Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.5.2013 11:08:16
niki83
Ma vjerovatno cu je povesti, samo i ja bih s autom, zbog sjedalice Ali ako ona ostane s mm zovem te da me pokupis A bas malo prije razmisljam sto li se to ne javljas, kako li si?!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.5.2013 11:10:31
henna ze
IZVORNA PORUKA: niki83
Ma vjerovatno cu je povesti, samo i ja bih s autom, zbog sjedalice Ali ako ona ostane s mm zovem te da me pokupis A bas malo prije razmisljam sto li se to ne javljas, kako li si?!
dobro sam..pa hajde ako budes ti išla autom sa njom pokupi nas dvije..joj jesam privala...
ma ziva sam..ovo samo maljem zatuci..i mozda se kutarises
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.5.2013 11:21:30
niki83
IZVORNA PORUKA: henna ze
dobro sam..pa hajde ako budes ti išla autom sa njom pokupi nas dvije..joj jesam privala...
opet ona u svom fazonu Nego javim ti se onda oko 6, jer evo sad odoh u drugu na posao. Uglavnom mozemo zajedno
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.5.2013 11:22:21
henna ze
IZVORNA PORUKA: henna ze
opet ona u svom fazonu Nego javim ti se onda oko 6, jer evo sad odoh u drugu na posao. Uglavnom mozemo zajedno
ok