Nini -> RE: Abortus ??? (20.4.2009 9:39:43)
|
Vidim da odavno niko nije bio na ovoj temi i hvala Bogu :), naime evo i ja imam slican problem, samo sto mi citanje ovih postova nije olaksalo nista...Rodila sam zdravu i prekrasnu djevojcicu prije skoro 7 mjeseci, i uvijek sam bila misljenja da abortus nije rjesenje...Medjutim sad se nalazim u neizlaznoj situaciji, ostala sam trudna ponovo ni sami ne znamo kako jer smo koristili kontracepciju i bas smo se "cuvali" nezeljene trudnoce...ali je ovo izleda ipak Bozija volja koja je veca od nas... Inace jako sam umorna od svega, i od protekle trudnoce, i brige oko bebe, i situacije u porodici (jer sam nakon rodjenja kcerke imala uzasne probleme sa svekrvom)...MM kaze da uradim kako ja mislim da je najbolje, ali da ne mogu ocekivati neku pomoc od njega jer je u velikim problemima na poslu (radi od jutra do mraka), vjerujem da ce mu opet smetati ljudi po kuci kad se porodim...Ma ni sama ne znam sta da radim...Iskreno bojim se da ja to necu moci sve izdrzati ni fizicki ni psihicki,,jer imam jos uvijek malu bebicu u kuci... Danas idem kod doktora pa cu s njim opet porazgovarati, pa mi mozda pomogne donijeti odluku... U svakom slucaju nemojte osudjivati ako nikad niste bile u slicnoj situaciji,,ne zna se sta zivot nosi...
|
|
|
|