AminaZana -> RE: Blizanci (20.7.2012 9:33:16)
|
IZVORNA PORUKA: palma Lijep pozdrav svima..Eh evo da se i ja prijavim na ovoj temi, duže vremena hoću ali još ne mogu da vjerujem da sam nakon 9 godina trudna, prvi ivf i blizanci...još sam u čudu.. Trudnoća 14+5, bila danas na kontroli, sve je ok, samo se na kraj malo zabrinuh kaže dokor da je jedan puno živahniji i ima više prostora pa se zabrinuh da nije neki problem, mada mi on kaže ne brini i ovaj je vitalan samo što miruje, obzirom da vi imate više iskustva, šta bi to trebalo da znači??? Blago se onima koje su već dogurale pred sami porod, uh valja to dočekati[sm=smiley1.gif]... cestitke i od mene... sada se malo cuvaj dok ne izades iz kriticnog perioda :) sasvim normalno je da ne mogu oba biti zivahna bas kada ih on gleda. mozda se taj "usporeni" stidi slikanja hahhahahahah salim se malo. kod mene su oba zivahna, pa kad pocnu da se svadjaju negdje gdje ima dosta ljudi, bas mi bude nezgodno, jer mi se stomak ili podijeli na dva dijela ili ode negdje kroz do ledja. blizanci su cudo. a sve je to dragi Bog predvidio. i prostor i zastitu za obe bebe... ne trebamo se sekirati, ali znam da nekad dodje crni trenutak i razmisljas o glupostima raznoraznim. meni je takav dan bio jucer, a danas sam kao pticica.... zelim ti ugodnu trudnocu, bez sekiracije, komplikacija itd. pusa iz sarajeva
|
|
|
|