Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 22.4.2011 9:36:00
niki83
drago mi je da ciko odgovorio.. ima nas dosta pa se mozemo podijeliti lijepo za ova cetiri termina! ima li neka pametna glava da nas organizuje lijepo? ja sad jurim na posao, vracam se poslijue podne i pravit cu muffine tako da ces ih palachinken imati vec poslije podne, a vi napravite raspored koje ce dezurati i kada.. cujemo se p.s. Henna nisam znala da je toliko lose, a ne razumijem bas najbolje ni sta vam je, ipak zelim vam sto brze ozdravljenje!!! pusa za manekenku
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 22.4.2011 9:38:21
mala86
IZVORNA PORUKA: palachinken
Ja mogu sutra prije podne.
ako hocete ja vam mogu uletit jedan satak sutra iza 12 ali sa Leonom mm mora otic nesto obavit pa ga ne moze cuvat
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 22.4.2011 9:41:48
malena27 RR
sve smo mi pametne glave....
palachinken subota od 12-15 malena27 subota od 19-21
dodajte se cure kako vam odgovara...
palachinken pravi muffine..... treba nam malih letaka koji su dijeljeni neki dan. ko ce ih printati i rezati? jedan poster koji ce ici na cvrstu kartonsku podlogu (poster Kolaci za Nejru) palachinken imas li ti stolic? ja imam goste tokom dana u basti i treba mi moj...
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 22.4.2011 9:45:18
palachinken
Imam onakva dva, bijela stolića, moj i mamin.
Plakat ću ja napraviti, samo ga negdje treba printati u boji i zalijepiti na kartonsku podlogu ili već skontati nešto kako da on stoji. Zamolila bih neku da preuzme taj dio, poslacu ja dizajn plakata na mail jer stvarno nemam vremena danas ni za sta vise.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 22.4.2011 12:24:58
hatepsut
Henna,nadam se da ce djevojcica biti dobro,dusa mila :*
Ja mogu kad god treba sutra nije problem,za nedjelju cu znat sutra al' mislim da cu mocu s obzirom da se blizi 1. maj i mm ce imati mnogo posla.Pa molim organizatoricu da me ubaci da "radim" a mogu doci u obje smjene.ponijet cu nesto mafina,al' ih ne smijem "sredjivat" fondanom,s obzirom da i palacinko isto radi Malena ako ti je dosadno dodji kod mene pa cemo pravit mafine
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 22.4.2011 12:38:28
malena27 RR
palachinken, sheri subota od 12-15 malena27, cicimici + hatepsut (donijeti muffine) subota od 19-21 ja bih onda kod palachinken sutra prije 19 da preuzmem kutiju i stolice + plakate....
< Poruku je uredio malena27 RR -- 22.4.2011 12:39:12 >
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 22.4.2011 13:08:58
palachinken
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
palachinken, sheri subota od 12-15 malena27, cicimici + hatepsut (donijeti muffine) subota od 19-21 ja bih onda kod palachinken sutra prije 19 da preuzmem kutiju i stolice + plakate....
oooooj ja sam zaboravila da mi muž radi! Treba mi prijevoz do centra!
I malena, daj dobaci mi kutiju večeras, jel možeš ikako? Mogu i ja doci po nju i po stolice
< Poruku je uredio palachinken -- 22.4.2011 13:15:37 >
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 22.4.2011 13:35:37
niki83
palachinken ja cu s vama onda sutra u terminu od 12 do 15, i imat cu auto pa bih te pokupila sa stvarima.. a muffine cu evo sad da pravim, tek sam stigla s posla, i kazi mi samo hoces li da ti ih dobacim veceras? mislim, imas li vremena za sredjivanje muffina?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 22.4.2011 13:37:46
niki83
IZVORNA PORUKA: koka i po
molim info za ponedjeljak
jos nista ne znamo za ponedjeljak..evo nema plana jos ni za nedjelju... ustvari ja i necu moci, u pon. sam druga smjena, a nedjelja je rezervisana za porodicno okupljanje, tako da sam dezurna samo sutra..
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 22.4.2011 14:40:01
niki83
ja mislim da jeste.. moze li nam Nedi opet napraviti slicnu?? ja sam jucer s djecom u skoli pravila..ali ta stoji tamo, a i nije nekog posebnog izgleda..ona u srijedu je bila super, bijela, sa plakatima u boji, ma odlicna!