RE: Provale nase djece :) (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Djeca

Poruka

milenium -> RE: Provale nase djece :) (18.10.2012 22:25:45)

IZVORNA PORUKA: henna ze

Pita mene H..mama a šta ti sada radiš kao sekretarica..ma zovem ljude koji trebaju šefu..javljam se na telefon, šaljem faksove..unosim kafe kad mu dodju gosti i dajem njemu da jede..pripremim mu doručak i šta će da pije.a ona gleda i kaže jesi li ti to sad i njemu mama?
dalje govorim da radim u sobotu..i pita pa šta ćeš..ma reko nosim šefu togu i rektorski lanac..pa mu pomažem oko toga..ona kaže...pa jesil ti to njegov rob?[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/sad.gif[/image]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=smiley20.gif]

malena sharena -> RE: Provale nase djece :) (18.10.2012 22:28:39)

IZVORNA PORUKA: milenium

Pita mene H..mama a šta ti sada radiš kao sekretarica..ma zovem ljude koji trebaju šefu..javljam se na telefon, šaljem faksove..unosim kafe kad mu dodju gosti i dajem njemu da jede..pripremim mu doručak i šta će da pije.a ona gleda i kaže jesi li ti to sad i njemu mama?
dalje govorim da radim u sobotu..i pita pa šta ćeš..ma reko nosim šefu togu i rektorski lanac..pa mu pomažem oko toga..ona kaže...pa jesil ti to njegov rob?[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/sad.gif[/image]

[sm=jezicek.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=smiley20.gif]

teacher75 -> RE: Provale nase djece :) (18.10.2012 22:35:42)

kada mm ide na posao Lana govori: tata mora na posao da zaradi pare da kupi... pez[sm=smiley36.gif]a kada hoce nesto da joj kupim i ja kazem da nemam para, kaze dace ti tata[sm=smiley36.gif]

malena sharena -> RE: Provale nase djece :) (18.10.2012 22:41:29)

Danas haos po kuci totalni, sve razbacano po podu..., MM preskace igracke, pokusava doci do balkona i komentarise - Sta je ovo, granata udarila u kucu, a J. sav ozbiljan odgovara - Nije, to sam ja u kucu udario! Mislim se, i jesi, kako onolisno dijete onoliki haos napravi [sm=smiley1.gif]

maja78 RR -> RE: Provale nase djece :) (19.10.2012 8:42:38)

IZVORNA PORUKA: malena sharena

Danas haos po kuci totalni, sve razbacano po podu..., MM preskace igracke, pokusava doci do balkona i komentarise - Sta je ovo, granata udarila u kucu, a J. sav ozbiljan odgovara - Nije, to sam ja u kucu udario! Mislim se, i jesi, kako onolisno dijete onoliki haos napravi [sm=smiley1.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Medić* -> RE: Provale nase djece :) (19.10.2012 8:44:36)

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Lejla Ka -> RE: Provale nase djece :) (19.10.2012 10:30:04)

IZVORNA PORUKA: teacher75

kada mm ide na posao Lana govori: tata mora na posao da zaradi pare da kupi... pez[sm=smiley36.gif]a kada hoce nesto da joj kupim i ja kazem da nemam para, kaze dace ti tata[sm=smiley36.gif]

Za moje je Banka humanitarna ustanova [sm=jezicek.gif]

emina24 -> RE: Provale nase djece :) (19.10.2012 12:42:30)

Ja svog sina nikako ne mogu da nagovorim da kaze da voli dide i nane.... svaki put mu je odgovor ne volim ih, posebno dide...
I tako on mene jedne prilike pita gdje su njegove sanke jer ce uskoro zima i ja kazem da su kod dide i nane na sta ce on;"A ko mi je kupio sanke, ko?" i tu ja uhvatim priliku i pocnem: " Pa sine, kupili ti dido i nana, sjecas se, i zato ih trebas voljeti, oni tebi svasta kupe i svasta ti dopustaju da radis kod njih, ne galame te, vole te..." i tako ja nabrajam da bi on meni na kraju moje price rekao. "Onda neka mi dido nista ne kupuje!" [sm=jezicek.gif]
On ima 4,5 godine i skontao je da ako mu dido nista ne kupuje onda nije ni on duzan da njega voli...

ziki -> RE: Provale nase djece :) (19.10.2012 14:03:20)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Provale nase djece :) (19.10.2012 20:05:02)

IZVORNA PORUKA: teacher75

I Ameen isto ovako,nekad uzme torbu i kaze idem ja da putujem i da ti donesem para..I jos primjetio da mm kad ide daleko i ostaje duze uzme veliki kofer,a kad se vraca odmah uzme mali,pa se nedavno naljutio na mene i kaze mi,ja idem sada da putujem i uzet cu veliku torbu[sm=smiley36.gif]

A nedavno isli mi napolje i vracamo se kuci,a mm prodje kroz crveno,a Ameen se naljutio,kaze,pa ti prolazis kroz crveno,ne tako,cekaj zeleno[sm=zmeden.gif]

reallove -> RE: Provale nase djece :) (19.10.2012 20:15:57)

A kupio mu deda jucer kacigu,onu pravu zastitnu,obukao je jutros i udara glavom od sto,kaze,evo vidi,nista ne boli[sm=jezicek.gif]

neki x -> RE: Provale nase djece :) (19.10.2012 20:33:18)

Pored silnih torti koje pravim,upitah svoju djecu ko ce mami praviti tortu za rodjendan...Kaze meni moj Said:hahahahahaah mama,pa pravices je ti sama sebi [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Medić* -> RE: Provale nase djece :) (19.10.2012 20:38:15)

