RE: Provale nase djece :) (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Djeca

Poruka

Medić* -> RE: Provale nase djece :) (27.9.2012 9:26:33)

Kaže sin mm-u "Hvala" za nešto, a onda ga čujem kako govori: reci "Nema na čemu" ko mama!

I moj tako voli cuti nema na camu. Ako mu ne kaze neko on sam na svoje hvala-odg nema na cemu [sm=smiley36.gif]

smajli80 -> RE: Provale nase djece :) (27.9.2012 9:44:06)

Neki dan gledamo moja 4-godišnja kćer i ja koncert Zdravka čolića i ona sva oduševljena sa pjesmama[sm=smiley20.gif]
Sledeći dan odlazimo kod našeg vjenčanog kuma na roštilj,i otpoče večernja molitva sa obližnje džamije.Ona začuđena pita kuma-AMIRE,AMIRE,ko ovo pjeva-a on onako predan rošilju i nekoj priči sa nama kaže-Zdravko Čolić[sm=smiley1.gif]a ona [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif].Ma nije to Zdravko-on ima onu pjesmu Aj dalje(produži dalje)[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

henna ze -> RE: Provale nase djece :) (27.9.2012 9:49:43)

IZVORNA PORUKA: smajli80

Neki dan gledamo moja 4-godišnja kćer i ja koncert Zdravka čolića i ona sva oduševljena sa pjesmama[sm=smiley20.gif]
Sledeći dan odlazimo kod našeg vjenčanog kuma na roštilj,i otpoče večernja molitva sa obližnje džamije.Ona začuđena pita kuma-AMIRE,AMIRE,ko ovo pjeva-a on onako predan rošilju i nekoj priči sa nama kaže-Zdravko Čolić[sm=smiley1.gif]a ona [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif].Ma nije to Zdravko-on ima onu pjesmu Aj dalje(produži dalje)[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ljubim tvoju curu ..zna od malih nogu šta valja

smajli80 -> RE: Provale nase djece :) (27.9.2012 10:06:53)

IZVORNA PORUKA: henna ze

IZVORNA PORUKA: smajli80

ljubim tvoju curu ..zna od malih nogu šta valja

Blesa mala[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

reallove -> RE: Provale nase djece :) (29.9.2012 14:31:12)

Moj Ameen bolestan,5 dana mami na rukama,samo ga nosala,cuvala.Jednu noc pred spavanje,dosao mm,zagrli mene,a on gleda.Kaze,pusti moju mamu,ona je moja dusa,nije tvoja,ona meni pomaze[sm=smiley36.gif],nadji sebi drugu[sm=zmeden.gif]

Mi stali i gledamo,otkud njemu to[sm=smiley36.gif]

Medić* -> RE: Provale nase djece :) (29.9.2012 14:35:49)

IZVORNA PORUKA: reallove

Moj Ameen bolestan,5 dana mami na rukama,samo ga nosala,cuvala.Jednu noc pred spavanje,dosao mm,zagrli mene,a on gleda.Kaze,pusti moju mamu,ona je moja dusa,nije tvoja,ona meni pomaze[sm=smiley36.gif],nadji sebi drugu[sm=zmeden.gif]

Mi stali i gledamo,otkud njemu to[sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif]

Setamo mi vani, padne F nekako na ulici, okolo puno raje a on od stida veli : Sto me guras ? Rekoh nisam, sam si pao.

A on ce znas da je haram lagati [sm=smiley36.gif] Nemoj lagati, gurnula si me [sm=smiley36.gif][sm=zmeden2.gif]

reallove -> RE: Provale nase djece :) (29.9.2012 14:41:05)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]jest se snasao

AMELIC -> RE: Provale nase djece :) (29.9.2012 14:54:37)

Od moje seke mali je pravo šega...Neki dan zove mog zeta:Baba,baba de dodi vamo...on ništa...on opet :Baba de dodi...Kako ovaj i dalje njega na ignore drži on će ti njemu sav važan De dodi bolan pa cu ti nešto kupit i namignu...ja se upiškila od smijeha[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

damma -> RE: Provale nase djece :) (1.10.2012 10:09:09)

moja djeca spavaju zajedno u svojoj sobi, ja nekad predjem njima kad je dz bolestan, kad ima turu i sl..sinoc mi se nesto steglo, oni se raspricali tamo u sobi ma rekoh mm odoh ja s njima u sobi spavat..
veli meni manji jest meni djago sto ces ti s nama spvaat a ovaje ce ti stariji meni "da ti nisi u kakvim problemima s babom pa si dosla s nama spavat" ..kad ne crko od smijeha [sm=jezicek.gif]

smajli80 -> RE: Provale nase djece :) (1.10.2012 10:56:21)

IZVORNA PORUKA: damma

moja djeca spavaju zajedno u svojoj sobi, ja nekad predjem njima kad je dz bolestan, kad ima turu i sl..sinoc mi se nesto steglo, oni se raspricali tamo u sobi ma rekoh mm odoh ja s njima u sobi spavat..
veli meni manji jest meni djago sto ces ti s nama spvaat a ovaje ce ti stariji meni "da ti nisi u kakvim problemima s babom pa si dosla s nama spavat" ..kad ne crko od smijeha [sm=jezicek.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=sad.gif][sm=jezicek.gif]

Kakvo opažanje[sm=jezicek.gif]

muaaa -> RE: Provale nase djece :) (1.10.2012 11:27:12)

Ucila malena historiju i sad ona meni prepricava sta je naucila.Itako ona prica,prica i sada nezivi nekih ljudi u Rimskom carstu.I odjednom ide Lagos,Uruk,Eridu, Naguz i ja stajem i ona staje i u smijeh.ma kaze nije Naguz nego Ziguratim ali znam da je neki guz[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

mala_sa -> RE: Provale nase djece :) (1.10.2012 12:22:36)

Uh Muaaa i Damma suze me oblise [sm=jezicek.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

jasmin -> RE: Provale nase djece :) (3.10.2012 16:37:54)

Sklonila sam neku Ibrahimovu igracku i dosao on meni ljutit [sm=smiley22.gif] i kaze: Vise nisi najbolja mama,da znas!!!

