hatepsut -> RE: Provale nase djece :) (19.4.2012 23:55:28)
|
IZVORNA PORUKA: zinanina Danas smo starija kćerka i ja otišle po mlađu u vrtić i teta nudi starijoj krofnu, a ona neće, pa neće, stid je. Nekako ja nju nagovorim, uzme ona. Na putu kući ja njoj kažem da je to nepristojno, teta je počastila a ona odbija. Kažem ja u takvim slučajevima se uzme pa ako hoćeš baci kad izađeš ali uzmi ( ja malo ljuta). Kad mlađa: A gdje će sestra baciti krofnu ?! [sm=jezicek.gif] Ooooo...i sad zamisli ona sutra kaže, mama je rekla sestri da baci krofnu. A drugi slučaj: krenula ja kod frizerke i da me mala ne gnjavi, ja joj rekla da ću kod zubara. Došla ja kući, pošla je uspavati, a ona sva ozbiljna zagledala se u mene i kaže : Imaš sve zube ? [sm=jezicek.gif] hahah,strasne su.Slicnu situaciju sam imala s K. kad je bio malen.vidjela ja stoji neka auto on se raspricao s vozacem i objasnim mu kako ne treba da razgovara s nepoznatim nego da kaze pitajte moju mamu,bla,bla,bla. Tako smo se zadesili u banci i sretnemo muzevog druga i on se njemu obraca kao sto si porastao i sl, K. samo blijedo gleda.a imao je slusalice slusao muziku na mp3 i ja se izvinjavam objasnjavajuci da od muzike ne cuje.Kad smo izisli kaze K. "zasto si lagala,ja sam sve cuo ali si mi ti objasnjavala kako ne smijem da pricam s nepoznatim"
|
|
|
|