Hanady RR -> RE: vakcine da-ne? (12.3.2012 21:09:25)
|
IZVORNA PORUKA: babybee Pozdrav svima .. da vam opisem moje sumnje, strahove, nedoumice vezano za cjepiva opcenito cjepljenja... 23.12. moja curica je primila DTPer cjepivo, prvu dozu.. taj dan je skroz druga beba bila..inace nije dobro spaval a taj dan stalno i noc prespavala sto je dotad bilo nemoguce i nikad se vise nije ponovilo nakon toga..slabo je jela.. plakala je skoro 45 min bez prestanka.. nakon toga trzala glavicom sigurno pola sata.. uzas.. nista nije pomagalo,,sutradan je bila dobro..rekli su mi da moram to prijaviti iduci put kad idemo na cijepljenje.. 2. put nam rekli da dodjemo 6,2, a kako je onaj snijeg zavalio u tome ona dobije temp. otkazu nam do pocetka 3. a i zbog reakcije koju je imala, kao bolje je pricekat jos malo..jucer je odvedem u dom zdravlja pedijatrica je pregleda, kaze super napredna beba, sve ok, moze na cijepljenje. Ja je odvedem i kazem opet za prethodnu reakciju one se prepale,,kazu strah nas dati, kupite privatno cjepivo bez nuspojava..kao, dvije bebe su na hitnoj zavrsile proteklih dana od tog cjepiva. Ja umrla od straha..odem opet pedijatrici, ova pojma nema koje je zamjensko..ja luda totalno.. zovem druge pedijatre jedan kaze nastavi s tim, drugi nemoj, treci mi kaze da kupim neko 5 u 1 s malim nuspojavama.. a ja i dalje umirem, sama ne znam sta da radim, svi drukcije pricaju.. svasta citam o cjepivima, dosta je slucajeva kad su bebe dobile poremecaj u razvoju, autizam, nigdje nije dokazano da je od cjepiva ali sve se desi odmah iza cjepljenja.. MOLIM VAS ima li tko slicno iskustvo??? [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
|
|
|
|