Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 22.4.2011 14:50:34
mala86
ja vam mogu dati neku od pelena ako moze pomoc
okolo je zatvorena gore se ono preklapa(nema pokolpac nazalost nikakav) ako moze sta pomoc javite se
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 22.4.2011 14:54:04
palachinken
ma super, samo mi treba neka da ima dublje stranice, da mi se ne poizvrću mafini. imam ja tvoj broj, smijem li te sutra prije 12 nazvati samo da siđeš ispred svog solitera sa kutijama?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 22.4.2011 14:57:55
mala86
poslat cu ti ja sliku kutije mailom jel moze?samo je treba oblijepit
slikat cu ja za nekih 10 min
jel ima ti mail na fb?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 22.4.2011 15:00:19
palachinken
Aha, to za skupljanje para kutija. Nisam te skontala na prvu Ja otišla na kutiju za transport kolača Ja se još nadam da će se malena javiti do kraja dana s gotovom kutijom, a da te tvoje idu za kolače.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 22.4.2011 15:00:42
niki83
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
palachinken, sheri subota od 12-15 malena27, cicimici + hatepsut (donijeti muffine) subota od 19-21 ja bih onda kod palachinken sutra prije 19 da preuzmem kutiju i stolice + plakate....
dodajte se cure kako vam odgovara...
cula sam se sa cicimici, njoj ovaj raspored odgovara, ali nije u prilici da vam se javi danas, zeza je net.. mala86 ako nam se mozes pridruziti sutra imas i Leon i ti kad god ti odgovara..mi cemo biti tamo
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 22.4.2011 15:03:30
mala86
IZVORNA PORUKA: palachinken
ma super, samo mi treba neka da ima dublje stranice, da mi se ne poizvrću mafini. imam ja tvoj broj, smijem li te sutra prije 12 nazvati samo da siđeš ispred svog solitera sa kutijama?
dubljih stranica je,2 manja paketa pelena budu u njoj ako trebadne javi se
vidjet cu vjerovatno cu vam se pridruzit bar satak jer sam dosta posla obavila,jos kolace
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 23.4.2011 10:45:20
hatepsut
Vidimo se veceras od 19h,ne znam ko ce jos doc.uglavnom ja cu biti tu do duse malo mi je obraz "porastao" al eto.valda me nece bolit ko predhodnu noc povadit cu i ovo malo zuba sto mi ostalo
< Poruku je uredio hatepsut -- 23.4.2011 10:46:18 >
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 23.4.2011 15:32:13
mala86
samo da se izvinem mojim zenicankama ali ja danas stavrno nisam uspjela doci uz svu volju
tek sad sam sjela samo malo da odmorim,kolace sam napokon zavrsila ali mi je kuhinja bombasticna ,mislim da nema neispraljanog suda
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 23.4.2011 21:54:02
reallove
zenice,ja sam danas dolazila u tc tacno u 12 sati,izgleda da sam rano dosla,niste bile tu..ja krenula u Travnik,rekoh da navratim i nista sada evo dosla kuci
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 23.4.2011 22:37:45
niki83
ja se nadam da je vecernja smjena bila uspjesnija od prve hajde malena obraduj nas sa info!!! mala86 mislila sam na vas i pretpostavila da si bila jaaaaaaaako zauzeta...sad odmaraj, da sutra mozete uzivati!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 23.4.2011 22:51:51
malena27 RR
cure, skupljeno je ukupno 485,45 KM bilo je jako malo ljudi u TC, vjerovatno i zbog lijepog vremena, unutra je bilo vruce i zagusljivo... a i zbog priprema za Uskrs/Vaskrs.... ko sutra ide?
< Poruku je uredio malena27 RR -- 23.4.2011 22:53:01 >
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 24.4.2011 7:20:50
palachinken
Ova cifra je super. Uzmite u obzir da su paralelno bili štandovi za Nejru i Ajdina po gradu, da se istovremeno u tržnom prodavao i nakit za Nejru, da je visok datum u mjesecu - i da smo ipak u Zenici. Ljudi bi i dali, ali od čega...
Meni je drago što je primjećeno, što su neke djevojke došle jer su vidjele na internetu, što su mrvice od desetak godina vadile one svoje male novčanike, pa od dvije marke unutra oni jednu izvade za Nejru.
Ja danas ne mogu, mami je praznik.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 24.4.2011 8:14:33
niki83
lijepo, lijepo.. ne mozemo ni ocekivati sad cifre kao prvu vecer, jer smo tada ucestvovale i mi, i sigurna sam vise od pola one cifre smo samo mi i dale..ali nije bitno to, meni je tako drago bilo vidjeti da su ljudi upoznati, sada kad se zna, sve ce biti lakse! ja sam vec najavila da ne mogu danas, a za dalje cemo vidjeti.. palachinken, ja bih tako voljela imati slike onih kolacica, ako slucajno vidis da ih je Nedi negdje postavila, javi