RE: Provale nase djece :) (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Djeca

Poruka

sabinos -> RE: Provale nase djece :) (18.1.2013 15:08:47)

muz i ja ne propustamo sulejmana i dijete se pravo naviklo.cim pocne odmah i on sjeda da gledamo.tako i sinoc.zavrsila se serija a on se vrti po sobi i u jednom momentu pridje meni,nakloni se i kaze:sultanum!!!! jos jednom se nakloni i ode...ja sam se valjala od smijeha a on mrtav ozbiljan[sm=jezicek.gif]

SREĆNA -> RE: Provale nase djece :) (18.1.2013 15:10:36)

nakloni se i kaze:sultanum!!!! jos jednom se nakloni i ode...ja sam se valjala od smijeha a on mrtav ozbiljan

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

jasmin -> RE: Provale nase djece :) (18.1.2013 15:14:36)

IZVORNA PORUKA: sabinos

muz i ja ne propustamo sulejmana i dijete se pravo naviklo.cim pocne odmah i on sjeda da gledamo.tako i sinoc.zavrsila se serija a on se vrti po sobi i u jednom momentu pridje meni,nakloni se i kaze:sultanum!!!! jos jednom se nakloni i ode...ja sam se valjala od smijeha a on mrtav ozbiljan[sm=jezicek.gif]

[sm=jezicek.gif]

aida. -> RE: Provale nase djece :) (18.1.2013 20:40:31)

Ja ne gledam ni jednu seriju al moja mama gleda i sad mi kod nje bili a Erol kaze neno kad ce Secer aga [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

teacher75 -> RE: Provale nase djece :) (18.1.2013 20:43:02)

IZVORNA PORUKA: SREĆNA

nakloni se i kaze:sultanum!!!! jos jednom se nakloni i ode...ja sam se valjala od smijeha a on mrtav ozbiljan

naucice turski uskoro[sm=smiley36.gif]

animagical -> RE: Provale nase djece :) (20.1.2013 23:55:57)

ajnur mazi mm po licu, a ovaj ima onu vikend trodnevnu bradu i pita ga mm-je li lijepi babi? suti mali, tek provali...pijavi (prljavi) babi[sm=smiley36.gif] a ja ga uspavljujem, on meni sad mazi lice i cacka mi usne i kaze mi mamo bikovi ( biva, brkovi[sm=hudicek1.gif]) a nemam brkove majke mi[sm=smiley36.gif]

senka 81 -> RE: Provale nase djece :) (21.1.2013 22:09:49)

Vracamo se iz Splita, a na radiju ide pjesma od Zvonke Bogdana :"ne moze se uhvatiti Senka" , a na to ce moj sin meni:" mama, a što se ne možeš uhvatiti"?, a izgledao je kao da primjecuje uopste sta svira na radiju :-)

teacher75 -> RE: Provale nase djece :) (21.1.2013 22:50:02)

gledamo mi maloprije pjesmu old mc donald i ja ucim lanu kako se na engleskom kaze krava, svinja, konj itd... kad ce ona meni kasnije: mama, znas kako se kaze konj? ja sva sretna pitam (ocekujuci pravilan odgovor): kako? kad ce ona: vilin konjic[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] rekoh: na kojem jeziku? kaze: pa na nasem [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ljubičica 28 -> RE: Provale nase djece :) (29.1.2013 0:21:00)

Dolazimo mi s vana, J. ide prvi s vrata govori: pejam ajejk majta (selam alejk marta [sm=smiley36.gif]), pejam ajejk medo, došo vam J.
Marta je plišana majmunica iz Nodija i izgleda da će ubrzo uslijediti razgovor o nazivanju selama kad i kome [sm=jezicek.gif]

A danas šetamo vani i cijelo vrijeme nas prati jedan cuko. Ulazi u dvorište u kojem je neka starija žena ispred vrata a J. će: mama, ode kuko sojoj nani (ode cuko svojoj nani) [sm=smiley36.gif]

jasmin -> RE: Provale nase djece :) (3.2.2013 15:32:27)

Dotrca Iban sav zadihan i uzbudjen...Mama,mama...nesto sam sad straaaaasno kod nane vidio.
Ma sta si to vidio?-pitam ga.
Kaze:Rukaja pravi kolace.

aida. -> RE: Provale nase djece :) (3.2.2013 15:45:12)

IZVORNA PORUKA: jasmin

Dotrca Iban sav zadihan i uzbudjen...Mama,mama...nesto sam sad straaaaasno kod nane vidio.

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
i mi evo dosli mami i Erol ulazi u kucu i galami nenooooo hajmo pravit kolace... i eno ih vec nesto mute [sm=jezicek.gif]

jasmin -> RE: Provale nase djece :) (3.2.2013 16:00:46)

IZVORNA PORUKA: aida.

IZVORNA PORUKA: jasmin

i mi evo dosli mami i Erol ulazi u kucu i galami nenooooo hajmo pravit kolace... i eno ih vec nesto mute [sm=jezicek.gif]

Strasnoooo [sm=jezicek.gif].