IZVORNA PORUKA: neki x

Pored silnih torti koje pravim,upitah svoju djecu ko ce mami praviti tortu za rodjendan...Kaze meni moj Said:hahahahahaah mama,pa pravices je ti sama sebi [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Mene je F danas u roku od 5 min dva puta zacrvenio u radnji jednoj. Prvo je poceo da se mazi oko mene i rekao dodji da ti s.... poljubim, nije ni dovrsio presjekla sam ga pogledom, ali bi mi neprijatno da li je neko cuo. Onda se u glas razdrao da je prdnuo [sm=hudicek1.gif] Rekoh suti F, kaze sta ima veze, nije to glupa rijec [sm=smiley24.gif] Kasnije smo imali ozbiljan razgovor, nadam se da je shvatio sta [sm=smiley36.gif]

vila_7 -> RE: Provale nase djece :) (19.10.2012 20:45:17)

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Mene je F danas u roku od 5 min dva puta zacrvenio u radnji jednoj. Prvo je poceo da se mazi oko mene i rekao dodji da ti s.... poljubim, nije ni dovrsio presjekla sam ga pogledom, ali bi mi neprijatno da li je neko cuo. Onda se u glas razdrao da je prdnuo [sm=hudicek1.gif] Rekoh suti F, kaze sta ima veze, nije to glupa rijec [sm=smiley24.gif] Kasnije smo imali ozbiljan razgovor, nadam se da je shvatio sta [sm=smiley36.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] i moju je hvatala slicna faza kad je tek prestala dojiti ali nije doduse nikad u javnosti.....

neki x -> RE: Provale nase djece :) (19.10.2012 20:46:00)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Jooooj male legende[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Medić* -> RE: Provale nase djece :) (19.10.2012 20:50:04)

IZVORNA PORUKA: vila_7

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] i moju je hvatala slicna faza kad je tek prestala dojiti ali nije doduse nikad u javnosti.....

Ma Vila ovaj moj je vrlo malo dojio, nepuna dva mjeseca [sm=smiley24.gif] Od kuda mu to sada sa navrsene 4 godine [sm=smiley36.gif] Nije mi bilo svejedno. Uradi on to kuci cesto, ali vani je ovo bilo prvi put. Ocitala sam mu bukvicu [sm=smiley36.gif]

EEDITH -> RE: Provale nase djece :) (20.10.2012 14:48:34)

IZVORNA PORUKA: milenium

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

EEDITH -> RE: Provale nase djece :) (20.10.2012 14:51:07)

IZVORNA PORUKA: neki x

Moj D još uvijek to voli da radi ali samo kada smo sami,neće ni mm da ga vidi

Skvo RR -> RE: Provale nase djece :) (20.10.2012 21:56:18)

dosli neki majstori i pored rade...i uma im prisla..i oni a vidi curice...kako se zoves....a ona: Nisam dosla da pricamo, vec da vidim dokle ste, kada ce te zavrsiti....[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley11.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/sad.gif[/image]..ne mogu da opisem njihove face.

Galicia -> RE: Provale nase djece :) (20.10.2012 23:01:33)

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

dosli neki majstori i pored rade...i uma im prisla..i oni a vidi curice...kako se zoves....a ona: Nisam dosla da pricamo, vec da vidim dokle ste, kada ce te zavrsiti....[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley11.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/sad.gif[/image]..ne mogu da opisem njihove face.

[sm=jezicek.gif]

ena23 -> RE: Provale nase djece :) (20.10.2012 23:14:26)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] hajd sada priznaj je li to na mamu ili na tatu[sm=zmeden.gif][sm=jezicek.gif]

danas ja keni oblacim strample a emir gleda i kaze "aaaa keno kovke su ti cajape!!!"

Medić* -> RE: Provale nase djece :) (20.10.2012 23:20:00)

Muz se sprema sa nekm poslovnim prijateljima na rucak vani. F se krevelji hoce i on. Ja da ga odvratim rekoh mu : Duso moja, tu samo ljudi idu, ne idu zene i djeca. A on ce : I ja sa ljud [sm=sad.gif][sm=sad.gif]

Skvo RR -> RE: Provale nase djece :) (21.10.2012 13:30:06)

IZVORNA PORUKA: ena23

dosli neki majstori i pored rade...i uma im prisla..i oni a vidi curice...kako se zoves....a ona: Nisam dosla da pricamo, vec da vidim dokle ste, kada ce te zavrsiti....[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley11.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/sad.gif[/image] ..ne mogu da opisem njihove face.

[sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] hajd sada priznaj je li to na mamu ili na tatu[sm=zmeden.gif] [sm=jezicek.gif]

danas ja keni oblacim strample a emir gleda i kaze "aaaa keno kovke su ti cajape!!!"

bila bi licemjerna kada bi odgovorilia drugacije..na mamu je..sva..[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

jasmin -> RE: Provale nase djece :) (21.10.2012 13:33:37)

Skvo [sm=jezicek.gif],podsjeti me na ovu moju.
Ja gledala neko djevojce na you tube,i sad mala slatka,ali pjeva k`o da joj je Ekrem Jevric babo. Moja advokatusa stoji kraj mene i cutimo obje...kad ce ona:Lijepa je.....samo ne zna pjevat`. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

koka i po -> RE: Provale nase djece :) (21.10.2012 13:34:08)

tako je najbolje...smo ostro i na prvu[sm=smiley36.gif]
najfriskiji Sejin[sm=smiley36.gif]...
mm i S.sjedili u nekakvom restoranu.S.vidjeo da konobar posluzuje rucak i pridje da ih usluzi.
S.ni pet ni sest....."Ciko mogu i ja corbe....a mogu i mesa svejedno je"[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>