Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
od velike si mi pooći, ja se danima ubi da kupim nešto takvo kao te čerapice a nigdje ne nalazim, morat ću na vašar. Vi se obezbjedile za zimu -super
P.S. Koja radnja na slatini? I koji si broj uzela mom još uvijek veliko br.22
Valja ti zeno, ja vala nisam isla, ne volem. Radnja je Picolo u onoj zgradi gdje je kafic Šestica. A broj je 18-19
Ej sad sam se cula sa svekrom, pa kaze na Hametovoj pijaci ima neka teta robu iz Njemacke. Kaze ima mimica... Pa eto tamo ti je blize. A imam ja jedne plave, mogu ti dobaciti ovih dana kad krenem mami.
od velike si mi pooći, ja se danima ubi da kupim nešto takvo kao te čerapice a nigdje ne nalazim, morat ću na vašar. Vi se obezbjedile za zimu -super
P.S. Koja radnja na slatini? I koji si broj uzela mom još uvijek veliko br.22
Valja ti zeno, ja vala nisam isla, ne volem. Radnja je Picolo u onoj zgradi gdje je kafic Šestica. A broj je 18-19
Ej sad sam se cula sa svekrom, pa kaze na Hametovoj pijaci ima neka teta robu iz Njemacke. Kaze ima mimica... Pa eto tamo ti je blize. A imam ja jedne plave, mogu ti dobaciti ovih dana kad krenem mami.
joj, čula sam za tu vašu Hametovu pijacu-hoćuuuuuuuuuuu tamooooooooo
Zna li itko razlog zašto čizmice prave od broja 20 naviše Zar misle da djeca prohodaju kad dođu do tog broja? Polomila sam se tražeći čizme 18 ili 19 (to bi se dalo nekako napuniti čarapama), ali svugdje mi kažu da su najmanje broj 20. Moja beba uvelike hoda vani, ali mislim da nije zdravo da trapa u dva broja većoj obući (da ne govorim da bi sigurno pala 100 puta).
Evo i mi smo za vikend obisli dosta prodavnica po Sarajevu od Ilidze do Carsije i konacno nasli cipelice, bilo me sramota velika beba a u carapama, i nasli smo Froddo duboke cipelice, broj 18, velike su nam za jedan prst i malo vise.Tako nam je taman odgovaralo jer mislimo vjezbati hodanje tek za 1.5-2 mjeseca iako se moja Dada vec sama ustaje na noge uz pomoc krevetica i ostalog namjestaja. Kupili smo ih u BBI centru, prodavnica na prvom spratu, 69 KM. Po gradu ima dosa snizenja Ciciban cak na 49 KM ali nismo mogli uskladiti i izgled i broj.
< Poruku je uredio Dinkica -- 27.10.2009 12:03:57 >
Vidim da je izmedju nasih bebica mala razlika pa da ti savjetujem da ne kupujes manji broj od 20 jer ce joj trebati za cijelu zimu, i kad ih bebica obuce, po pravilu tvoj prst treba stati iza njene nogice. Tako je nama prodavacica u Bambiju objasnila. Mi smo kupili cizmice br. 21, obucem mu debele carapice i sve 5
bubana i juni hvala, i ja sam pomislila da joj nisu male, proable smo mi i 19 ali su bas prevelike pa me bilo strah da ce doci proljece a jos uvijek ce joj biti velike, mozda je kod moje Dade manja noga jer jer je djevojcica a ipak je i razlika od 5 mjeseci izmedju djecice... AkoBogda na proljece kupujemo vece...
Po gradu ima dosa snizenja Ciciban cak na 49 KM ali nismo mogli uskladiti i izgled i broj.
Gdje u gradu si vidjela snizenje Cicibaniki ? Ja sam jos u potrazi za dubokim cipelama za moju smizlu . Nije na odmet da pogledamo i te radnje .
U Harby shoes kod katedrale, ima vise muskih modela nego zenskih i bas su mali brojevi 16,17, 18...
Bubana tek sad vidjeh da je tvoja Asja malo starija, brojeve 20 pa vece imas u Cipleicima na Ilidzi,Ciciban 49 KM, pobrkala sam te sa emma.L, znam da neko trazi male brojeve....
Po gradu ima dosa snizenja Ciciban cak na 49 KM ali nismo mogli uskladiti i izgled i broj.
Gdje u gradu si vidjela snizenje Cicibaniki ? Ja sam jos u potrazi za dubokim cipelama za moju smizlu . Nije na odmet da pogledamo i te radnje .
U Harby shoes kod katedrale, ima vise muskih modela nego zenskih i bas su mali brojevi 16,17, 18...
pa kolipacne su te 16br,od koliko mjeseci djete nosi baj br.kako uopste idu ti brojevi .imam sina od 10g i on je vec na odraslom,a ja sam izasla iz stosa