Neca xxx -> RE: Provale nase djece :) (3.2.2013 16:16:21)

L: Tata, mogu li ja kada porastem da se udam za tebe?
MM: Pa ne možeš se udati za mene. Ja sam tvoj tata. Ti ćeš upoznati nekog finog dječaka i za njega se udati kada budeš velika.
L: A hoćeš li mi kupiti veliku haljinu kada se budem udavala?
MM: Hoću.
L: A mogu li se ja udati u pidžami?
MM: Paaaaa.... možeš, ako budeš htjela i ako se tako dogovoriš sa tim dječakom. Osim ako ne budeš htjela da bude kako ti kažeš.
L: Neću se ja ništa dogovarati. Biće sve kako ja kažem.

ziki -> RE: Provale nase djece :) (3.2.2013 16:27:21)

IZVORNA PORUKA: Neca xxx

MM: Pa ne možeš se udati za mene. Ja sam tvoj tata. Ti ćeš upoznati nekog finog dječaka i za njega se udati kada budeš velika.
MM: Paaaaa.... možeš, ako budeš htjela i ako se tako dogovoriš sa tim dječakom. Osim ako ne budeš htjela da bude kako ti kažeš.

od malih nogu zna kako treba[sm=smiley36.gif]

bebacha -> RE: Provale nase djece :) (3.2.2013 16:27:22)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] e otplaka ja ovo,djevojka s karakterom[sm=bravo.gif]

aida. -> RE: Provale nase djece :) (3.2.2013 16:35:29)

[sm=sad.gif]

Alma_27 -> RE: Provale nase djece :) (3.2.2013 18:59:18)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

blago njenom muzu. bit ce rahat i slusati zenu [sm=jezicek.gif]

Neca xxx -> RE: Provale nase djece :) (4.2.2013 0:01:57)

MM na sve to ima samo komentar: "Ista si mama!"
A ona mu odgovara: "Nisam ista mama. Mama nema ovakvu kosu." (Moja kosa je smeđa, a njena plava, biće da je to jedina razlika). [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Neca xxx -> RE: Provale nase djece :) (4.2.2013 0:03:10)

IZVORNA PORUKA: Alma_27

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

blago njenom muzu. bit ce rahat i slusati zenu [sm=jezicek.gif]

[sm=jezicek.gif]

Ma kada bi muškarci malo bolje skontali, nije to ni loše! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

jasmin -> RE: Provale nase djece :) (7.2.2013 11:48:04)

Napravila sam raji dorucak i zovem ih oboje. Mlada dama za to vrijeme posprema sobu i kaze sacekajte me,evo sad cu. A maleni princ odmah sjeda. Ona cuje da je on sjeo i galami iz sobe...tebi seka sredjuje sobu,a ti navalio da sve pojedes [sm=hudicek1.gif].
[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

aazra -> RE: Provale nase djece :) (7.2.2013 12:09:35)

Moj nestaško neće nikako da spava i sad kad mu pročiatmo priču ili legnemo pored njega mm ili ja, on se ustane nakon nekoliko minuta i kaze "naspavao se..." [sm=smiley36.gif]

ljubičica 28 -> RE: Provale nase djece :) (7.2.2013 15:36:56)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
[sm=bravo.gif] za pametnu djevojčicu!

A J. od jučer ima 'zabranu' istresanja igračaka u dnevnoj. Dogovorili se nas dvoje da ih vadi jednu po jednu a ne istresa na pod. I ustao jutros i zove babu i kaže mu da mu istrese autiće iz kolica (a u njima ih ima najmanje dvadeset). Mm ne znajući za 'zabranu' istrese sve na pod da se igraju. Kad J. dotrča meni i kaže mama, mama, mama...babo iteco ce atiće (babo istreso sve autiće). A ja se smrknem i pitam ga pa ko će to sve pokupiti, a on se nasmija i kaže babo, neće Jacij [sm=jezicek.gif]

ljubičica 28 -> RE: Provale nase djece :) (7.2.2013 15:39:55)

IZVORNA PORUKA: aazra

Moj nestaško neće nikako da spava i sad kad mu pročiatmo priču ili legnemo pored njega mm ili ja, on se ustane nakon nekoliko minuta i kaze "naspavao se..." [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif]

A ovo mi redovno radi. Ili me prvo zove da zajeno pajamo i nakon nekoliko minuta kaže hajmo cad utat, igamo se majo (hajmo sad ustat, igramo se malo) [sm=smiley36.gif]

Daliyah92 -> RE: Provale nase djece :) (7.2.2013 15:44:48)

IZVORNA PORUKA: ljubičica 28

A J. od jučer ima 'zabranu' istresanja igračaka u dnevnoj. Dogovorili se nas dvoje da ih vadi jednu po jednu a ne istresa na pod. I ustao jutros i zove babu i kaže mu da mu istrese autiće iz kolica (a u njima ih ima najmanje dvadeset). Mm ne znajući za 'zabranu' istrese sve na pod da se igraju. Kad J. dotrča meni i kaže mama, mama, mama...babo iteco ce atiće (babo istreso sve autiće). A ja se smrknem i pitam ga pa ko će to sve pokupiti, a on se nasmija i kaže babo, neće Jacij [sm=jezicek.gif]

Ko je istresao nek' i kupi [sm=jezicek.gif]

aida. -> RE: Provale nase djece :) (7.2.2013 15:47:51)

IZVORNA PORUKA: aazra

Imam jednog ovakvog, legne, popije mlijeko i onda ustane i "napajo ce" [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>