mimi_2in1 -> RE: kako uspavljujete vase bebe? (3.6.2015 13:33:33)
|
aha i ja sam skontala da su vrsnjakinje [sm=smiley1.gif]ma ona spava jednom po danu, nekad , rijetko odsspava dva puta po sat sati pol, ali nikad iza 4 ne spava. ako spava jednom to je od 11-12 do 2-3..zavisi. ustaje vrlo rano, najdalje do 7, 7 i 15 je plafon[sm=smiley36.gif] do duse do 20 bude vec umorna ali na spavanje ode oko 21. oko 00 ili 01 vec pocinju avanture i tako je do ujutro. ziki, znaci i ti mislis da je vise velika za hape? ona je do unazad mjesec - dva znala svako sat ustajati da pije hapu, sve po malo...sad je malo razgodila sa hapom. i nije Boga mi gladna, bas fino jede, i vecera..i sve.. al sada place, usaje, prica itd. kazes vodu? obicnu? iz flasice? kontala sam je pocet od pelena odvikavati, al kako kad kisu boziju popi navece, ustane mokra sva. ellene, kako tvoja spava po danu? kad ustaje ujutro? oko uspavljivanja, voljela bi da ti mogu pomoci sa nekim savjetom. [sm=smiley13.gif]sad kako su vece krevetic vidim kao smrtnu klopku..i iskreno i ja se sada bojim da je ostavim unutra da zaspe sama. neki dan je pokusala da izadje. sreca ja se vrati u sobu kad ona hadzinica zakoracila preko ograde[sm=smiley13.gif] uh...
|
|
|
|