Anoniman -> RE: LJubomora na supruga? (12.3.2010 16:37:46)
|
IZVORNA PORUKA: SailorMoon IZVORNA PORUKA: Lilipop I ja sam tako godinama imala na oku mm jedna bivsa s kojim je hodao 7 god. i jedna "umalo za ozbiljno" kao ja nisam ljubomorna i kao se mi druzimo, al oni mene nikada nisu gledali kao prijateljicu nego ko neko s kime mogu "lako" Ja sam sve to trpela reko' hajd' da ja ne ispadam uvijek ljubomorna ludaca jer i to jesam ispadala kad sam sveki put pominjala neke njihove potjege koje nisu bile bas "prijateljske". Naravno, to je mm uvijek godilo, kao pothranjivanje egoa a ja ljubomorna ludaca. Ali rekoh nek bude samo da sam ja blizu da ih na oku drzim. E sad su one postale mm f/b prijateljice i pocele se dopisivati s njim i mi smo se leeeepo posvadjali ali dzaba. Ja sam opet ispala ludaca koja pretjeruje i presla sve granice, on ce se uvijek druziti i dopisivati s kim hoce jer mu je " savijest cista", a ako meni to ne pase mogu si pospremiti kofere i otici. To je bio njegov odgovor..zato draga moja, saseci u korijene sve sto te muci, pre nego sto crv sumnje pocne jesti tvoju dusu. Ja draga na tvom mjestu bi iste sekunde spakovala NJEGOVE koffere i istjerala ga na polje. Pa da vidimo hoceli ga njegove prijateljice primiti, hoce li mu ona kuhti, peglati itd. ili ce kao sto Mirkica rece citav zivot kajati. Jer su to takve zene, koje cim dobiju sta su htjele izgube interes i traze sebi drugo zanimanje! A njemu da ce toliko cita savjest sam bi skonto da to nije tako ok, posebno ako se ona njemu dobacuje. Nisu oni toliko glupi, skontaju oni odma ako ih neka treba smeka,kako se oni znaju izraziti! Lilipop jeli to nekad prije bilo ili sad u skorije vrijeme,jel se i sad to dešava ? Meni kad bi tako rekao i nastavio se dopisivati sa kojekakvim vješticama ja bi mu nabila računar na glavu,ne iz ljubomore nego što me pravi budalom.
|
|
|
|