RE: Provale nase djece :) (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Djeca

Poruka

Alma_27 -> RE: Provale nase djece :) (20.9.2012 16:11:03)

Mama, izgubila si se ko Mejra u zitu

gdje li je to pokupio [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

mamine oci -> RE: Provale nase djece :) (20.9.2012 16:13:57)

IZVORNA PORUKA: Alma_27

Mama, izgubila si se ko Mejra u zitu

gdje li je to pokupio [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

eh djeca su cudo,moj maloprije setamo i uzeo kisobran kao stap i kaze hajde nano,idemo kuci ja sam dedo Fatih, i ko fol drhti mu glas jer je dedo[sm=smiley1.gif]

Lady26 -> RE: Provale nase djece :) (20.9.2012 16:20:27)

Pijemo kafu, mm, ja i njegovi...stoji na stolu mlijeko i na njemu nacrtana kornjaca, pita mene Lana : mama sta je ovo? Rekoh kornjaca. U tom se mm ubacuje : nije kornjaca nego krokodil...a Lana uzima mlijeko (ne gledajuci mm), okrene se svekrvi, pokazuje na sliku i sasvim ozbiljno : bako, znaci, rekli smo da je ovo kornjaca [sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

Lady26 -> RE: Provale nase djece :) (20.9.2012 16:22:20)

Pita Lana nesto dedu kad smo se vozili u autu i sad ja odgovaram umjesto njega a ona ce meni : nemoj mi ti nista govoriti, ja pitam dedu...pa opet njemu ponovi pitanje deda ............. ?
Ja ostala [sm=smiley3.gif][sm=zardeva.gif]

Hanady RR -> RE: Provale nase djece :) (20.9.2012 16:23:25)

IZVORNA PORUKA: Lady26

Pita Lana nesto dedu kad smo se vozili u autu i sad ja odgovaram umjesto njega a ona ce meni : nemoj mi ti nista govoriti, ja pitam dedu...pa opet njemu ponovi pitanje deda ............. ?
Ja ostala [sm=smiley3.gif][sm=zardeva.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]
Draga ovo ti nije porvala djeteta...nego tvoja...fino ti je rekla[sm=jezicek.gif]
ovo ti na temu moj blam[sm=jezicek.gif]

Hanady RR -> RE: Provale nase djece :) (20.9.2012 16:24:14)

Pijemo kafu, mm, ja i njegovi...stoji na stolu mlijeko i na njemu nacrtana kornjaca, pita mene Lana : mama sta je ovo? Rekoh kornjaca. U tom se mm ubacuje : nije kornjaca nego krokodil...a Lana uzima mlijeko (ne gledajuci mm), okrene se svekrvi, pokazuje na sliku i sasvim ozbiljno : bako, znaci, rekli smo da je ovo kornjaca [sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

ti baš imaš pametnicu[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
kako mama kaže...joj ja bih se rastopila[sm=love.gif]

Lady26 -> RE: Provale nase djece :) (20.9.2012 16:24:41)

Pa kad skontas u pravu si [sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]
Doduse mi se jesmo smijali u autu, ali mislim da smo se ipak MENI smijali a ne Lani [sm=zmeden.gif] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Lady26 -> RE: Provale nase djece :) (20.9.2012 16:27:09)

Hanady ima izvala da mi padnemo pod sto...al bukvalno...samo zaboravim [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Ovo mi je frisko...

A tek sto prijeti mm...bacicu te kloz plozol, bacicu te kloz vlata, bacit cu te u smece, samo jos jednom dilaj mamu vidis da mi je sipka tu dobices batina [sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]
I slicno [sm=jezicek.gif]

Hanady RR -> RE: Provale nase djece :) (20.9.2012 16:28:49)

Pa kad skontas u pravu si [sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]
Doduse mi se jesmo smijali u autu, ali mislim da smo se ipak MENI smijali a ne Lani [sm=zmeden.gif] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

Hanady RR -> RE: Provale nase djece :) (20.9.2012 16:29:42)

Hanady ima izvala da mi padnemo pod sto...al bukvalno...samo zaboravim [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Ovo mi je frisko...

A tek sto prijeti mm...bacicu te kloz plozol, bacicu te kloz vlata, bacit cu te u smece, samo jos jednom dilaj mamu vidis da mi je sipka tu dobices batina [sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]
I slicno [sm=jezicek.gif]

joj premedna je skroz...čuj u smeće...[sm=smiley36.gif]jadni tata

Lady26 -> RE: Provale nase djece :) (20.9.2012 16:30:31)

A deda i ja smo zasticeni k''oooooooo medvjedi [sm=smiley14.gif]
A sad idem [sm=sad.gif]

ziki -> RE: Provale nase djece :) (20.9.2012 18:25:46)

evo najnovije, ne svidja mu se rucak i sav ozbiljan kaze: " Ja sam dr Zelenturovic i kazem da pita razljevusa nije zdrava da se jede, od nje moze da se dobije strasna bolest"[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Vinetu -> RE: Provale nase djece :) (20.9.2012 21:40:00)

IZVORNA PORUKA: Vinetu
Došli majstori da postave krevet i jedan od njih pokušava animirati moju kćerkicu proizvodeći razne zvuke. Prvo se oglašavao kao cuko, pa kao maca... a ona ga je samo začuđeno gledala. Kad je počeo kokodakati, ona ga upita: "Are you OK???"

