ljubičica 28 -> RE: Provale nase djece :) (7.2.2013 15:36:56)
|
IZVORNA PORUKA: Neca xxx L: Tata, mogu li ja kada porastem da se udam za tebe? MM: Pa ne možeš se udati za mene. Ja sam tvoj tata. Ti ćeš upoznati nekog finog dječaka i za njega se udati kada budeš velika. L: A hoćeš li mi kupiti veliku haljinu kada se budem udavala? MM: Hoću. L: A mogu li se ja udati u pidžami? MM: Paaaaa.... možeš, ako budeš htjela i ako se tako dogovoriš sa tim dječakom. Osim ako ne budeš htjela da bude kako ti kažeš. L: Neću se ja ništa dogovarati. Biće sve kako ja kažem. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif] za pametnu djevojčicu! A J. od jučer ima 'zabranu' istresanja igračaka u dnevnoj. Dogovorili se nas dvoje da ih vadi jednu po jednu a ne istresa na pod. I ustao jutros i zove babu i kaže mu da mu istrese autiće iz kolica (a u njima ih ima najmanje dvadeset). Mm ne znajući za 'zabranu' istrese sve na pod da se igraju. Kad J. dotrča meni i kaže mama, mama, mama...babo iteco ce atiće (babo istreso sve autiće). A ja se smrknem i pitam ga pa ko će to sve pokupiti, a on se nasmija i kaže babo, neće Jacij [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|