RE: Provale nase djece :) (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Djeca

Poruka

teacher75 -> RE: Provale nase djece :) (20.3.2012 22:43:36)

nekidan posla lana sa mm u igraonu i pita je on hoce li povesti i malog bracu. ona kaze nece. pita je on zasto, a ona ce na to: on nema pape[sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Provale nase djece :) (20.3.2012 23:00:27)

IZVORNA PORUKA: teacher75

nekidan posla lana sa mm u igraonu i pita je on hoce li povesti i malog bracu. ona kaze nece. pita je on zasto, a ona ce na to: on nema pape[sm=smiley36.gif]
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
dusa draga..

Mi danas isli malo na izlet i u autu kazem ja Ameen,idemo na izleet,kaze on,mama necu ja da sletim i skakuce i pokazuje mi,kaze bolit ce me[sm=smiley36.gif]

Mya_81 RR -> RE: Provale nase djece :) (20.3.2012 23:02:01)

Jedan vrlo ozbiljan razgovor izmedju nas dvije dok je sjedila na tuti:
M: Mama, mogu li ja pušiti onako ko fole (vrlo ozbiljnim glasom)
Ja: Možeš!
M: Hvala ti, mamice (sva sretna s osmijehom od uha do uha)

reallove -> RE: Provale nase djece :) (20.3.2012 23:06:36)

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Jedan vrlo ozbiljan razgovor izmedju nas dvije dok je sjedila na tuti:
M: Mama, mogu li ja pušiti onako ko fole (vrlo ozbiljnim glasom)
Ja: Možeš!
M: Hvala ti, mamice (sva sretna s osmijehom od uha do uha)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

mi smo prestali sa pusenjem.odrekli se olovke u ustima(vidio kako deda i nana,pa tako i on pusi)

reallove -> RE: Provale nase djece :) (20.3.2012 23:11:52)

IZVORNA PORUKA: Leena

Moja curica je opsjednuta Stumpfovima, gleda crtani, citamo joj slikovnice... Juce joj nana nije dala nesto sto je htjela, ona se okrenula, sva ozbiljna i kaze joj :"Nano, ti si Gagamel!"[sm=jezicek.gif]

A drugo, nece da jede danima i ja joj sve "vidi ovo kako je dobro, probaj, vidi ono..." Sjedi ona danas, nakon dugog ubjeđivanja da proba supu, gleda me, izvadi dudu iz usta i kaze:"Mama, dobja duda, hoces pjobas?"[sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]kraljica

Hanady RR -> RE: Provale nase djece :) (20.3.2012 23:18:12)

Lad ja krenm van sa svojim curama pred oramarom gardarobe drama počinje..hoće isto..
Ja obučem mlađu i najčešće kažem ''nije isto al dobro je da imaš šta obuć''[sm=smiley36.gif]

Elem razboli se starija i dobije sirup.....mlađa u teškoj depresiji i ona bi sirupa...
Kad se razbolila za dva dana dobije i ona sirup al drugi, sva sretna pije sirup...reko ''eto F imaš i ti sirup'' a ona sva sretan kaže '' nije isti al dobro je da ga ima''[sm=smiley36.gif]

muaaa -> RE: Provale nase djece :) (20.3.2012 23:26:01)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Lad ja krenm van sa svojim curama pred oramarom gardarobe drama počinje..hoće isto..
Ja obučem mlađu i najčešće kažem ''nije isto al dobro je da imaš šta obuć''[sm=smiley36.gif]

Elem razboli se starija i dobije sirup.....mlađa u teškoj depresiji i ona bi sirupa...
Kad se razbolila za dva dana dobije i ona sirup al drugi, sva sretna pije sirup...reko ''eto F imaš i ti sirup'' a ona sva sretan kaže '' nije isti al dobro je da ga ima''[sm=smiley36.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
i moji su uvjek uzivali u sirupima,majko mila djece cudne[sm=smiley36.gif]

muaaa -> RE: Provale nase djece :) (20.3.2012 23:27:20)

meni je ovo najjaca tema,uvjek citam iznova bas se ismijem..pisite, samo pisite

mama75 -> RE: Provale nase djece :) (20.3.2012 23:27:24)

A tek kada mi kaze: mama daj mi MAKAR prospan [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

mama75 -> RE: Provale nase djece :) (20.3.2012 23:27:49)

IZVORNA PORUKA: muaaa

meni je ovo najjaca tema,uvjek citam iznova bas se ismijem..pisite, samo pisite

Potpisujem!