Već sam pisala o kćerkinim provalama na engleskom jeziku, ali ne znam kako zaboravih na ovu:
Sjedi ona na WC šolji i "obavlja posao". Kad je zavšila zove me da je operem, a ja se našla u nekom poslu pa nisam mogla odmah doći. Zove ona: "Mamaaaaa... mamaaaaa... mamaaaaa... GET ME OUT OF HERE!!!" (VADI ME ODAVDE)

Alma_27 -> RE: Provale nase djece :) (20.9.2012 22:42:54)

[sm=sad.gif] legende

Honey3 -> RE: Provale nase djece :) (20.9.2012 23:44:59)

[sm=love.gif][sm=love.gif][sm=love.gif]

Lady26 -> RE: Provale nase djece :) (21.9.2012 9:39:36)

Svako jutro pitam Lanciku jel se naspavala, i jutros nisam....
Ustaje iz kreveta, ja nosim tutu da piski, kaze : ja sam ti se mama naspavala, samo da znas...sto me nisi pitala, hajde pitaj me [sm=smiley36.gif]?
Ja pitam jesi li se Lana naspavala, kaze jesam, hvala ti mama [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Lejla Ka -> RE: Provale nase djece :) (21.9.2012 10:16:58)

Igram se sa sinom, on napravi neku kerefeku, ja napravi strašno iznenađeno lice i onda on crkava od šege. I tako neki treći četvrti put kroz smjeh jedva govori, ali skroz ozbiljno: "Mama izgledaš ko majmun" [sm=jezicek.gif]

Kaže sin mm-u "Hvala" za nešto, a onda ga čujem kako govori: reci "Nema na čemu" ko mama!

bellla -> RE: Provale nase djece :) (21.9.2012 10:28:13)

Svako jutro pitam Lanciku jel se naspavala, i jutros nisam....
Ustaje iz kreveta, ja nosim tutu da piski, kaze : ja sam ti se mama naspavala, samo da znas...sto me nisi pitala, hajde pitaj me [sm=smiley36.gif]?
Ja pitam jesi li se Lana naspavala, kaze jesam, hvala ti mama [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

[sm=smiley27.gif][sm=love.gif]

MAMA MA -> RE: Provale nase djece :) (21.9.2012 10:29:24)

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Igram se sa sinom, on napravi neku kerefeku, ja napravi strašno iznenađeno lice i onda on crkava od šege. I tako neki treći četvrti put kroz smjeh jedva govori, ali skroz ozbiljno: "Mama izgledaš ko majmun" [sm=jezicek.gif]

Kaže sin mm-u "Hvala" za nešto, a onda ga čujem kako govori: reci "Nema na čemu" ko mama!

E ovo i mi parkticiramo...ja volim kad se on smije....samo sto mi svaki put kaze da licim na drugu zivotinju-zadnji put sam bila soJa(sova)[sm=sad.gif][sm=jezicek.gif]

hapymum -> RE: Provale nase djece :) (21.9.2012 11:05:39)

Moja prijateljica ima djecaka i djevojcicu,I probudio joj se V kaze ona njemu,jesi li oprao zube,kaze on pa mama prao sam ih neki dan.[sm=jezicek.gif]

hapymum -> RE: Provale nase djece :) (21.9.2012 11:08:24)

Mala od moje priajteljice slabo jede i ona joj kaze hajd Z,jedi pa ce vas mama voditi na sladoled,pita je V jel mama stvarno kaze ona,ma šatro i tako par puta,jedno jutro joj opet Dada govori hajd jedi pa idemo kad ce ti njoj Z,jel mama stvarno idemo ili je šator

gvendolina -> RE: Provale nase djece :) (21.9.2012 11:16:35)

najbolja tema na rr definitivno [sm=bravo.gif] evo mi iskipi mlijeko dok j acitam provale[sm=jezicek.gif]

mi nedavno u gostima imali djevojcicu kojoj su poceli nicati zubici a nisu joj ispali mlijecni,medjutim ona ne dozvoljava da joj diraju i izvade. i pocnem joj ja pricati da ce kada joj ispadne zubic doci zubic vila i donijeti puuuno poklona. kad moj A kaze: mama hocu da i meni ispadne zubic[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

gvendolina -> RE: Provale nase djece :) (21.9.2012 11:19:13)

IZVORNA PORUKA: neki x

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Moj Fatih nedavno prvi put vidio kravu uzivo i veli

Mama ova kLava ima dosta cuna [sm=smiley36.gif]

Oplakah[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Preslatki su svi[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

[sm=smiley36.gif] i A je provalio da krava daje mlijeko na cunu [sm=jezicek.gif]

magbi -> RE: Provale nase djece :) (21.9.2012 11:32:05)

ja uvjek kad ruzim svog djecaka po hercegovacki mu kazem zavrist ces u PM,neki dan se vozimo kad on pita MM babo akd cemo ja i ti vise zavrsiti u PM ja plakala od smjeha[sm=smiley19.gif]

salmy -> RE: Provale nase djece :) (27.9.2012 9:14:53)

Mama hoces mi kupiti Hajibo medvjedice?
Znas da necu,jer nesmijemo to jest
Aha mama...jel zato sto ima svinja?
Jeste sine zato..a hocel svinja pojest medvjedice?
Dobo mama ja cu samo degat[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>