Blue rose RR -> RE: kupovina skolskog pribora i opreme (27.8.2013 13:03:27)
|
IZVORNA PORUKA: Amrino IZVORNA PORUKA: Blue rose RR Amrino samo da poželim sretan polazak u školu i da bude što "bezbolnije" :)[sm=smiley31.gif] Hvala dušoooo [sm=smiley13.gif] ! I ti, kao već iskusna mama, slobodno udijeli koji savjet ako imaš [sm=smiley36.gif] . "Bezbolno" siguno neće biti nego frka- trka, cirkus kao u ostalom i sve do sada ali nadam se da ćemo se svi skupa snaći u ovoj novoj životnoj etapi [sm=smiley1.gif] . Tvoja princeza nije išla u produženi, koliko sam skontala? niej hvala Bogu mi imamo majku koja je mlađahna :) Neka je Bog poživi još puno godina u zdravlju i sreći :) IZVORNA PORUKA: Amrino Meni je najveća frka zbog organizacije- ja radim u smjenama, MM- u se i ne ne zna kada i kako radi, I. u vrtić, H. u školu....ma biće nam veselooooo [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] . Kada ste vi radile s djecom? Odmah kada dođu iz škole, pred spavanje, svaki dan...vikendima...?! Žao mi je što nemate nekoga da vam čuva momke, ali eto valjda tako mora biti. Ma mnogo roditelji su imali takve nedoumice, pa su ih rješavalil. Samo polahko. S obzirom da je kika bila prva smjena, majka je sa njom radila zadaću i učenje poslije škole. Odnosno nakon što bi odspavala i ručala, imala je vrijeme za zadaću. Tako da je meni ostajalo samo da prekontrolišem i uradim ono što one možda taj dan nisu mogle stići. vikendom je vrijeme za odmor, i tada nismo ništa radili, ali smo gledali da kroz razgovor u svakodnevnim igrama, događajima, šetnjama, kupovini, ponavljamo ono što su učili, a provlačilo nam se kroz gore pobrojano. Tebi će učenje i zadaća biti regulisani u produženom boravku, jer će tete sa njima raditi.
|
|
|
|