Vjerujte da pojma nemam odakle mu ovaj izraz [sm=jezicek.gif] i ja ga pogledam,rekoh-dobro nema veze,kad naravno,pada zagrljaj i recenica da ipak jesam [sm=smiley36.gif].

malena sharena -> RE: Provale nase djece :) (3.10.2012 17:04:28)

Nekidan J nece da ide kod dede i nane, kmezi, izvoljeva, a ja nisam imala vremena da se natezem, rekoh, kupicu ti sladoled, hoces li ici, kaze hocu. I prodje to tako. Jutros opet treba da ide, drago mu, raduje se i u po frke kaze, necu da idem. Babo, kupi mi sladoled. MM ne konta, pita ga sto ce ti sladoled. Kaze zato sto cu plakat. Kupi mi da ne placem. Koji manipulator, kazem ja njemu koji si ti ublehas, a on, nisam ja tehas, ti si[sm=smiley36.gif]

Halimaa -> RE: Provale nase djece :) (3.10.2012 19:32:01)

" Mama, šta se radi sa pazuhom?". Jedno od prvih "dubokih" pitanja mog trogodišnjaka :)

d.dita -> RE: Provale nase djece :) (3.10.2012 19:42:42)

Moj sin na moru sjedi sav tužan, mm i ja kontamo poželio djedove a on sav ozbiljan kaže nam:"fali mi moja cura".
Došao mm sa posla i kao po navici se mi poljubimo, gurka nas naš D. i kaže nam da hoće da se ženi da se može ljubiti sa svojom ženom.
Po povratku sa mora mm i ja imali herpes na ustima. D. smo objašnjavali da je to od bakterija, da smo zaboravili oprati ruke itd. Posle par dana mi se opet cmoknuli pred njim on poče galamiti, maše nam prstom kao star i veli :A herpes a bakterije, opet ćete meni kukati.
Rekao djedu da ne ljubi nenu da ne dobiju herpes!

mamine oci -> RE: Provale nase djece :) (6.10.2012 15:36:12)

gleda moj F. Tom i Dzeri i sad Tom juri onu pticu uvijo je u list kupusa i kako fol beba i stavlja u sendvic da je pojede,kaze moj F.i mi cemo kad budemo imali bebu da napravimo od nje sendvic[sm=smiley36.gif]

Vinetu -> RE: Provale nase djece :) (6.10.2012 16:50:26)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Hannan -> RE: Provale nase djece :) (6.10.2012 18:21:04)

Ode M. neko jutro da pere zube, kad cujem ga, mama je li ova crveno bijela cetkica tvoja, reko jest, zasto...kaze ma ona ti nista nevalja, trebas je PRODATI pa drugu kupiti hahaha.

cujem ga ja u prizemlju malo kasljuca, i zove me, mama, mama ja dobio proliv, meni nista nije jasno...joj nije, ja se zafrko,grlo me boli.

koka i po -> RE: Provale nase djece :) (6.10.2012 18:25:55)

i tako dosla moja svekrva a S.je pita:"Nano znas li ti gdje ja kupujem igracke"? ona naravno odgovara da ne zna a ovaj joj kaze:"Nista ne brini sad ce S da ti pokaze"[sm=smiley36.gif]

Lulu_08 -> RE: Provale nase djece :) (6.10.2012 21:10:12)

Moja curka kada ono bas-bas slusa dobije kao nagradu gledanje WINX crtica (ne volim joj isto pruzati precesto jer nisam bas ljubitelj istog crtica..).

Vozimo se u autu danas, u povratku kuci nakon cjelodnevnog hodanja i vozanja kad' ce ti ona: "mama, jesam li ja danas bila dobra?" Jesi reko bila super, slusala si pravo. "a znas mama...ja ti ono odavno nisam gledala WINX crtani......." hihihi, lafica mamina hahaha...

bananica -> RE: Provale nase djece :) (6.10.2012 21:15:07)

IZVORNA PORUKA: koka i po

i tako dosla moja svekrva a S.je pita:"Nano znas li ti gdje ja kupujem igracke"? ona naravno odgovara da ne zna a ovaj joj kaze:"Nista ne brini sad ce S da ti pokaze"[sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] i je li joj pokazala??

koka i po -> RE: Provale nase djece :) (7.10.2012 19:47:43)

itekako je pokazao [sm=smiley36.gif]

Skvo RR -> RE: Provale nase djece :) (8.10.2012 10:44:17)

Kaze Uma juce..."od satarasa me boli glava i malo mi se manta"[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

DM -> RE: Provale nase djece :) (8.10.2012 17:54:29)

Dobio moj maleni neku alergiju(Bog zna na šta, ali se u roku od sat vremena kompletan isflekao, zacrveni, zajapurio....) i nakon odlaska doc i injekcije se sve smirilo...
Sipam mu ja sok i pita me on od čega je, a ja mu odgovaram da je od grožđa i ona na to-e neću ti ga ja piti, dobiću fleke[sm=smiley36.gif]
(ovo sve nakon našeg nagađanaj od čeg ase isflekao, a kako je mm spominjo ambroziju-on danas neće da pije sok od ambrozije[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>