Hanady RR -> RE: Provale nase djece :) (20.3.2012 23:28:41)

IZVORNA PORUKA: mama75

A tek kada mi kaze: mama daj mi MAKAR prospan [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

[sm=smiley36.gif]

e ti me razmiješ[sm=smiley36.gif]

ja jadna pročam pričam...ne valja sirup, pa što će ti...a ona tužno kaže '' e mati moja ti mene ne razmiješ''[sm=jezicek.gif]

mama75 -> RE: Provale nase djece :) (20.3.2012 23:30:48)

Ja sam rat imala oko multivitamina. Po belaju im kupim razlicite ... A odjecu im sada kupujem istu. Meni to bas bezveze, ali lakse tako, radi mira u kuci [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

reallove -> RE: Provale nase djece :) (20.3.2012 23:34:32)

bas se slatko nasmijem kad ovo citam[sm=smiley36.gif]

Moj Ameen ne voli sirupe,frka citava kad treba da popije[sm=zmeden.gif]

Hanady RR -> RE: Provale nase djece :) (20.3.2012 23:36:00)

IZVORNA PORUKA: mama75

Ja sam rat imala oko multivitamina. Po belaju im kupim razlicite ... A odjecu im sada kupujem istu. Meni to bas bezveze, ali lakse tako, radi mira u kuci [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

ja još nekako odjeću balansiram...ponešto uzmeme isto...al ne volim...a iskreno i neisplativo mi[sm=smiley36.gif] pa Farah mi izgleda da je godinama u istom[sm=smiley36.gif]
sad smo počele izbacivati i ostatak likova sa odjeće...lakše mi je zavart ih bojama[sm=smiley36.gif]

Hanady RR -> RE: Provale nase djece :) (20.3.2012 23:36:50)

IZVORNA PORUKA: reallove

rodiš drugo...ljubomora čuda radi[sm=smiley36.gif]
samo kažeš daćeš onom drugom...ma leti da popije i pojede[sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Provale nase djece :) (20.3.2012 23:39:08)

jedino to,moram da probam,mozda mi dijete i "projede" sto kazu[sm=smiley36.gif]..inace nije neki ljubitelj hrane[sm=smiley36.gif] hvala na savjetu[sm=smiley1.gif]

Hanady RR -> RE: Provale nase djece :) (20.3.2012 23:43:54)

jedino to,moram da probam,mozda mi dijete i "projede" sto kazu[sm=smiley36.gif]..inace nije neki ljubitelj hrane[sm=smiley36.gif] hvala na savjetu[sm=smiley1.gif]

kaže moja mama...kud ranije ne rodi ovu mlađu da se hanadi u startu malo popravi...
relo ženo kud ranije smao 2 god i 8 mjeseci razlika[sm=jezicek.gif]

reallove -> RE: Provale nase djece :) (20.3.2012 23:46:57)

ma nesmijem se ja usuditi jos,mom je sad 2 god i 7 mjeseci,al ne voli bebe,nesto nemoguce,samo izmislja ili mu se gade ili kaze mama ja se bojim i kao place on,boji se beba[sm=zmeden.gif] haman kad u skolu krene da cu poceti planirati drugo[sm=jezicek.gif]

neki x -> RE: Provale nase djece :) (20.3.2012 23:54:57)

