reallove -> RE: Provale nase djece :) (19.3.2012 15:45:01)
|
IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: reallove IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: reallove Danas hoce pomfrit,ja stavila ulje da se grije.Dolazi,kaze,ne vidim ja,sta je to? Ja mu kazem,to je ulje,grije se.Kaze on pa podigni me da vidim,nisam ja tesk(tezak),ja sam mali[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] hahhahahaha ,neznam sto im je merak gledati kad se kuha? ovaj mora biti na stolici i sve fino popratiti,sta kako i zasto Jucer setamo i hodja okuise ....kaze on:Mama uci hodja,hajmo kanjat??rekoh bolan nebio mi na ulici sta ti je,kaze ma bonaaaa uci cujes ga[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] dusa draga.. Ameen meni stalno dosadjuje po kuhinji,sve mora da vidi i pita sta je ovo,sta je ono[sm=smiley36.gif] Mozda grijesim sto ja na sva njegova pitanja dajem odgovore? i on naviko,ja jeli pridjem sporetu on isto tako kaze:nosi ga,i ja ga uredno donesem,i tako mi pricamo i kuhamo.Nemam pojma jel grijesim,ali ga sve zanima Ma i ja Ameen stavim kod sebe i mi kuhamo,pravimo kolace skupa,nekad nesto zezne pa ga istjeram[sm=smiley36.gif] ali slatko mi je kako me pita sve,kako ga zanima... Gore sam napisala "dosadjuje" naravno salila sam se malo[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|