak" a ona ce na to: kupi mi ga[sm=smiley36.gif] ja joj rekoh da se ne moze kupiti vec roditi i da sam joj vec rodila jednog bracu a ona ce na to: "ali nemam velikog, hocu velikog"[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

Neca xxx -> RE: Provale nase djece :) (27.2.2013 23:24:18)

[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=sad.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>