Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 12.5.2013 12:12:04
mala86
niki i seri nemojte tamo daleko nam je dodjite vi kod mene i henne na paviljon
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 12.5.2013 14:28:18
henna ze
Niki.. ne provaljuj se..
glavno izlaziste ti je ppclub do paviljona...al to samo ako imas kakvog terenca, limuzinu da natoprčiš na trotoar, na autobusku stanicu i cestu..da ljudi ne mogu prolaziti..dok ti srčeš kaficu sa pogledom na svog ljubimca na četiri tocka.i sigurno je za djecu..pustis ih i neće daleko.odmah pod autobus...
katasrtofa...
a terc..herc..kako li već..sta mislite tu...... i dobro je te svadbe uglavnom završe na paviljonu, pa imamo prekorasne zvuke što bi trebalo biti pjevanje..i roke koke ojhaaaa..do nekih doba...
najbolje je nama hajm mi na ćevape kod bešlica..svi po 4 komada
< Poruku je uredio henna ze -- 12.5.2013 14:29:14 >
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 12.5.2013 15:24:31
sheri
IZVORNA PORUKA: henna ze
Niki.. ne provaljuj se..
glavno izlaziste ti je ppclub do paviljona...al to samo ako imas kakvog terenca, limuzinu da natoprčiš na trotoar, na autobusku stanicu i cestu..da ljudi ne mogu prolaziti..dok ti srčeš kaficu sa pogledom na svog ljubimca na četiri tocka.i sigurno je za djecu..pustis ih i neće daleko.odmah pod autobus...
katasrtofa...
a terc..herc..kako li već..sta mislite tu...... i dobro je te svadbe uglavnom završe na paviljonu, pa imamo prekorasne zvuke što bi trebalo biti pjevanje..i roke koke ojhaaaa..do nekih doba...
najbolje je nama hajm mi na ćevape kod bešlica..svi po 4 komada
e zenke moje drage, hajte vi kod mene na kofi, majke mi kod mene samo minimax crtici drmaju i nebrojeno puta "mama" se cuje, al dobru kafu napravim , i sigurno je, osim kad nagazis na kakvu malu igracku
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 13.5.2013 11:28:51
Hannica
Drage moje...vidim ja da se vi ne mozete dogovoriti oko te kafe u br pa da vas ja pozovem na kaficu,kolace i tresnje kod mene na selo. Danas selimo,nisam sigurna da li cu gore imati internet pa koristim posljednje trenutke ztivota u carsiji da vas pozovem kod mene.Sve ste dobrodosle,prisustvo djece obavezno. Javim ja ovim tetama ciji br.imam kada tresnje budu za ruckanje. Ozbiljna sam,auta imate,potrpajte se i bujrum. Poziv je otvoren do pocetka sezone grijanja. Javite mi kad organizujete neku kaficu,mozda dodjem biciklom.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 14.5.2013 7:55:22
niki83
Hannica seli?! Raspotocje Bas mi je drago, znam da je jedva cekala..i djecici ce biti puuunoo bolje, samo neka su zdravi. A meni se isto svidja ideja, pa kad nam se javi idemo!!