Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
A, moja neki, neki, što mi Bona bacaš bombe, pa one čarapice koje su postavljene kožom ,a nose se kao papice , pa i ti si pisala da su 5 kerma, hahahahahaha
Pa alma zeno ja danas uzeh ove čarapice na otoci 5km još su kao neke sa novijim fazonima- tigraste i divne bony stramplice jer samo te oblacimo - 5 Km...
Iako je OT da kazem : bas danas na otoci vidjeh jednodjelne pidžamice termo kao vreće al super su udobne, tople a Boga mi i kvalitetne 25 Km...super stvar! nama će kupiti nana da se mama ne budi svu noć da pokriva dijete
20KM, i ne, nisu futrovani. A imas na ovaj fazon, gumenjake, futrovane, 30KM, u BBIu na 3. spratu, prekoputa TL. Nazalost najmanji broj im je bio 21, ali je malo veci nego ove koje smo kupili, tako da nam nisu odgovarale. Tako da ce nena isplesti priglavkice ili vunene carape mali dublje za gumene cizme.
trebam kupiti malom futrovane gumene čizmice, je li ovo krajnja ponuda ili znate li za jeftinije?
< Poruku je uredio acudesa -- 17.10.2009 22:49:22 >
20KM, i ne, nisu futrovani. A imas na ovaj fazon, gumenjake, futrovane, 30KM, u BBIu na 3. spratu, prekoputa TL. Nazalost najmanji broj im je bio 21, ali je malo veci nego ove koje smo kupili, tako da nam nisu odgovarale. Tako da ce nena isplesti priglavkice ili vunene carape mali dublje za gumene cizme.
trebam kupiti malom futrovane gumene čizmice, je li ovo krajnja ponuda ili znate li za jeftinije?
Moja mama Seadu kupila na pijaci(za okokuce) futrovane,plave,Spiderman,12KM,ali nemam pojma imaju li manjih brojeva...Odlicne su
Asja je danas dobila futrovane tene iz WINKa, i bas su super! Cak imaju i male brojeve. Imaju ovakve roza, i tamnije plave. 24KM su! Mislim da ce biti super po suhom vremenu, pa cak i kada je malo mokro. Nemaju anatomski ulozak, ali kome to smeta moze uvijek iz drugih cipela prebaciti...
Asja je danas dobila futrovane tene iz WINKa, i bas su super! Cak imaju i male brojeve. Imaju ovakve roza, i tamnije plave. 24KM su! Mislim da ce biti super po suhom vremenu, pa cak i kada je malo mokro. Nemaju anatomski ulozak, ali kome to smeta moze uvijek iz drugih cipela prebaciti...
I moja Asja ima identicne, u WINKU kupljene. Zaista su medene.
Plavi telefon, savjetodavna, anonimna i besplatna linija za
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.