AminaZana -> RE: Blizanci (3.8.2012 8:53:21)
|
IZVORNA PORUKA: enića -mašallah, napreduju i tvoji momci [sm=bravo.gif], meni nista nije rekao da cu u bolnicu, nego samo na kontrolu za tri sedmice, tad cu biti u devetom, ako Bog da, mislim da oni pred kraj najvise dobijaju na kilaži, ova ženska što je rodila u 33. sedmici, dvije curice, izisla je iz bolnice i sve je uredu, premda su cure na odjelu za nedonoščad, nisu išle u inkubator jer je svaka imala preko 2500grama. Sve u svemu, kako god Bog da, neka su samo živi i zdravi i da se to s hajrom okonča[sm=smiley36.gif] Amina, kod mene radovi još traju [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], iskreno se nadam da cemo uci u 9. :) ma meni je rekla da ju je strah jer sam sa Zanom imala CR, pa da ne bude komplikacija. ali meni se uopste to ne svidja, sta da radim u bolnici kada nemam nikakvih problema. predlozicu jua njoj da svako jutro idem na pregled, ali da spavam kuci, jer ce me uhvatiti depresija, a i svega cu se nagledati... ma i kod mene su radovi jos u toku, u stvari nismo jos kako treba ni zapoceli. a nadam se da ce tokom slijedece dvije sedmice biti sve zavrseno. imam jos pokupovati nekog namjestaja, a za njih dvojicu sam sve pripremila... zavrsicemo, nego sta....
|
|
|
|