Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 25.4.2011 22:11:11
niki83
ja upravo saznala za subotu 30.04. ovaj dogadjaj Zenit Live za Ajdina i Nejru.. da li bismo se mogle organizovati onda za subotu?? ne znam da li cemo moci postavljati kutiju, ili sta vec, ali bilo bi lijepo da se pojavimo, mi rr zene zajedno
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 25.4.2011 22:18:26
palachinken
IZVORNA PORUKA: niki83
ja upravo saznala za subotu 30.04. ovaj dogadjaj Zenit Live za Ajdina i Nejru.. da li bismo se mogle organizovati onda za subotu?? ne znam da li cemo moci postavljati kutiju, ili sta vec, ali bilo bi lijepo da se pojavimo, mi rr zene zajedno
Ja radim ovu subotu
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 25.4.2011 22:31:05
hatepsut
IZVORNA PORUKA: palachinken
IZVORNA PORUKA: niki83
Ja radim ovu subotu
Ja ne radim(nikako :)),al u subotu ...ne znam...istina u gradu ce biti guzva i moglo bi se prikupit,ali manje vise svi cemo biti u jeku priprema za maj...ako ce oni vec postaviti kutiju ili sta vec mislim da bi nasa bila suvisna...ali kako zelite...ako je neka raspolozena sutra ujutro za kaficu negdje u gradu...ne obavezno...nek' se jaFne ..
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 26.4.2011 8:31:53
henna ze
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
ko su dvije lijepe zene sa naocalima i curica?
trudnjacu znam ko je, a niki83 upoznala
žena sa naočalama i kratkom kosom..sam ja Henna ze a curica je moja princeza Hena...druga sa naočalama je sheri mene nema 4 dana..mi u petak idemo na planinu na vikendicu..tako da uopšte nisam u zenici
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 26.4.2011 10:32:46
palachinken
To što je prvi maj mi i nije zbog nas, koliko do naroda, hem je pred platu, hem valja mesa navući, a masa ljudi će se ispaliti negdje na produženi vikend.
Radije nekad poslije.
p.s. Ima li neko da bi išao na baby bazar u Sarajevo slijedeće subote?
< Poruku je uredio palachinken -- 26.4.2011 10:33:32 >
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 26.4.2011 11:16:39
henna ze
u iduću subotu kad je bb ja imam svadbu...a voljela bih otići samo da upoznamo ženica..nema za moje djevojke ništa tamo... ma ne znam to pred 1.maj..plata na budzetu je bila 20.tog tako da ko je htio dati dao je..sad će se raja uvaljivati za janjad i alkohol tako da ne vjerujem da će iko pomisliti da.šta ubaci.mada kad počnem da kontam i kontam u konzumu će biti haos..raja bukvalno u subotu sve odnese.pa možda bi neko nešto i dao.. ja predlažem 10. da isto organizujemo tad je plata u mittalu, konzumu i topli na budzetu...
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 26.4.2011 11:33:31
mala86
ako se odlucite za subotu racunajte i na mene
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 26.4.2011 13:47:17
henna ze
sta vam je zene drage?? šta ćeš ima se vikendica na planini :)))) a Nedi moj radi i u nedjelju pa se rastajemo na 4 dana..ja u planine a on...ehh ko to zna...trebala bi postavit temu da vidim smijem li ga samog ostavit...da neće šta god privest..ma ništa ako privede napisaću joj šta treba da poradi nek me brate sve ulickano čeka kad se vratim.. a vi mene samo mrzite...neka neka..
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 26.4.2011 17:25:28
hatepsut
IZVORNA PORUKA: Nedi
IZVORNA PORUKA: palachinken
p.s. Ima li neko da bi išao na baby bazar u Sarajevo slijedeće subote?
Ja bih isla ali mm radi i nemam gdje ostaviti N. Prošli put sam ga vodila na BB i najmanje sam sa zenicama progovorila
Jel' mislis na prvu subotu nakon prvog maja? ja bi mogla skontat nesto,vala sam pozelila negdje otic.mada ruku na srce nemam sta kupovat Kako bi isle ?Ja najradije idem vozom ,K. voli da se vozi vozom.jedino ako bude kisa nebi isla.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 26.4.2011 18:21:06
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: henna ze
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
ko su dvije lijepe zene sa naocalima i curica?
trudnjacu znam ko je, a niki83 upoznala
žena sa naočalama i kratkom kosom..sam ja Henna ze a curica je moja princeza Hena...druga sa naočalama je sheri mene nema 4 dana..mi u petak idemo na planinu na vikendicu..tako da uopšte nisam u zenici
e pa zaista ne laskam, ali ja sam pomislila da je tvoja mladja sestra a ne kcer
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 26.4.2011 21:13:51
henna ze
žene drage ufuraću se..hvala..hvala..tamo mi one govore da sam zgodna..ti da mi je kćer..e pa stvarno...ništa idem lupat ogledala..gdje god se pogledam ja vidim staru žlipavu , raščupanu ženu.. joj što volim RR
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 26.4.2011 21:32:51
niki83
IZVORNA PORUKA: henna ze
žene drage ufuraću se..hvala..hvala..tamo mi one govore da sam zgodna..ti da mi je kćer..e pa stvarno...ništa idem lupat ogledala..gdje god se pogledam ja vidim staru žlipavu , raščupanu ženu.. joj što volim RR
eh pa henna nasmija me pravo... ti si legenda od zene nedi hvala sto nas promovises u medijima, znacit ce ovo mnogima
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 28.4.2011 14:09:13
mala86
cure koja od vas ima plakate za Nejru u A3 formatu da nam da za Zenit radio?
Niki se cula sa rodicom,zenit radio ce stavit kutije u subotu ali im trebaju ti plakati pa cemo nas dvije odnjet,jel mi ih moze koja dat da se nadjemo negdje