Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja sam juce kupila lijepe kozne cizmice za djevojcicu u Harbiju. Na snizenju su i kostale 55 KM. Proizvodjac je Ortopedika-Ohrid, koji inace rade po licenci Ciciban. Ima dosta snizene obuce, cipela i cizmica, a nisam vidjela ni jedne da su presle 90 KM, sve je kozno, sa anatomskim uloskom.
Drage mame , ja ne znam zašto bježite od Wunka i Prima obuće, ja sam Lajli i kod njih uzimala, samo uvijek strogo vodim računa da ima anatomski uložak, tako u Winku možete naći pristojne cipele, tene, čizme do 40, eto možda 50 KM sa uloškom, mada ima i onih bez uloška one su jeftinije, koža, uložak, što da ne.
Mi smo neki dan kupili duboke cipelice Primo, preslatke su, ali mi nešto čudno bilo što su extra povoljne. Bile su 35 KM. Meni se čine skroz ok, imaju anatomsku podlogu i lijepo izgledaju. Kupili s mo ih u Planici u Štrosmajerovoj.
Lijepe su, gledali smo ih. mada je meni bilo ljepsih u harby prodavnicu kod Katedrale, a nisu ni puno skuplje. A i u Cipelicima gdje smo kupili sipelice bilo je lijepih i pristupacnih cijenom.
Lijepe su, gledali smo ih. mada je meni bilo ljepsih u harby prodavnicu kod Katedrale, a nisu ni puno skuplje. A i u Cipelicima gdje smo kupili sipelice bilo je lijepih i pristupacnih cijenom.
Sljedeći put idemo zajedno u šoping. Pusa!
OK
Danas su me Froddo ciplele 'izbacile iz cipela ' Ona guma na vrhu se odljepila. Omar ih nosi od kraja oktobra uporedo s jednim tenama. Nijednom nisu nošene po mokrom. Nije mi jasno Gumu možda mogu zalijepiti, ali neću imati hrabrosti kupiti Froddo ponovo. Prekratak je to period nošenja, koštale su 75 KM ( tada snižene, inače 85 KM ). Šta kupiti sljedeće, kome vjerovati?
Romali otiđi u onaj butik na početku Carine,u onom prolazu.Imaš Pollino cipe,pravo su dobre a ima i Ciciban.Ja sam tamo Ranii kupila one lila za 45KM.I nisu ljepljene nego šivene.Mislim da još uvijek traje sniženje.
mi kupujemo cicibanke i njih ti reporucujem najbolje su. ne znam za zenicu, kod nas imaju svoju robu u sklopu trgovine u konzumu, a imaju i posebno svoju trgovinu u doboju. frodo i bambi su extra isto, a njih i u zenici mozes naci u trgovinama obuce "borovo" cime su oko 70 km koliko sam vidjela na izlogu :) eto nadam se da sam bila od pomoci