IZVORNA PORUKA: Mirkica

Moj Said u zadnje vrijeme oblaci moje majice i govori:hej mama,je li mi dobra ova haljina?
A jucer mi je rekao:mama,ja kad pojastem pjetvojicu se u zenu i kupicu sebi sve one minke
(pretvoricu se u zenu i kupicu sebi sve one sminke);MM kad nije hercika opalila

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] mogu misliti[sm=bravo.gif][sm=jezicek.gif] slatkis mali

hahahhhaha malac je glavni ja mislim da bi mm bas opalila hahahhahaha

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ja ne znam sto se muskarci toliko jeze na te stvari,al fakat[sm=jezicek.gif]

Hanady RR -> RE: Provale nase djece :) (20.3.2012 23:57:45)

IZVORNA PORUKA: neki x

Moj Said u zadnje vrijeme oblaci moje majice i govori:hej mama,je li mi dobra ova haljina?
A jucer mi je rekao:mama,ja kad pojastem pjetvojicu se u zenu i kupicu sebi sve one minke

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] mogu misliti[sm=bravo.gif][sm=jezicek.gif] slatkis mali

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ja ne znam sto se muskarci toliko jeze na te stvari,al fakat[sm=jezicek.gif]

nako se ježe[sm=smiley36.gif]

legenda je mali...zna on šta valja[sm=bravo.gif]

neki x -> RE: Provale nase djece :) (21.3.2012 0:00:55)

Ama brate,proci ce ih,sta se aman toliko sekiraju da ce im djecaci postati gej[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Hanady RR -> RE: Provale nase djece :) (21.3.2012 0:01:17)

Eh sjetih se još jedne...
mi smo nedavno imali još jednu u nizu operaciju ostavljamo cucu
ova se zvala ''cucu je odnio zeku u jednu rurpu, tebi više ne treba''

i tako krenula Farah spavati...i ponavlja ''zeko je donio cucu u rupu i neće je više donijeti''
ja kažem ''neće, ti si velika, možeš bez cuce''
a ona opet ''zeko je uzeo moju cucu i sram ga bilo uzeo je tuđe'' ja kažem ''zeko jeste uzeo tvoju cucu al ta cuca više nije tvoja jer velikoj djeci ne treba cuca''

a ona satavlja, niže i niže...i onda kaže ''ja mama ne volim zeke uopšte, to su jedne pravo glupe životinje''[sm=jezicek.gif]

reallove -> RE: Provale nase djece :) (21.3.2012 0:03:11)

Eh sjetih se još jedne...
mi smo nedavno imali još jednu u nizu operaciju ostavljamo cucu
ova se zvala ''cucu je odnio zeku u jednu rurpu, tebi više ne treba''

i tako krenula Farah spavati...i ponavlja ''zeko je donio cucu u rupu i neće je više donijeti''
ja kažem ''neće, ti si velika, možeš bez cuce''
a ona opet ''zeko je uzeo moju cucu i sram ga bilo uzeo je tuđe'' ja kažem ''zeko jeste uzeo tvoju cucu al ta cuca više nije tvoja jer velikoj djeci ne treba cuca''

a ona satavlja, niže i niže...i onda kaže ''ja mama ne volim zeke uopšte, to su jedne pravo glupe životinje''[sm=jezicek.gif]

animagical -> RE: Provale nase djece :) (21.3.2012 0:18:38)

IZVORNA PORUKA: neki x

vezano za provale oceva..mm se ziv osipa ako A (kome je 6 mjeseci tek, da naglasim) dobije lutku da se igra, tj glodje... mislim, zaista[sm=zmeden.gif][sm=jezicek.gif]

saritaa -> RE: Provale nase djece :) (21.3.2012 0:26:53)

Eh bas se ismijah,ma djeca su cudo...evo jedne nase, Sarah kakila i krenula ja da je perem, kad ce ona ozbiljnim glasom stani mama, ja rekoh sta je sad, kaze cekaj da zatvorim guzu...ma ja krepala od smijeha [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>