kolacic -> RE: kako uspavljujete vase bebe? (12.10.2010 14:07:03)
|
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa Lako je kad muz pomaze, ali kad je zena sama, pa cijelu noc ustaj, a ujutro ko zombi, ni do cega joj nije.... Kad je moja bila bebica mm je ustajao svako 2h a ja isto tako, ali ona je pocela jako brzo spavati cijelu noc, sa dva mj.skoro iako bi je ja u snu nahranila... Lako je i reci, pusti kucu i sve, pusti malo sutra, ako ja ne skuham nece mi niko, ako ja ne operem i opeglam nece mi niko... Lako je onima kojima su mame ili vec ko tu, te zene mogu samo oko bebe, ja vala iako mi je mm skoro u svemu pomagao ipak sam morala vecinu sama.... potpisujem [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley20.gif[/image] slazem se sa svim, ja imam divnog muza pomaze mi koliko moze, ali radi i po cijeli dan sam sama s bebom, evo uspjela sam je smiriti danas je mirna ziva se ne cuje, stizem nekako sve, i ves njen oprati i pelene, i sloziti ves, i ispeglati, evo sad cu rucak.. pa je hraniti ponovo a gosti vec dolaze eto u nedjelju nam bili vec jedni, sutra su drugi pa treci i tako sigurno ce biti mjesec, dok dodju svi muzevi, pa moji, bit ce ljudi, a meni je vazno i da je dijete dobro i da je kuca cista. sad mi je malo lakse jer mi je mirna. lijepo smo se mazile cijelo jutro pa sam joj dala da jede i malo kamilice, i sad spava pile moje... :)
|
|
|
|