Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.5.2013 11:26:54
Hannica
Ili cu doci sama ili necu ni doci.
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.5.2013 11:27:11
henna ze
IZVORNA PORUKA: Ninushka IZVORNA PORUKA: reallove Uzivajte zenice,rado bih i ja sa vama I ja. Ženice, barem me spomenite Uživajte drage moje hanumice! sama si tražila..pa ako ti se prituca...sama si tražila..
_____________________________ Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.5.2013 11:28:59
henna ze
IZVORNA PORUKA: Hannica Ili cu doci sama ili necu ni doci. H ostavi kod kuce..a ono dvoje povedi...mirni su..
_____________________________ Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.5.2013 11:30:56
Ninushka
Henna, Henna... dobro si..zašto se samo žalim :) Eto mene čim aBd uđem u 9. mj ah tada ću da landram... zato čuvajte jednu specijalni kafu samo za mene tamo oko 15 jula, može?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.5.2013 11:31:20
Hannica
IZVORNA PORUKA: henna ze IZVORNA PORUKA: Hannica Ili cu doci sama ili necu ni doci. H ostavi kod kuce..a ono dvoje povedi...mirni su.. proslo vrijeme henna,tad nisu hodali.
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.5.2013 11:45:38
reallove
IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: reallove Uzivajte zenice,rado bih i ja sa vama aBd,doci ces ti nama opet. Abd :*
_____________________________ "Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.5.2013 11:54:18
Mya_81 RR
I ja dolazim s M
_____________________________ Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka. Ljubav, 25.06.2009.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.5.2013 14:19:27
palachinken
Mogle smo gdje vani, šta mislite? Onaj TC je zagušljiv.
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.5.2013 16:48:23
Hannica
IZVORNA PORUKA: palachinken Mogle smo gdje vani, šta mislite? Onaj TC je zagušljiv. Bil da ti je. Slijedeci put trebamo planirati vani i pratiti vremensku prognozu.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.5.2013 17:24:04
hatepsut
Cure,ako bude kisa mi necemo moci doci
_____________________________ "Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao" 11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.5.2013 18:05:32
ananas_ze
ja na danasnju kaficu, stvarno ne stizem lijep provod zelim
_____________________________ Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem. S~proljeće~ 05.04.2014. S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.5.2013 19:11:19
Mya_81 RR
Nisam se na kraju uspjela organizirati...stvarno mi je zao...
_____________________________ Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka. Ljubav, 25.06.2009.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.5.2013 19:11:28
niki83
Ne morate ni doci, nama dvjema je extra
_____________________________ N&N
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 10.5.2013 10:45:26
hatepsut
IZVORNA PORUKA: Funky a ja tek u petak u Ze ... jeste neke ima li danas ove kafe,hajd neka mi neko javi sms-om
_____________________________ "Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao" 11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 10.5.2013 12:43:30
palachinken
IZVORNA PORUKA: hatepsut IZVORNA PORUKA: Funky a ja tek u petak u Ze ... jeste neke ima li danas ove kafe,hajd neka mi neko javi sms-om Bila kafa, došla funky jutrom ranim. Izrada.
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 10.5.2013 16:41:04
Hannica
IZVORNA PORUKA: niki83 Ne morate ni doci, nama dvjema je extra
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 11.5.2013 7:50:13
niki83
IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: niki83 Ne morate ni doci, nama dvjema je extra Elem nas cetiri smo se provele
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 11.5.2013 9:46:01
henna ze
funky i ja smo se provele... sljedeća kafa u B. rijeci... i onako svi sad tamo žive...dobro skoro svi
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 11.5.2013 16:43:49
niki83
Moze! Birajte: Duga ili Intermeco?!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 11.5.2013 16:48:33
Hannica
IZVORNA PORUKA: niki83 Moze! Birajte: Duga ili Intermeco?! A kakadu? Jel i palachinka u br?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 11.5.2013 16:55:36
palachinken
IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: niki83 Moze! Birajte: Duga ili Intermeco?! A kakadu? Jel i palachinka u br? Jest joj matera i cips
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 11.5.2013 17:04:56
Galicia
I ja bih u Ze na kaficu i jednu Havanu. Pa malo na izlet na Babinu rijeku. Pa na Kamb polje. Setnja bulevarom. Itd, itd. Lijepa sjecanja.
_____________________________ “It takes a long time to make it simple.”
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 11.5.2013 17:05:02
sheri
e na ovu kafu cu i ja sletiti
_____________________________ Nora-21.06.2009. :)
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 11.5.2013 17:13:25
hatepsut
IZVORNA PORUKA: henna ze funky i ja smo se provele... sljedeća kafa u B. rijeci... i onako svi sad tamo žive...dobro skoro svi Bas ste izrade Ja necu na tu kafu ,daleko mi. Ja cem s Gali u obilazak
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 11.5.2013 17:21:53
niki83
IZVORNA PORUKA: sheri e na ovu kafu cu i ja sletiti Jesmo li mi to sad kone!? Cacadu je out! Intermeco je koliko vidim ok
Anketa
Za dojilje.пеперутка16 Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?
Oznake