teacher75 -> RE: LJubomora na supruga? (13.3.2010 21:15:29)
|
IZVORNA PORUKA: jasmin Ne znam gdje si procitala da neko sumnja u nekog?! :) Ja licno nemam sumnje u svog voljenog,i sta vise,vjerujem mu do kraja jer je vjernik koji se drzi pravila vjere,ne komunicira puno sa zenama,pa sam plaho smirena :). Ali,priznaces da se u nekim od prethodnih postova(necijih) osjeti sumnja u partnera...e tu je neophodna ljubomora,i ne mozes je kontrolisati htjela ili ne. Rekla sam da sam ljubomorna,ali ne da pravim ispade ljubomore koji su viska u nasem zivotu ovakvom kakav je :). Prikrivena je,i kad treba ona se javi,sto je sasvim za ocekivati,jer volim svog partnera,a to sto mu jako vjerujem ne znaci da se moze desiti neko iskusenje u ovom dunjaluckom zivotu koji je svakako pun iskusenja.Ja recimo ne bih tolerisala komuniciranje sa nekim `zenicama` koje nemaju nikakvu ulogu u njihovom zivotu,a hvala Bogu ni ne moram,jer ne komunicira.Samo kazem da sam takva i ljubomorna sam na sve ono `sto moze poniknuti ako se zalije`.Nadam se da razumijes :).[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] Pa što se tiče ljubomore koju Allah voli, to je ona ljubomora u kojoj ima razlog za sumnju nisam mislila da ti sumnjas nego na ovo: Pa što se tiče ljubomore koju Allah voli, to je ona ljubomora u kojoj ima razlog za sumnju
|
|
|
|